Szeretnék Tanácsot kérni,
Az egyik szolgáltatóval nincs aláírt szerződésem, valamiféle adminisztratív elírás miatt kaptam 508000 Ft-os számlát, ezt a panaszkezelésénél ill. a felügyeleténél megfellebbeztem, már két éve húzódik az ügy, most ma felhívott az EOS, kérte az adataimat, mondtam, hogy nem adom, így nem tudott mit mondani, az a benyomásom, hogy a panaszkezelés velem nem is egyeztetett (kértem tőlük a szerződésmásolatot, nem adják, mert nem fellelhető, csak a gépben van valami??!!
Beküldtem a szomszéd telkesnek a földhivatali jogutódját, az örökös nevét, nekem közüzemi vételezési lehetőségem sincs, egy csak termőföldet tartalmazó tulajdoni hányadom, (úgy tudom, mindenki csak a tulajdoni hányada erejéig felel) gondolom a szolgáltató így próbálkozik, a szomszéd helyett velem kifizettetni, (nincs lehetőségem közüzemi vételezésre!)Nagy a keverés, felülvizsgálat még folyamatban van a hatóságuknál, megkerülhet a szolgáltató, (alapbizonylatokat nem adja ki, mire alapozza követelését!!!) és mégis EOS-nak kiadta, ugyan tévesen a nevemet, más mássalhangzókkal, lehet, hogy csak próbálkozik, (telefon számomat is kérdeztem tőle, ki adta neki?) elindult szerintem is a zaklatás, éjszaka idején rakom össze a papírjaimat, megyek további hivatalos szervekhez, (miután nem jutok hozzá a szolgáltatótól követelésének alapbizonylataihoz!!)Hivatkozhatok az elévülésre, 2012.10.10-i a csekk? Ebben a helyzetben ki és mit tenne? Köszi a választ, jó egészséget, Sok-sok sikert mindannyiunknak, Nem akarok velük szóbaállni, más hatóságot keresek,