A lenti link a működő.
Sunshine after the rain.
A lenti link a működő.
Sunshine after the rain.
Plusz egy ír punkrock kis "védencem", az Ash kétfős különítménye:
És ami az előzőekből kimaradt infó:
Az LP live aid-es szereplése 2005-ben történt.
Sunshine after the rain.
A Subscribe-tól az örök kedvencet belinkelem, mert a hozzászólások másolása során sérültek a korábbi linkek:
Sunshine after the rain.
Szép jó reggelt Legislator!
Meg fogom hallgatni ill. nézni a linkeket, a munkahelyen a youtube is blockolva van, szóval csak otthon tudom meglesni a linkeket :)
Tegnap este Rocktogonban mulattam, nem volt időm netezni.
...azt hiszem rámférne egy kávé ;)
Iwikó
Jó reggelt kívánok magam is!
Akkor igyál csak,én itthon fehérteát szoktam inni élénkítő gyanánt, csak a munkahelyemen iszom néha kávét, ha már rámnehezedik a (z időjárási) front.
Sunshine after the rain.
Írhatnának ide többen is.
Sunshine after the rain.
Fel kell hoznom, mert soha nem fog írni ide senki.
Sunshine after the rain.
Üdv mindenkinek!
Leg, nagyjából hasonló a zenei ízlésünk. Ha már indie rock: a Snow Patrolt vagy a The Thrillst ismered? Mostanában főleg őket hallgatom.
Két link ízelítőül a Snow Patroltól:
Bár kétségtelen, ezek inkább a lágyabb stílus jegyeit viselik magukon, de ha olyan hangulatom lesz, "hozok" úgymond keményebbet is. :)
nem teljes kedvenc lista, ami eszembe jut a rockosabbak közül, ezek mennek defaultként a kocsiban:
1. Nightwish sok (példák)
a. sleeping sun:
2. Megadeth: Symphony of destruction (
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Ejha, kezd egész jó lenni ez a topic. Nade azért valaki linkelhetne be komolyzenét is vagy country-t vagy görögzenét vagy - a legújabb kedvencemet - lengyel halászéneket (shanty).
Tudja valaki, mi lett Kacsával? Utóbbi időben nem látom a fórumon. Remélem, jól van...
hogy ne adjam fel a mondanivalóért a rímet :)
(a filmzenéért a komolyzenét)
egy kis Wagner. ;)
_Wasp_
és felesleges megoldása
Kacsa dolgozik.
Sunshine after the rain.
Kösz srácok a sok jó zenét. Hétvégén minden linket meghallgatok, de most még a munkahelyemen vagyok.
Impi, Te szeretsz valami könnyűzenét is?
Kapsz tőlem komolyt, hallga' csak:
Nils,
Örülök, hogy hasonló a zenei ízlésünk. Az indie rockot kb. egy éve ismerem csak.
Wasp,
A Cranberries-nek ezt a számát nagyon szeretem, gimnazista koromban hallottam először.
Sunshine after the rain.
"A zene az kell, hogy ne vesszünk el, hogy mégse adjuk fel..."
Sunshine after the rain.
Wasp,
A zene jó volt, bár mondjuk a film nem kellett volna "alája".
Sunshine after the rain.
Nils,
A Snow Patrol nagyon tetszett, ez afféle chill out zene. Egyre inkább az az érzésem, hogy az angolszászok közül csak az írek, a skótok, és az amerikaiak tudnak jó zenét nyomni. Mindjárt rákeresek a The Thrills-re is.
Wasp,
Újrahallgattam a Cranberries-t, ezt a számot én mindig szeretni fogom. Nekem gimnazista koromból nagy kedvencem a Smells like teen spirit a Nirvanatól. A Rammstein-t ismerem, ez a számuk tetszik is. Majd lassanként a többit is meghallgatom.
Sunshine after the rain.
A The Thrills érdekes, de még szoknom kell.
Sunshine after the rain.
Én is köszönöm a linkeket, csaknem mindegyiket végigpörgettem.
Leg, az írekkel, skótokkal kapcsolatban már én is megjegyeztem ezt magamban. Sőt az indie rockot én is csak kb. 1 éve ismerem, előtte nem hallgattam ilyesmit. A The Thrillst nekem is szokni kellett, először annyira nem is tetszett, de aztán sokadik hallgatásra valami megfogott benne. Bennük is van valami a chill out-világból.
De ha már ebbe az irányba kalandoztam: ki ismeri a The Rippingtons nevű smooth jazz bandát? Esti, csendes borozgatásokhoz ajánlom! Kellemes zene.
Nils Holgerson, ott repül Márton lúdon, Nils Holgerson... (ennek is jó a zenéje) :D
Akkor én is beszálok,
egy oktatóvideó zenészeknek:
az egyik kedvenc számom a keményebbik fajtából:
Remélem mindenkinek tönkretettem a napját:DDDD
„Legislator # e-mail 2009.02.22. 10:22
Wasp, A zene jó volt, bár mondjuk a film nem kellett volna „alája“.”
Pedig a film is klasszikus... :)
_Wasp_
és felesleges megoldása
Nem szeretem az ilyen háborús izéket.
Sunshine after the rain.
Sziasztok!
Igazán jó lett ez a topic, jó volt újra meghallgatni néhány ismerős számot és mégjobb megismerni néhány újat - mert volt ami nagyon tetszett.
Köszi mindenkinek!
Linkelek én is néhányat:
Ezeket a komoly és könnyűzene szigorú különválasztása ellen:
Utóbbit főleg mert én meg Bon Jovi fan vagyok. :)
Egy-két először itt hallott zenéről meg eszembe jutott egy lázadókori kedvencem, és találtam is:
Ezek meg csak kedvencek:
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |