Tisztelt Szakértők!
2010-ben kezdeményeztek végrehajtási eljárást velem szemben. Nem volt hátralékos tartozás, csak jogerősen megítélt kifizetendő összeg. Annak idején végrehajtási kifogást nyújtottam be rá a fentiekre hivatkozva. Elutasítást nyert azzal az érvvel, hogy csak a végrehajtást kérő kezdeményezheti az eljárás megszüntetését. Ez nem volt elérhető akkor. A teljes összeget megfizettem, egyszer sem kerültem elmaradásba (ami esetleg visszamenőleg indokolttá tehette volna az eljárást). 2012 februárjában befejeztem a törlesztést. 2010 április óta nem hallottam a végrehajtó felől semmit. Most, 2018. októberben megkeresett a végrehajtó örököse (egy új végrehajtó átvette az ügyet - az előző "sikkasztás miatt háziőrizetben" olvasom a neten)
Kérdésem az lenne, meddig várható el tőlem, hogy egy nem jogszerű, bár megítélt végrehajtói eljárásban százezreket kérjen tőlem valaki, akivel soha nem voltam semmilyen kapcsolatban, 8! évvel az után, hogy legutoljára megkerestek, 6 évvel azután, hogy az utolsó részletet kifizettem, és egy újabb végrehajtási kifogásban mire kellene hivatkozni, hogy egy - szerintem lezárt, és elévült - végére valós pont kerülhessen?