gyakorlatot de hogyan?

Ildikóka82 # 2009.10.06. 16:48

Imp,

ez már tetszett! :) köszi! :)
Egyébként így van, az nem akar udvarolni, aki azt hiszi, hogy ezzel "kiadja" magát, pedig mennyire más lenne a 2 ember viszonya, ha őszinték lennének egymáshoz...
na jól van gyerekek, túl is lépek ezen, mert kicsit más irányba mentünk, mint, ami a topic-ba tartózna...

Iwikó

Impossible # 2009.10.06. 16:43

noreply,

köszi, de undorodom az efféle reklámoktól, úgyhogy légy oly' szíves megkímélni tőle, ha nem bánod, köszi.

Impossible # 2009.10.06. 16:41

Én spec. merek szépet mondani. Azok nem mernek szépet mondani, akik féltik magukat. Azok pedig gyávák, és nem méltóak a férfi elnevezés hordozására. :D

Ildi egyébként jó bőr. :DDD

Ildikóka82 # 2009.10.06. 16:39

érdekes a bók, még nem láttál, szóval valamilyen minimális ismereted kellene lennie arról, hogy milyen vagyok, a komolytalan bókokat az nők általában nem szeretik. :)
csak úgy, okulásképpen mondom :)

Iwikó

_Wasp_ # 2009.10.06. 16:36

lehet gúnyolódni… köszi Wasp.

héé!!!

nem gúnyolódtam!

Csak bókoltam.

Az mit sem számít, hogy nem láttalak igazából, és nem ettem a hagymalevesedből.

Elképzeltem és biztos ilyen volt(ál).

ennyi.

De ez ugye szemléltette amit alant írtunk, az ember fia már nem mer szépet mondani a lányoknak.... csodálkoztok? :)

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Impossible # 2009.10.06. 16:34

"Itt nem csak a pénzről van szó, felelősség fiúk…kicsit gondolkozzatok el, nektek ez mit jelent? A mai világban egy nőnek több lábon kell megállnia, sosem tudhatja, hogy mikor dobják el, mint egy megunt játékszert…" (Ildi)

Mégis van igazság abban, amiről korábbiakban szónokoltam? :) Úgy tűnik. :)

Ildikóka82 # 2009.10.06. 16:32

lehet gúnyolódni... köszi Wasp.

Iwikó

_Wasp_ # 2009.10.06. 16:31

Ildikóka82

én észrevettem a csinos ruhád, és gyönyörűbben néztél ki benne, mint máskor szoktál!

Ja igen: a hagymalevesed is finom.

_Wasp_

és felesleges megoldása

bajussz # 2009.10.06. 16:28

ha lányom lesz, zárdába adom:)

Ildikóka82 # 2009.10.06. 16:27

Kacsa akkor biztos csak Cindy Crawfoed-nak vagy Angelina Jolie kaliberű hölgyeknek...
Bezzeg én, aki épp szenved, hogy összehalásszon egy receptet, mert a barátjának finom hagymalevest akar majs csinálni a hétvégén, még egy egyszerű kis bókot sem kap (színházkor is csak annyit kaptam, "na ez a ruha legalább áll rajtad valahogy"....)

Iwikó

Kacsa1111 # 2009.10.06. 16:11

Kedves Impossible,

nem vadászol és nem (...)
úgyhogy hagyjuk mindkét témát, mert egyikhez sincs érkezésed...:)

Kedves Ildikóka82,

képes vagyok.;)

Kedves wasp,

:)))

Kacsa11

_Wasp_ # 2009.10.06. 16:03

mutassatok már egy felelősséget vállaló, egy családot eltartani képes férfit!

ott állnak pont az életfogytig hűséges nők mellett... :)

_Wasp_

és felesleges megoldása

Ildikóka82 # 2009.10.06. 16:00

Kacsa:

Te ismered a nőket!? Ez nagyfokú beképzeltségre és önteltségre vall...
Bár rólad nem is feltételeztem, hogy képes vagy udvarolni... :))

Iwikó

Ildikóka82 # 2009.10.06. 15:58

Te jó ég, mi megy itt!? :))
"Fiúk, ti még nem gondoltatok bele abba sosem, hogy amit ti megtesztek a lányokkal, azt valószínűleg meg fogják tenni más fiúk a ti lányaitokkal? :) Mert az „eldőlt“ lányoknak is van apukájuk, ugye… :) Szóval akár két X, akár XY, akkor is jó, ha tudja mindkét nem a „fortélyokat“… :D"

Csipkével tudok egyetérteni.

