gyakorlatot de hogyan?

Impossible # 2009.10.03. 19:53

Jóvanmá, most már valami életvidám dolgot is szeretnék itt olvasni. :D

hunfrakk # 2009.10.03. 19:16

hátha eljő a szebb jövő mindannyiunk számára

*

Impossible # 2009.10.03. 19:04

Ugyanazt tudnám mondnai, amit eddig is, ne rágódjunk rajta, én legalábbis befejezem az ezen való rágódást, nem megyünk ezzel semmire. Szerintem FIDESZ-re kell szavazni, az az ország jelen állapotában az ország egyetlen esélye arra, hogy kimásszon a szarból. Lehet arról beszélni, ki mennyit hazudott, csak semmi értelmét nem látom. Soha semmi sem lesz tökéletes, mindig az aktuális helyzetet kell nézni, és arra megtalálni a megoldást. Most a FIDESZ a megoldás. Akik még őket is szidják, azok nem tudom, kire várnak...Godot-ra? :D

hunfrakk # 2009.10.03. 18:47

Impi,
beálltál verőlegénynek, avagy kidobónak?

• ne vicceld el, a Haza sorsa véresen komoly!

Az elmúlt 20 évben a politikai elit tagjai,
és azok megbízottjai, tehát a média
folyamatosan össze-vissza hazudoztak,
nekünk Népnek - azt hitték cselekvőképtelen vagyunk.
Ezért is vagyunk ott, hogy sok "retardált" külföldimádó, és egyéb seggnyaló szemében ciki ami hazai.

(tényleg, tudtátok, hogy a új Ptk-vel megszűnik az a fogalom, hogy cselekvőképtelenség?)

Impossible # 2009.10.03. 18:37

Leg,

kik hazudtak az arcodba?
Megverjem őket? :D

Legislator # 2009.10.03. 18:20

Az ügyvédek is fúrnak... de nem kutat:-D.

Imp,

Nem vagyok köteles hinni olyanoknak, akik ab ovo hülyére vesznek, és az arcomba hazudnak. Csináljanak hülyét (egy)másból.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.10.03. 17:39

bajusz, de azok legalább ott ülhetnek a kényelmes foteljukban a légkondis irodában, miközben a tűző napon emberek burkolják az utakat, hogy ők tudjanak min elfurikázni a kocsiukkal, és emberek szedik fel a mocsokból a cigarettacsikkeket, amiket ők a lámpánál álldigálva elegáns mozdulattal pöcköltek ki az ablakon.

bajussz # 2009.10.03. 17:05

néha az ügyvédek csinálják a legalját, csak más értelemben

Impossible # 2009.10.03. 17:03

Leg,

és ha senkinek sem hiszel, akkor jobb lesz a helyzete Magyarországnak?

Eweol,

nem fogadom el egyelőre, mert kilátásban van egy sokkal jobb. Mellesleg az ügyvéd nagyapám kútfúrómester kényszerült lenni egy időben, nekem sincsen semmi kifogásom a sokszor "alja munka" néven emlegetett pénzkeresési lehetőségekkel szemben, sőt azokat az embereket becsülöm legtöbbre, akik a legaljább munkát végzik.

Legislator # 2009.10.03. 16:47

Eweol:-D.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.10.03. 16:45

Én csak arra kívántam utalni, hogy árnyaltan kell gondokodni.

Miért hinne az ember egy MSZMP utódpártnak, amely kapitalizmust épít?

Miért hinne az ember egy szélsőliberálisból lett jobboldali pártnak, amely kivonult, mikor Antall József javasolta, hogy álljanak fel a békediktátum évfordulóján a néma vigyázzba?

Miért hinné el az ember, hogy egy tegnap alakult szélsőjobboldali párt bármit is ért a kormányzáshoz, vagy bármihez?

Miért hinne az ember a nevetségessé vált liberális kutyakomédistáknak, akik a rendszerváltás óta csak szánalmasan hőbörögni tudtak?

Sunshine after the rain.

Eweol # 2009.10.03. 16:44

Én a helyedben elfogadnám a postäs älläst... (ezzel nem akarom megsérteni a postásokat...)

Impossible # 2009.10.03. 16:29

Utálok sokáig beszélni erről. Szerintem tök egyértelmű a helyzet. Ahhoz meg nagyon lusta vagyok, hogy megpróbáljak meggyőzni másokat.

bajussz # 2009.10.03. 16:28

"nagyon belehergelitek magatokat ebbe az osztály-micsodába" :D

Impossible # 2009.10.03. 16:20

Na jó, hagyjuk ezt szerintem. :D

Legislator # 2009.10.03. 16:15

Magyarországon soha nem lesz elszámoltatás, mert még az elszámoltatókról is kiderülne, hogy ők sem tudnak sok mindennel elszámolni.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.10.03. 16:14

Én Asahi sört kérek! És Qingdao-t is.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.10.03. 16:12

Hadd ne mondjam, hogy akkor mi volt a becenevük...

