Pázmányon angol jogi szakfordító képzésről mi a véleményetek? Csinálta itt meg valaki közületek?
szakjogász képzés
De ha esetleg valakinek van tapasztalata a Pázmányos Eu-val kapcsolatban, az írjon.
Azt se nagyon szeretik, ga esetleg van másoddiplomád vagy több nyelvvizsgád?
Eu-szakjogász vagy angol szakfordító?
Ok, hogy a munkahely támogatja a szakjogászi képzéseket (már akinek), de azért írhatna ide valaki olyan is, akinek bármit is dobott a karrierjén egy ilyennek az elvégzése. Tényleg érdekelne. :)
Sziasztok!
ELTE szakjogászi képzéseivel kinek, mi a tapasztalata?
Elsősorban az adatbiztonsági és adatvédelmi, munkajogi, illetve egészségügyi szakjogászi képzés érdekelne.
Köszönöm!
Sziasztok!
Ha van valakinek tapasztalata az ELTE családjogi szakjogász képzéssel kapcsolatban, hálás lennék, ha megosztaná.
Köszönöm szépen.
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a munkahelyem támogatná, hogy elvégezzem a munkajogi szakjogász képzést. Budapesten az ELTÉn és a PTE-n (pesti oktatási helyszínnel) van ilyen. Szerintetek melyik lehet jobb? A PTE vajon itt pesten is a pécsi munkajogi tanszéket dolgoztatja, vagy megbíz helyi előadókat?
Köszönöm segítségeteket!
Gondolom, önjelölt alapon megy, mint (szinte) minden ebben az országban.
Sunshine after the rain.
Ezzel csak az a probléma, hogy a szakjogászképző szakjogászokat ki képezné ki? :).
...és attól tartok, hogy mindezek közül a szakjogászjogi szakjogászképzésnek van a legtöbb értelme...:)
Kacsa11
„Szakjogászjogi szakjogász ” :O)
A katonajogi szakjogász és a borjogi szakjogász képzés mintájára nagy hirtelen az alábbi ötleteim vannak (de semmi kétségem, a lista bővíthetősége szinte végtelen):
Kutyajogi szakjogász (bevezet a kutyatartással kapcsolatos aktuális jogi szabályozásba, a kutyatartással összefüggő leggyakoribb birtokvédelmi és egyéb perek - hangosan ugat a kutya, odaszarik a kutya, a szomszéd hashajtót adott a kutyámnak -rejtelmeibe) Igény esetén kibővíthető macskajogi, tehénjogi, lójogi, stb. szakjogász képzéssel.
Sörjogi, pálinkajogi, likőrjogi, stb., stb. szakjogász a borjogi szakjogász mintájára.
Szakjogászjogi szakjogász (megismertet a szakjogászképzés jogi hátterével, hasznával, stb.)
Sziasztok! Gazdasági büntetőjogi szakjogász képzésre tervezek menni. Tudnátok segíteni,h melyik egyetemen milyenek a tapasztalatok (Elte,Pázmány és Pécs érdekelne)? Köszönöm a segítséget előre is!
http://www.felvi.law.pte.hu/…-szakjogasz/
ezt találtam
Mi a véleményetek a PTE katonai szakjogász képzésről? Ajánljam egy nyugállományból visszatérítendő jogász katonának? ( Ő kérdezte.)
drága
így nem
Hali Mindenki!
Nem megy valaki ELTE családjogi szakjogászira idéntől?
Ez egy végletesen téves vezetői hozzáállás eredménye. Kodifikátorokat ugyanis nem lehet "idomítani", az ilyesmi lassan fejlődik ki, és kell hozzá egy született adottság, hogy NE olyan legyen, mint az 'egyszeri' kodifikátor: "Gondolatai nincsenek, de ha volnának, sem tudná megfogalmazni":-D.
Sunshine after the rain.
„Minek van az IM Kod. Főo.”
Az, amelyik úgy hirdet, hogy "frissen végzett jogászokat" keres "kodifikátori munkakörbe"? Arról én is kérdezem, hogy minek van.
akkor lapát:-P-mert a kettő együtt (de külön is) az állami vagyon elherdálása...
Sunshine after the rain.
dísznek
ugyanez igaz egyébként perekre is
külsős irodákat bíznak meg többmilliós díjakkal
miközben ott vannak speciális tudással rendelkező
adott ügyet mélységében ismerő
értelmes szakvizsgázott jogászok
"külsős ügyvédi irodáknak kiadják a munkát"
Tudom. Ezért én akasztatnék... Minek van az IM Kod. Főo.
Sunshine after the rain.
Ez az energetikai még engem is érdekelne -majd egyszer. :)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Ez a könyv irtó drága...
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02