Én szívesen ellennék a fakanál mellett és boldogan nevelném (ha lennének) a gyerekeket, személy szerint nekem ettől kerek lenne a kis világom, de mutassatok már egy felelősséget vállaló, egy családot eltartani képes férfit!
Itt nem csak a pénzről van szó, felelősség fiúk....kicsit gondolkozzatok el, nektek ez mit jelent? A mai világban egy nőnek több lábon kell megállnia, sosem tudhatja, hogy mikor dobják el, mint egy megunt játékszert...

Iwikó

Impossible # 2009.10.06. 14:45

Csipke,

kácsának fogom kiszámlázni az ápolási költségeimet. :D

Csipke # 2009.10.06. 14:40

Imp.,

ráragadt az ujjad a rendben gombra? :)

Csipke

Impossible # 2009.10.06. 14:25

Kacsa bmeg :D a vadászat akkor is ölés, ha beszarsz. :D Nyilván vannak még részelemei, vagy nevezd, ahogyan akarod. Nem azt állítottam, hogy CSAK ölés, hanem azt, hogy ölés.

Sejtem, miért tartod magas labdának az udvarlásosat...namost attól még, hogy nem helyeslem a házasság előtti szexet...udvarolhattam, nem? Tudod, kacsa, nem az a legszebb dolog, amikor jól meg...lövöd a kiválasztott példányt.

Namost akkor kössél belém megint! Tényleg hiányozna, ha nem tennéd. :D

Kacsa bmeg :D a vadászat akkor is ölés, ha beszarsz. :D Nyilván vannak még részelemei, vagy nevezd, ahogyan akarod. Nem azt állítottam, hogy CSAK ölés, hanem azt, hogy ölés.

Sejtem, miért tartod magas labdának az udvarlásosat...namost attól még, hogy nem helyeslem a házasság előtti szexet...udvarolhattam, nem? Tudod, kacsa, nem az a legszebb dolog, amikor jól meg...lövöd a kiválasztott példányt.

Impossible # 2009.10.06. 14:24

Legislator # 2009.10.06. 12:01

Kacs írta:

pedig a minimum lett volna, hogy ott helyben jól lekapjon…:)))
:-DDDD.

Sunshine after the rain.

Csipke # 2009.10.06. 11:39

Kedves Wasp és Kacsa

Igen, valahogy úgy. Kellett valami nicknevet adni, aztán a csipkebogyó után jött a csipke.

De Kacsának is igaza van, csak ezt az asszociációt már a fórumon "kaptam"... elismerem, joggal... :)

Megjegyzem, egy időben érdekelt a csipkeverés, de nem volt hozzá elég türelmem, így aztán letettem róla. :)

üdv.:

Csipke

Kacsa1111 # 2009.10.06. 11:02

Kedves wasp,

én magam is erre a megállapításra jutottam anno...:)

egyébként nem jársz közel Csipke neve kapcsán...
azért Csipke, mert szeret csipkelődni...nemdebár?:)))

Kedves 30-06,

belterületen én még nem láttam vadveszélyt jelző táblát, sem kishazánkban, sem külhonban...ettől még persze előfordulhat:)

a hajtás, itató, szóró stb. nem igazán befolyásolja a felelősséget véleményem szerint...

Kacsa11

_Wasp_ # 2009.10.06. 10:29

Szerintem ugyanarról beszélünk, csak a megoldásában – már ha van ilyen – nem értünk egyet.

hát én nem hiszem, hogy írtam megoldást, de végül is azért jó a felállított prekoncepció, mert az embert sok gondolkodástól óvja meg :)

nem tudom, van e megoldás. Sőt, azt sem tudom, hogy ezek a dolgok problémát jelentenek-e egyáltalán, vagy csak arról van szó, hogy már most is más a világ, mint aminek képén mi nevelkedtünk... ez az egyik első jele az öregedésnek?

Egyébként a nevedről én annó nem a csipkekészítésre, hanem a csipkebogyóra asszociáltam. Melyikünk jár közelebb?

_Wasp_

és felesleges megoldása

_Wasp_ # 2009.10.06. 10:22

bővebben:

belterületen nemigen van kinn vadveszély tábla.

A vaddisznó vadállat. Vadállat tartója alapvetően a veszélyes üzemi felelősség szabályai szerint felel.

Például Zoltán Ödön szerint ilyenkor a vadászati jog jogosultja köteles gondoskodni arról, hogy a vad másnak ne okozhasson kárt.

Ez veszélyes üzemek összeütközése, ezért az általános felelősségi szabályok alapján kerül a felelősség megállapításra.

Mennyiben kell belterületen vaddisznóra számítania az autósnak? (kb semennyire)

Mennyiben felel a vadgazdálkodást folytató személy azért, hogy a vad másnak ne okozhasson kárt? (kb teljesen)

_Wasp_

és felesleges megoldása