Sunshine after the rain.

hunfrakk # 2009.10.03. 16:01

Ezt a jó irányt ma a FIDESZ jelenti, ahogyan 20 évvel ezelőtt is jelentette.

ezek szerint 20 évvel ezelőtt is a Fidesz jelentette a megoldást???

ezt nem gondolhatod komolyan

szerintem 20 évvel ezelőtt te tiltakoztál volna a legjobban a Fidesz "politikája" ellen,
ugyanis pont a te nézetrendszered ellenkezőjét képviselték
(azt mondhatom, hogy a kettőnk értékrendszere nagyjából azonos)
neked 20 évvel ezelőtt a kdnp, meg az mdf tetszett volna

azóta persze hivatalosan megváltoztak
erre van kereslet, ez hoz pénzt
liberálisból nemzeti
(más a szóhasználat, de a szándék azonos)
az a "gáz", hogy ez a trükk nem jött be teljesen
lásd 2002 és 2006 bukását és 2009 EP eredményét

a világon többezer politikai párt van jelen,
mégis egy tömeggyilkosságokat elkövető apartheid-es párt a testvérpártjuk, a Likud - ez több mint szomorú (ha nem hiszed, nézd meg honlapjukon)

ezidáig még egyszer sem nyertek választást fennállásuk óta, mert egyedül lehetetlen volt ezidáig...
most várható az első győzelem,
reméljük nem csak dumálnak, mint 20 éve folyamatosan, hanem tesznek is valamit,
mert ide totális országtisztítás és elszámoltatás kell! Ide 1000 db Keller kell!
(1998 és 2002 között nagyon kevés volt ebből)

ezért kell más erő is - hogy ki tudják erőszakolni a kormányból, vagyis a fideszből az elszámoltatásokat, a felülvizsgálatokat,
ugynis már többször megmutatták, hogy csak szónokolnak össze-vissza, de nem mernek érdekeket sérteni - bizonyos érdekköröket ők nem mernek megpiszkálni...

az mszp soha nem mondta, hogy felesleges az szdsz-re szavazni, mert jajj, mi lesz,
elvész a szavazat - - csak nem demokratikusabbak ezek a süllyesztőbe nyomuló kék-vörösök, mint a "mi nagyjaink"?

Impossible # 2009.10.03. 15:11

hunfrakk,

de érdekelt. Épp ezért tudom, hogy a FIDESZ-en kívül másra szavazni ebben a helyzetben eszeveszett baromság. Arról meg tök felesleges beszélni, hogy legyenek új pártok, meg hogy egyik képviselő sem jó, meg hogy az sem jó, hogy ugyanazok a nagy pártok vannak, mint 20 évvel ezelőtt. Persze, legyen meg mindenkinek a maga véleménye, meg még igyekszem is tiszteletben tartani, nade nem lehet rámondani mindenkire és midnenre, hogy szar, meg hogy egyik sem jobb a másiknál, és azt sem lehet mondani, hogy mindenkinek igaza van, vagy hogy mindenki szürke, és nincs fekete és fehér. Külön kell választani a dolgokat, és választani kell, ha pedig az ember választott, ne picsogjon amiatt, hogy nem tökéletes minden, mert tökéletes sosem lesz, az irány viszont lehet jó, és a jó irányt támogatni kell. Ezt a jó irányt ma a FIDESZ jelenti, ahogyan 20 évvel ezelőtt is jelentette.

hunfrakk # 2009.10.03. 14:24

Moszával értek egyet.

Impi sajnos rosszul látod a politikát,
több információra lenne szükséged,
hogy tisztán láss.

Remélem nem sértődsz meg ezen megjegyzésemen.

Sejtem amúgy, hogy nem is nagyon érdekelt eddig
a poltika, pártok, választások stb,
ezért annyit mondok csupán,
hogy csak akkor írj kategórikus véleményt,
ha valóban széles körű ismeretekkel bírsz a témáról.
(úgy hiteles)

Impossible # 2009.10.03. 14:17

mosza,

ha a hülyeség fájna, ordíthatnál. :D

bajussz # 2009.10.03. 13:47

természetesen mindet!

sörből milyenek választhatóak?:)

hunfrakk # 2009.10.03. 13:39

válassz, milyen „szakvizsgát” kérsz:

jogi
rendészeti
közigazgatási
bírósági végrehajtói
tűzvédelmi
orvosi
pedagógusi
szociális
tőzsdei
pszichoterapeutai

bajussz # 2009.10.03. 12:53

én megszavaztatnám, hogy a bajusszok kapjanak szakvizsgát, és ingyen sört!