Jó Estét Mindenkinek!
Köszönöm a hozzászólásokat, segítséget.
(Már megírtam a válaszomat régebben, de nem jelent meg a fórumon - nyilván a z én technikai hiányosságomat tükrözi.)
Azért viszem 250 km-re, mert van ismeretségem egy arra kijelölt, teljesen legálisan vizsgáztató műhelyben, ahol vélhetően nem cseszik át a fejemet. Vidéken ez (is) teljesen másképp működik, vagyis emberien! Már a harmadik családi autót visszük és messziről köszönnek, soron kívűl fogadnak. Egy hibátlan, 7 éves autó, mint az Apámé tizenegy-két-ezer Ft-ból levizsgázott! Hangsúlyozom, nem úgy tolták át a kocsit a gólvonalon és sikálták el a sz..r eredményt, hanem előtte átvizsgáláson esett át és miután semmi baj nem mutatkozott, érvényesítették a műszakit.
Eszükbe sem jut átvágni semmit, mert vidéken ha elcseszik a renoméjukat, nincs új vevőkör, ha régi elpártol. Csak Pesten ez nem működik!
Az én autóm 3,5 éves, januárban volt szervízben, szóval nem a kiskaput keresem, hanem a KORREKT ÜGYINTÉZÉST!
Irtózatos dolgokat olvasok itt a neten, a márkakereskedésből visszalopott 3 napos autóról, ahol a kulcs a tükörben... stb.
Ezért megyek ilyen messzire, ráadásul a családom is ott lakik!
Köszönöm még egyszer!
Jó éjszakát!
Audrey