Sziasztok!
Kriszti, az egészség a legfontosabb, bár gondolom lelkifurdalásod van, hogy kevésbé megy mint ahogy eltervezted és mérges is vagy, de figyelj magadra, tényleg. inkább pihenj egy napot és aludj, jó meleg takarító+gyógyszerek, mint elhúzódjon napokig, amikor csak szenvedsz.. de persze tudom ezt könnyű mondani, hogy ne idegeskedj.
nekem pedig ismét van két kérdésem (a nevem lehetne: értetlen Heni! :D) ti okosak vagytok, mert nem kérdeztek, én meg még bízok benne hogy rengeteget fogok okosodni :)
szóval: bíróság elé állítás: vádat ügyész szóban adja elő. szóval vádirat nincs,ugye? gondolom azért mert sürget az idő..
másrészt: távollévő terhelttel szembeni eljárás.. külföldi: ha a bírósági eljárás során állapítják meg, hogy a terhelt külföldön ismert helyen van, ügyész indítványozhatja hogy távollétben tartsák meg a tárgyalást.
ha a megkezdett tárgyaláson állapítják meg, hogy külföldön ismert helyen tartózkodik, akkor tárgyalást folytatják.. ez utóbbi oké, de az előző bekezdésben a bírósági eljárás során az tul.képp melyik szakaszára utal az eljárásnak??
fáradtság a köbön, este 8ra értem haza, pfff :( de ma körömlakkoztam! :)))))))