Off - topic

bajussz # 2009.09.21. 17:00

1. sz földhivatal.

van itt valakinek ismerőse, aki rá tudna kérdezni egy ingatlanra, vagy jár oda jelöltje?

vagy lehet megpróbálom telefonon először. szerintetek? vagy csak személyesen?

Impossible # 2009.09.21. 17:08

A könnyebbik végét fogod meg a dolognak, azzal törődsz, hogy én mit csinálhattam volna, de azzal nem, hogy mit csinálhattál volna. Egyébként csak kis kényelmetlenség ez, nem okoztam semmilyen galibát, feljössz 2-3 órával korábban, hát nabumm, előfordul. Tényleg nem rosszindulatból, én azért a szívem mélyén mindenkit birok, mert mindenkiben van valami jó. De azért tanulj belőle, igazán meghívhattál volna egy szaros Heineken-re. Szerintem. :D

bajussz # 2009.09.21. 17:15

igen, megyek hamarabb, cserébe te elintézed az itteni dolgaimat, amit délelőttre terveztem, és kapsz 10 heinekent, jó?

és bocsi hogy ekkora fasz vagyok, ne haragudj

Ildikóka82 # 2009.09.21. 17:26

bajussz, én elmegyek, holnap (még) úgyis ráérek, szóval mit kell tennem, kérdeznem stb.?

Iwikó

bajussz # 2009.09.21. 17:34

galambposta érkezik, csekkold:)

Ildikóka82 # 2009.09.21. 17:40

oké, olvastam & válaszoltam is. :)

Iwikó

Impossible # 2009.09.21. 17:54

bajusz, nem haragszom :D

Kacsa1111 # 2009.09.22. 07:14

Kedves Impossible,

mi a faxomról kellene itt meggyőznöm téged?

bajussz megkérdezte, hogy ki tudna bemenni.
te beleegyeztél egy sörért.
ő számított rád, és úgy szervezte a programját.
erre te felrúgod az egészet, és még neked áll feljebb!!!

ha kevés egy sör, akkor mondj nemet!
ha nem tudsz bemenni, mondj nemet!

de olyat ne csinálj, hogy igent mondasz, számítanak rád, aztán meg pofátlanul úgy mondod le a dolgot, hogy még neked áll feljebb!

nem játékból kell bemennie a földhivatalhoz, úgyhogy ezzel kurva rossz vicc szórakozni...

egyébként te ne akarj senkit se tanítani...majd pont te...

Kacsa11

Rexor # 2009.09.22. 08:43

Én finomabban próbáltam fogalmazni, de Kacsának teljesen igaza van...

pazs # 2009.09.22. 15:39

és én próbáltam a legfinomabban, még a legelején, de úgy tűnik, mindhárman hiába. Az a baj, hogy ez nem csak az ő baja, hogy ilyen, hanem Bajusszé is, hiszen jól kitolt vele.

bajussz # 2009.09.22. 18:51

végülis nem lett bajom belőle, de nem rajtam múlt

akár gubanc is lehetett volna belőle. 3-an utaztunk bp-re, abból 2 ember szabit vett ki. ha a másik fél nem ilyen előrelátó, és nem hoz tul.lapot, akkor az egészet holnapra kellett volna tenni.

dehát "volna", meg "ha", minden jól sült el, és én is tanultam valamit

viszont Imp, te ezzel a hozzáállással nem leszel sokáig munkaviszonyban, akárhova is vesznek fel.

Kacsa1111 # 2009.09.23. 09:11

Kedves Rexor és pazs,

a finom fogalmazás nem működik...még abban sem vagyok biztos, hogy azt felfogta, amit én írtam...

Kedves bajussz,

annyit mindenképpen tanultál az ügyből, hogy ismeretlen emberekre ne támaszkodj...
Impossible-re meg különösen ne...
ami vicces, hiszen ő is jogász (sajnos), ami egy olyan szakma, ami bizonyos fokú megbízhatóságot feltételez...

