locsolás

Impossible # 2009.04.15. 11:20

Leg,

én árnyaltabban látom a rpoblémát. :D
Az a terrier nyilván tökéletesen tisztában volt azzal, hogy a sziszegésed nem kígyótól származik, és valódi veszély nincsen. Ez a terrier egy einstein, a többi kutya a hülye. :D

Impossible # 2009.04.15. 11:18

Legjobb a sima tiszta víz, annak nincs szaga, bár nem illan el hamar, ezért nem kell sokat önteni, és akkor még szívrohamot sem kap az illető a hirtelen hidegtől.

Legislator # 2009.04.14. 19:13

Imp szerint a világ:

"Leg,

lehet, hogy csak annyi volt a gond, hogy nem tudsz élethűen sziszegni."

Három másik (más fajtájú) kutya ugatott, szűkölt a félelemtől. De a yorkie-k többnyire túltenyésztett kis méregzsákok:-), és a biológiát sem ismerik:-).

Kacsa,

Hány litert vettetek, hogy még most is Krasnaja Moskva (bocs a nyugatias átírásért) van otthon? Szegény nagyapám Chat Noir-t használt a célra, egy félliteres üveggel vett, évekig használta.

Sunshine after the rain.

Avelina # 2009.04.14. 18:51

atyaég Kacsa:)))))

You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.14. 16:45

Kacsa,

ilyenkor felmerülhet ám a kérdés, hogy a locsolást utálták vagy a locsolót. :D

Kacsa1111 # 2009.04.14. 15:38

Kedves Avelina,

locsoltam...utálták!:)))

Krasznaja moszkva 4ever!!!...a borz is sírva menti előle a kölkeit!!!:))))))

Kacsa11

Impossible # 2009.04.14. 15:09

Leg,

lehet, hogy csak annyi volt a gond, hogy nem tudsz élethűen sziszegni.

Vivien,

én nem kölnivel locsoltam, ezért nem hiszem, hogy utálta volna az illető, bár nem sugárzott az örömtől. Egyébként nem szeretem a locsolást, pont amiatt, mert a nők nem szokták szeretni, ez szerintem inkább a férfiaknak kell ez a locsolósdi, nem a nőknek. Az okos férfi pedig belátja ezt, és nem megy locsolni. :D Én sem mentem sehova, csak 1 helyre. A locsolás ürügy egy találkozásra...:P És ezért jó. :)

Avelina # 2009.04.14. 14:46

meglocsoltak...utáltam:P

You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Legislator # 2009.04.14. 13:04

Abszolút az. Biztos jó buli volt:-). Én például azt olvastam, hogy a kutyák félnek a kígyósziszegéstől. Ez sok kutyára igaz, de az általam vizsgált yorkshire terrierre nem:-).

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.04.14. 12:24

Helyes következtetés! :D
Az öltöny nem illik egy barátinak nevezhető könnyed locsoláshoz, mert az öltöny túl komoly, túl hivatalos. Az inkább elijeszti az áldozatot. :D

Egyébként az áldozatról jut eszembe: láttam tv-ben egyszer, hogy a gazellák (asszem...legalábbis őzes megjelenésű patás állatok) hogyan jelzik egymásnak a veszély (azaz előre megfontolt, tisztességtelen szándékkal közeledő ragadozó vadállat) közeledtét. Amelyik észeli a veszélyt, úgy jelez a társainak, hogy elkezd dobogni az egyik mellső lábával a földön. Amikor a veszprémi állatkertben jártam, gondoltam, kipróbálom, hátha nekem is működik a dolog. Megálltam egy elkerített részen, ahol valami gazellaféleség ácsorgott, és elkezdtem dobogni a lábammal. Az illető (a gazellaféleség) nagyon figyelt, szó szerint bámult, mintha én is gazellaféleség lennék, és most jön a poén: elkezdett utánozni! Ő is elkezdett dobogni a lábával ugyanolyan ütemesen, ahogyan én csináltam. Akkor éreztem azt a nagy örömöt, hogy igazán megértett engem egy állat. Hát nem ez az igazi, véresen valódi "vissza a természethez" feeling?! :D

Legislator # 2009.04.14. 12:08

Gondolom, tehát nem öltönyben mentél:-))).

