Nem attól vagyok kemény csávó, hogy nekem mit sem ártó állatokat ölök meg.
Sunshine after the rain.
Nem attól vagyok kemény csávó, hogy nekem mit sem ártó állatokat ölök meg.
Sunshine after the rain.
Kedves Kacsa,
Kellés alapon rászavazok egy nekem szimpatikus konzervatív kispártra.
Sunshine after the rain.
persze ezzel nem a vadászat erdő és vadgazdálkodás részét akartam leszólni...
ez is egy ága a gazdaságnak...
de a gyilkolászás ilyetén való magasztalása, és a férfiassághoz, férfi léthez való kötése minimum szánalmas...
mintha ezzel akarnál valamit kompenzálni...
Kacsa11
Kedves 30-06,
a vadászat majd akkor lesz férfias, ha a disznónál is lesz puska...
Kacsa11
Kedves Legislator,
„Miért hinne az ember egy MSZMP utódpártnak, amely kapitalizmust épít?
Miért hinne az ember egy szélsőliberálisból lett jobboldali pártnak, amely kivonult, mikor Antall József javasolta, hogy álljanak fel a békediktátum évfordulóján a néma vigyázzba?
Miért hinné el az ember, hogy egy tegnap alakult szélsőjobboldali párt bármit is ért a kormányzáshoz, vagy bármihez?
Miért hinne az ember a nevetségessé vált liberális kutyakomédistáknak, akik a rendszerváltás óta csak szánalmasan hőbörögni tudtak?”
OTT A PONT!
de!
valakire szavazni kell...
Kedves hunfrakk,
a retardáltakkal két nagy problémám van:
1)
a most EP-be kijutott 3 közül 2-vel már volt "szerencsém" találkozni...
az egyikük teljesen retardált, a másikat meg inkább hagyjuk...
de elég elolvasni/meghallgatni a szamármakogásnak beillő, abszurd, demagóg lózungokat, amit "program" címszó alatt ezek a retardáltak futtatnak...
ha ezeket megvalósítanák, akkor tönkre menne az ország...úgy féléven belül...
tehát az egyik nagy problémám, hogy vagy hülyék vagy aljasok (mert bár tudják, hogy full állatság, amiket mondanak, de mondják, mert tudják, hogy sok a retardált az országban, akiknek fingjuk sincs a gazdaság működéséről, és azok szavazata is érvényes...)...
egyik tulajdonság sem ér pontot nálam...
2)
kicsit gyanús, hogy rendszeres időközönként előbukkan egy-egy szélsőjobbos alakulat, akit mindig össsze lehet mosni a fidesz-szel, ezzel is démonizálni őket...ráadásul az állítólag nulla lobbi és gazdasági erővel rendelkező párt kicsit sok plakátot rakott ki és sokat szerepelt az ATV-n és az MTV-n...
elgondolkodtató...
Kacsa11
megölöd az állatokat villámló bottal? ez nem szép dolog!
a borkészítés viszont igen
Ejha, te értesz a borkészítéshez? Megtaníthatnál. Ez nagyon érdekel. :)
"Végül is nem az ebéd után, kicsit később isszuk a bort." (Leg)
Hát Ti lehet...
Mi előtte.
Meg közben.
És utána.
lol
ui: ki a franc bírja kivárni az ebéd végét? :D A kicsit későbbről meg már ne is beszéljünk! :D
anno egyetemen, amikor róma szigorlatra készültem, kb a 3. nap után otthon már mindent csináltam, csak tanulni ne kelljen. mosogattam is, meg ilyenek
úgy döntöttem, hogy elmegyek a könyvtárba tanulni
addig ment, amíg nem kutakodtam az adatbázisban egy kicsit az adatbázisban pihenésképp, és meg nem találtam a brian-t.
gondoltam, hogy kiveszem, majd otthon elolvasom, de olyan példány volt csak benn, amit nem lehetett kivinni. úgyhogy a róma szigorlatra való készülésből 2 napot ezzel a könyvvel töltöttem:D
egy négyesre azért jó voltam a vizsgán
embelek! lóma a balátotok! ilyet is tudtam volna villantani. meg a romanes eunt domus mondatot szigorúan részesesetben elmondani :DDD
Brian élete......úristen :))
Iwikó
waczak szálló és a csengetett, mylord jó, azok tetszettek...
Iwikó
Fikusz Kukisz
Fortisszima Fingusz
edzeni kell
neked nem ajánlom a repülő cirkuszt akkor, kezdd mondjuk a vacak szállóval, vagy ha az is sok, nézd mr beant:D
értem én őket, csak lefárasztanak :)
Iwikó
mármint a poénokat
nem mánia, hanem alapfilm
nem tehetünk róla, hogy a nők nagy része ezt nem érti
mi ez a Gyalog Galopp-mánia a férfi egyedeknél?! :))
Iwikó
Kösz, Hunfark:-D.
Sunshine after the rain.
az óbudai Auchanban most lehet kóstolni argentin, spanyol és dél-afrikai vörösbort!
mind3-nak igen jó íze van!
Kösz, megvolt:-). Végül is nem az ebéd után, kicsit később isszuk a bort. Én olyan nagyon jó magyar száraz vörösbort tán kétszer ha ittam életemben, ámbár kísérletező alkat vagyok. A vörös édesbor, mégha tudjuk is, hogy nem a természete szerint édes (kivéva a Nils által említett erdélyi ménesi "aszú"bort), azért néha megengedhető.
Sunshine after the rain.
A férfiember csak száraz vöröset iszik, nem? :D Egyébként szerintem is jó az édes, bár egyszer ittam egy olyat, ami olyan volt, mint az alvadt vér. Jó étvágyat! :DD
Király lenne, de nincs. Most édes vörösbor lesz az ebédhez, tudom, egyes ínyencek kiátkoznak, de jó dolog az:-).
Sunshine after the rain.
Sört?
A kéknyelű életvidámabb lenne így reggelire. :D
Igyunk egy sört!:-DDD. Ez elég életvidám?XD
Impiboy írta:
Leg,
kik hazudtak az arcodba?
Megverjem őket? :D
Igen! Nyomd le őket tricepszből!
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |