Covid óta egyes ajánlott leveleket bedobhatnak simán, kivéves a tértist.
Lásd itt:
https://www.posta.hu/…tes_20220601
- Akkor lehet az aláírás nem kellett, nem emlékszem már de a személyit elkérték!
"„be kellett menni a legközelebb eső város postájára és ott adták át a postahivatal épületében.”
És még ott sem tűnt fel neked, hogy ez nem neked jött, hanem apádnak? Ez azért fura.
Miért tűnt volna fel? Minden egyes levelemmel ígyvan amikor nem vagyok otthon, a saját FMH-val is ígyvolt.
Ha 3. fél vagyok, hogyan mondjak neki ellent? :-)
Ha most bementem volna személyesen akkor mégis mi történt volna, közlik hogy bocsi akkor a tárgytalan?
Ennyi erővel mindenki beküldi a fiát, hogy nem tartom a kapcsolatot vele és "sztornó"? Attól hogy átvettem tévesen, szerintem a GDPR miatt felvilágosítást sem adhatnának személyesen, nemhogy visszássá tenni.
Ha akkor lett volna rá mód előtte, akkor most is lenne rá mód utólag..
Mert ha egy előző lakó ugyanezen névvel jött volna a levél akkor pont lefosom, oldják meg, e-mailt sem írtam volna. Nem vagyok köteles más szarjai miatt időt és pénzt áldozni.
Kell hogy legyen rá mód hogy az ilyet kivédje az ember, bárki azonos nevű átveszi és voalá?
Akkor ha tartozik nekem valaki, nem is az Ő címére kell küldeni, bárkiére aki átveszi ugyanazon névvel aztán meg is van oldva? :-)
Mert idáig arról szól a fáma, hogy pont nem érdekel senkit ki hova van bejelentve , hol lakik valójában, ha ugyanazon nevű átvette akkor megnyerte valaki.