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.04.14. 12:08

Ez még nem kiszolgálás, csak kedvezés:-). Egyébként egyetértünk;-).

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.04.14. 10:40

Leg,

hová gondolsz?
Kacsa filozófiájával locsolást illetően egyetértek, nem kell őket kiszolgálni, szolgáljanak ki ők. :D

Legislator # 2009.04.13. 15:45

Imp,

Nem mélyfilozófiai szintű lélekismeretre gondoltam. Egyszerűen csak azt, hogy milyen ruhában szeretnek Téged látni. Mert meztelenül mégsem állíthatsz oda:-).

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.04.13. 10:54

Leg,

szerintem az öltöny túl komoly ehhez, jobb lazán. Nem ismerek mélyen senkit sem, még magamat sem. Most akkor itthon is ülhetnék öltönyben, ennyi erővel. :D

Kacs,

"baromira nem érdekel, hogy ki mit akar…ha elmentem valakihez meglocsolni, ammeg lesz locsóva!:)
ennyi."

EZ TETSZETT! LOL!

Legislator # 2009.04.13. 07:47

Hába=hiába

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.04.13. 07:46

Hantaboy!

Az a nőn is múlik. (Valami azt súgja, hogy nem túl mélyen ismerheted). Én talán túl konzervatív vagyok, de csak öltönyben tudnám elképzelni magam egy ilyen helyzetben. Persze, ha gyorsan akarsz vetkőzni, mehetsz pólóban is :-))).

Én gyakran azt sem értem, hogy miért járnak farmerban színházba az emberek. Hába, túl konzervatív vagyok. De legalább az Operába minimum öltönyben mennek. Persze, a látható többség külföldi.

Sunshine after the rain.

Kacsa1111 # 2009.04.13. 06:29

hehe, hogy milyen témák vanank már...:)

Kedves Avelina,

lehet, hogy te már nem fogod érteni, de hátha:

KRASZNAJA MOSZKVA TIME!!!:)))

Kedves monalisa,

baromira nem érdekel, hogy ki mit akar...ha elmentem valakihez meglocsolni, ammeg lesz locsóva!:)
ennyi.

Kacsa11

Impossible # 2009.04.12. 18:34

(Lefelejtettem a "vagy" elől a vesszőt. Gyakorolnom kell még a központozást. Bár ennél nagyobb bajom sose legyen.)

Impossible # 2009.04.12. 18:33

Locsoláshoz vajon öltöny illik vagy az túlságosan komoly megjelenést kölcsönöz egy könnyed hangvételű locsoláshoz? :D

Impossible # 2009.04.12. 18:31

Nem, mert locsolok, ha minden igaz. Egyébként kb. tudom kívülről a szövegét, de még mindig tudnék röhögni rajta. :D

Legislator # 2009.04.12. 15:53

Ha jól tudom, holnap este adja valamelyik televízió a Hantaboy c. filmet. Megnézed?.-)

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.04.12. 15:52

Értem én ezt jól:-). A jövendőbeli Mrs. Legislatorra és a jövendőbeli Mrs. Impossible-ra célzol netán:-)?

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.04.12. 15:01

Olyanra gondoltam, akiből Ptk. szerinti értelemben lehetne közeli hozzátartozó (és nem rokon!). Na kitalálod, mi az? :D

Impossible # 2009.04.12. 14:59

Leg,

ezt te nem értheted. :D
Nem rokonokra gondoltam...tudod, könyveken kívül van más is... lol (Nade nem sértésként, tényleg, csak néha te is felnézhetnél a könyveidből...bár lehet, hogy néha meg is teszed, nem tudom.)