Lényegesen rosszabb az új fórum.
Üzenet a szerkesztő(k)nek
Szomorú örökös, köszi. Én is úgy emlékeztem, hogy lehetett, csak nem voltam benne biztos. Kár, hogy nincs már meg ez a lehetőség, régen minden létező fórumon alap volt.
Sevcsix
„lehet ezen a fórumon privát üzenetet küldeni?”
Már nem lehetséges. Régen volt csak ilyen lehetőség.
Elnézést kívánok, lehet ezen a fórumon privát üzenetet küldeni? Nem találom ezt a lehetőséget.
Ha az új témára kattintok, akkor miért a fiókom oldal jön be? Szerencsére nem mindig van így, de csak úgy random belefutok...
Megint elrepültek otthonról: https://www.jogiforum.hu/forum/41/155064
Kérem a téma és a felhasználó törlését, név-, e-mail cím és IP-bant, stb.
Ha az új fórum tud ilyet, akkor a friss felhasználók regisztráció után 1 hétig csak admin jóváhagyással nyithassanak témát / posztolhassanak.
Javaslom pár megbízható fórumozó (pl. törzstag ügyvédek akik saját névvel posztolnak) felkérését és felruházását moderátori jogokkal.
@elkeseredett
Ez az oldal hibája. Másnapra meg szokott javulni.
Nem tudok válaszolni, vagy új hozzászolást irni.Mindig a kijelentkezés oldal jön be.
Tisztelt Szerkesztők!
Kérem a fiókom megszünetését. Nem találom sehol ezt a funkciót.
Köszönöm!
„nem lenne baj, ha a küldés "Rendben" gombhoz nem kellene egy képernyőnyit tekerni”
...vagy ha mégis, legalább a [RENDBEN] gomb legyen más színű, mint a többi.
„Téli időszámítás? :D”
:DD
Két dolgot kellene sürgősen javítani, hogy ne legyen élvezhetetlen a dolog:
- Ne adjon hibaüzenetet akkor is, ha a post valójában elment.
- Ne kelljen már minden posthoz külön bejelentkezni.
(Ja, és nem lenne baj, ha a küldés "Rendben" gombhoz nem kellene egy képernyőnyit tekerni a post megírása után.)
Téli időszámítás? :D
Most játszok. Ezt az üzenetet 9.11-kor írom. Az előzőeket tuti nem 6.54-kor írtam (9 körül). Közben egy elveszett.
:) mégis. Csak türelem kell hozzá.
:) mégis. Csak türelem kell hozzá.
Kész küzdelem üzenetet küldeni. Az előző nem nagyon sikerült.
Egyetértek
Majd megszokjuk (mint az új busz menetrendet.)
Egyetértek
Egyetértek
Ez a fórum nem lett jobb. Sőt.
T.szerkesztőség!
T.A kisamália néven szereplő összes üzenet váltást töröltetni szeretném, ami itt a honlapon nyilvánosan megjelent. Nagyot csalódtam ebben a jogi segítségkérésben, egyes ügyvédek a kérdezőket teljesen analfabétának, hülyének tartják.Dilettánsnak!! Köszönöm szépen ebből nem kérek!!
Üdv.Egy volt fórumozó!
Amúgy miben kellene segíteni? Kerékcsere? Mostani tulajjal megbeszélni?
Arra nem gondolkodtál, hogy keresel tovább és veszel vmi mást?
Hát mert ez technikai probléma. :-)
TBOO
És miért ebbe a témakörbe írtad be a kérdésedet? Van ezernyi, ami ezzel a témával foglalkozik.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02