kill billben nemtom mi lehet olyan jó...a zenéjéről már nem is beszélve :D
Legyen a zene mindenkié!
ha nem tudod, akkor az a te bajod...tarantino rulez!:)
Kacsa11
Új Tarantino: Inglourious Basterds! Zseniális lesz:D
ldikóka82 2009.03.08. 14:52
látom nagyon hasonló az ízlésünk :)
(nocsak többeknek is tetszenek a filmzenék? azt hittem pedig, ritka madár vagyok :))
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
_Wasp_
Igazi kis kincsekre lehet lelni a filmzenéknél :) Nekem eddig a K-Pax viszi a pálmát, de a Ponyvaregénynek is vannak jó kis dalai.
Imp,
tudod ízlések és pofonok, még jó, hogy nem vagyunk egyformák, én bírom Tarantino stílusát :)
Iwikó
Impi!
Láttad már a Kill Bill 1-2-t?
Négy és fél óra, de megéri!
hunfrakk,
láttam. Jó nagy szar. :DDD De tiszteletben tartom mások eltérő véleményét, szóval most ne essen nekem megint a plebs. :D
unalmas?
túl véres?
szomorú?
Nem szeretem a filmeket.
Sunshine after the rain.
Ildikó,
Az INXS lentebbi zenéjének dallama a fejemben volt, bár arra nem emlékeztem, hogy egy ilyen bongyorhajú figura a lead singer.
Sunshine after the rain.
A jégcsapkirályfi meg a plebs lolz.
Sunshine after the rain.
hunfrakk,
igen...és: SZAR! :D
Nade inkább küldd már el nekem, amit kértem. :)
akkor a Natural Born Killers se a te műfajod.
Aki viszont nem látta volna, annak kötelező darab. Személyesen fogom ellenőrizni, megnéztétek-e!
Egyébként a filmzenék is egészen zseniálisak benne:
néhány példa:
Leonard Cohen - Waiting For The Miracle
a filmben:
a teljes dal jó minőségben:
Shitlist:
Leonard Cohen - Future:
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Én mindjárt meghallgatom őket. Ezek viszont nem filmzenék...szerintem sokan közületek ismeritek a zenéjüket.
(Gorillaz)
Legislator,
az INXS énekese: Michael Hutchence-t, egy bőrövvel felkötve találták meg egy hotelszobában, állítólag öngyilkos lett. Róla jutott most eszembe Kurt C. és meg is találtam a Nevermind c. CD-met otthon :) Ennek tiszteletére szóljon az egyik klasszikus:
Iwikó
RIP mindkettőjükért. A Smells like teen spirit-nek örültem, ha jól emlékszem, korábban belinkeltem azt a változatot, amikor Cobain valami angol popműsor zárásaként kb. 50 fős közönség előtt elénekli a dalt. De a Te verziód a hivatalos videó, amit rögtön kedvencnek jelöltem. Érdekes, gimnazistaként sokszor meg kellett hallgatnom ezt a számot, akkor nem szerettem, most már szeretem:-). Ez is egyfajta nosztalgia valami iránt, ami soha nem tér vissza.
Sunshine after the rain.
A Gorillaztól ez a kedvencem:
Ha már majmok:
Guano Apes
Arctic Monkeys
Sunshine after the rain.
Azt hittem, hogy én vagyok az egyedüli jómadár, aki nem mozizással tölti minden szabadidejét. :)
Nagy a lemaradásom, belehallgatok a linkjeitekbe.
impi!
amit kértél
továbbítva a gmail-os címedre
Nem vagy egyedül, Nils. Várjuk a véleményedet.
Sunshine after the rain.
Hé, Jégcsapkirályfi!
Beszélj nekünk a kedvenc könnyűzenéidről. Vagy félsz, hogy lefikáz a plebs?:-)))
Sunshine after the rain.
Imp zenei ízlésére én is kíváncsi vagyok.
Guano Apes-es csajszinak mekkora hangja van már...te jó ég.
Iwikó
Egyébként az én hangom is ilyen mély, sajna nem szól ilyen jól, ha énekelni próbálok :D
Iwikó
hunfrakk,
köszi!
Leg,
hosszú lenne, én meg fáradt vagyok. :)
Ildi,
én is kíváncsi lennék sokmindenre. Ez van. (Sprite) :D
Ugyanmár, kedves Imp,
Miben sikerült elfáradni:-)? Legalább a műfajt lődd be: rock, punkrock, rap, pop, ska, metall, country:-)?
It's rite (sprite).
Kedves Ildi!
Az egyik kollegám, akivel amúgy jó viszonyban vagyok, ismeri a Subscribe nevű, általam nagyon kedvelt angolul éneklő magyar együttes egyik-másik tagját. Egyikükkel összefutott a Széll Kálmán téren, és említett engem, mint Subi fan kollegáját, így kaptam egy Subscribe matricát. Rég örültem ennyire bárminek is:-).
Sunshine after the rain.
álláskeresés, tudod...fárasztóbb mint dolgozni :D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02