Kedves Impossible,

remélem lesz benned annyi gerinc, hogy idetold a képed, és sűrű elnézéseket kérjél bajussz-tól, amiért kibasztál vele, és amiért tahó voltál utána...

Kacsa11

bajussz # 2009.09.23. 09:47

köszi a közbenjárást, de nem kell bocsánatot kérnie tőlem, azzal nem tesz jóvá semmit.

ha összefutok vele, beletöltök pár házit, aztán iránybaállítom, találjon haza, ahogy tud

az lesz csak az elégtétel. buhaha

téma részemről lezárva

Ildikóka82 # 2009.09.23. 09:56

jó, nem volt szép dolog Imptől, azért ne üldőzzük már el, mindig kell egy mumus a fórumra (ne vegyél komolyan Zoli:))

Iwikó

_Wasp_ # 2009.09.23. 10:22

ne feszítsétek már keresztre emiatt nagyon megszivatta Bajuszt, de jól végződött, és hát azért Bajusz is tudhatja, hogy ez egy fórum, ahol nincsenek arcok, és ismeretlenektől jelentős, és tétre menő szívességet kérni és várni... kockázatos.

Én mondjuk csodálkoztam is, hogy Imp elvállalta, mert nagyon nagy önzetlen jófejség több órát sorban állni/utazni...

szerintem Imp tanult az ügyből, és legközelebb jobban lekommunikálja (pl. a melóhelyén), ha valamit nem akar/nem tud megcsinálni.

Ha mégsem, akkor a következő munkahelyén :)

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

bajussz # 2009.09.23. 10:33

micsoda áldozatot csináltatok belőlem:)

na mindenki nyugodjon meg, és hallgasson egy kis pink floyd-ot, ahogy én is teszem!

Ildikóka82 # 2009.09.23. 13:25

Hát Te nem vagy egy áldozat típus :))
Imp elhagyta a jogi fórum mezejét forever and ever and ever....?

:)

Iwikó

bajussz # 2009.09.23. 13:36

I will always love youóóóuóóó!

Impossible # 2009.09.23. 13:48

Na, akkor:

Kedves kácsa,

rosszul figyeltél. :D
Ott volt a bökkenő, hogy ő akarta kiválasztani a sörömet. Ez elkerülte a figyelmedet. Mellesleg elég rendesen felizgattad magad ezen. Remélem, már jobban vagy. :D

bajusz,

szeretem az előítéleteket, mert boldoggá tesz, amikor megdőlnek. Hat tequila, két whisky és három korsó sör után biciklivel mentem fürdeni a Balatonhoz, fürdés után pedig hazatekretem. Versenyezhetnénk, de nem akarom, hogy rosszul légy. Nameg nem az a kemény legény, aki sokat tud inni, hanem aki meg tudja állni, hogy igyon. :)
Ja és bajusz, ha ennyire fontos volt az ügyed, mint ahogyan állítod, akkor felelőtlenség volt úgy eljárni, ahogyan eljártál.
A sörömmel pedig nem szabad szórakozni! :D

Ja és csak úgy mindenkinek: a jogi fórum nem a munkahelyem, bár elég sokat vagyok itt, és ez megtévesztő lehet. :D

Legislator # 2009.09.23. 13:56

Imp nem változik:-D.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.09.23. 14:04

Leg,

kellene? :D

Impossible # 2009.09.23. 14:05

Na jó, bevallom, én is változom: egyre jobb vagyok. lol

bajussz # 2009.09.23. 14:12

hátbazmeg még mindig magyarázza :P

nem a mennyiséggel lesz baj, hanem azzal, AMIT meg kell innod

Kacsa1111 # 2009.09.23. 14:38

Kedves Rexor és pazs,

na látjátok???

Kedves Impossible,

gerinctelen vagy.

Kacsa11

Ildikóka82 # 2009.09.23. 16:04

valaki vegye már fel azt a rohadt telefont...
:))))

Iwikó