egy ingatlan adásvételit ki segít átnézni, van-e benne svindli? több szem többet lát alapon. Imp, mi van az ingatlannal?
Off - topic
Ja, semmi. Nem néztem meg mégse. Nem volt vonzó ez a sörös ajánlat atekintetben, hogy te választasz. :D Végülis elmenni a földhivatalba, várakozni jó sokáig, jegyzetelni az infókat, utána ezt még neked bemásolni a gépbe, elküldeni az e-mailt kicsit időigényes és fáradságos munka, és kb. semmit sem kértem cserébe, szerintem egy kicsivel lehettél volna nagyvonalúbb.
szegény Bajussz, biztos számított rád.
De én miért csináljak mindent ingyé? Ezt valahogy szeretik természetesnek venni, miközben ők semmit sem csinálnak ingyé. Nekem meg mostmár ez kezd nem tetszeni. Amúgy ismerek olyat, hogy szívesség, de amikor elkezdenek velem fukarkodni, azt nem birom.
Kedves Imp! Ha jól látom Te kértél egy sört a szolgáltatásért. Így megszegted a szóbeli szerződést. Bajussz perelhet :)
Kedves Imp! Ha jól látom Te kértél egy sört a szolgáltatásért. Így megszegted a szóbeli szerződést. Bajussz perelhet :)
Imp: az ígéret szép szó, ha betartják :)
Akkor ne ígérgess össze-vissza...!
Iwikó
- nem ígértem, hanem csak mondtam
- B. felperes nem a kívánt ellenszolgáltatást ajánlotta fel, ezért consensus hiányában a szerződés létre sem jött :D
gentleman's agreement...bukta. :)
Iwikó
gentleman's agreement...bukta. :)
Iwikó
A T. alperes bekaphatja!
utálom ezt a fórumot, mindig megduplázza a hozzászólásaimat...
Iwikó
Mi magyarok vagyunk egyelőre. :P
bajusz, most viccet félretéve (hidd el, nehezen teszem félre :D ), nem gondolod, hogy egy kicsit pofátlanság, hogy te választod ki a sört? (Na jó, mégse tettem félre. :DD)
Kedves Impossible,
itt csak te vagy pofátlan.
Kacsa11
Most nem a sörön van a hangsúly...ha az ember (vagy ember lánya:) kiejt valamit a száján...ahhoz már igazodnia kellene valamilyen szinten (bár tudom ez ritka ebben a mai világban...)
Iwikó
holnap 1-re megyek Pestre szerződést kötni, reméltem, hogy meglesz amire kíváncsi vagyok.
semmi baj, majd korábban megyek 2-3 órával, hogy a földhivatalt beiktassam, amiről azt se tudom hogy hol van.
mostmár tudom, hogy rád nem lehet számítani, nem ez volt az első eset.
ha találkozunk, mindezek ellenére a sörmeghívás még áll, de a töményet én viszem, és amennyit én megiszok, annyit neked is meg kell majd.
ennek fényében tervezd a következő találkozást:P
hűha, van egy sejtésem, hogy Imp nem bírja a piát :)
bajussz először is nézz utána, hogy hol fekszik az ingatlan, utána keress rá, hogy melyik földhivatalhoz tartozik...
Iwikó
http://fovaros.foldhivatal.hu/index.php?…
Azt tudtam, hogy az első kerületi a budafokihoz tartozik :)
Iwikó
Na jó, tudjátok mit? Szarok az egészre. :D
Nade azért a rend kedvéért egy kis helyreigazítás dukál nektek.
Szóval:
bajusz,
amolyan félkomoly formában igyekeztem utalni egyfajta viszonzásra, mivel magadtól nem jutott eszedbe. Ezekután még nekiálltál spórolni azon az egy üveg sörömön, ami öreg hiba, majd még te próbálsz szemrehányást tenni, amiért szarok az ügyedre. Szerintem gondold végig újra.
Rám lehet számítani, de nem úgy, hogy te akármit megengedhetsz magadnak, én meg semmit.
Ha nem tudod, hol van a földhivatal, nézz utána, nem bonyolult, és egyébként is bőven itt az ideje annak, hogy az ügyeid intézéséhez szükséges információkat magad tudd megszerezni.
Ildi,
igazodom az adott szóhoz, de ha szándékosan pofátlankodnak velem, akkor ne csodálkozzanak, ha nem ugrok füttyszóra. Csupán tanító szándékkal viselkedem így.
Kacsa,
megpróbálhatsz meggyőzni. :D
Imp,
Téged ki kellene találni, ha nem volnál... :DDD
Iwikó
Ildi,
ilyen jelentős találmány vagyok? :D
Szeretnéd... :D
Iwikó
"amolyan félkomoly formában igyekeztem utalni egyfajta viszonzásra, mivel magadtól nem jutott eszedbe. Ezekután még nekiálltál spórolni azon az egy üveg sörömön, ami öreg hiba, majd még te próbálsz szemrehányást tenni, amiért szarok az ügyedre. "
mondhattál volna nem-et is, akkor már nálam lenne, amire szükségem lett volna
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02