Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni abban, hogy nem rég költöztöm egy 20 lakásos társasházba ahol az udvaron található kocsibeállók, garázsok. Én motorral/robogó/ járok nap mint nap. Az udvar vége ugy nézi ki hogy a közlekedő részen balra garázsok jobbra beállok vannak. Ugye ezek mind magánkézben vannak. A közlekedő végén van egy fedett rész mely végén tárolják az emberek a kerékpárjaikat. Én ide tettem a motoromat melyet egy kedves szomszéd mindig eltol mondván hogy "utban van".
Tudni kell hogy ő tulajdona az utolsó 3 garázs melybe nem áll be az autoival hanem a közlekedő rész végén tartja mely a társasház udvara, osztatlan közös tulajdon.
Szóval elvileg nekem ugyan olyan jogom van ott tartani a motoromat mint neki az autóit /és most nem akarok belemenni hogy fekete BMW-s..../
Próbáltam vele telefonon megbeszélni hogy hova tegyem a motort hogy ne legyünk egymást utjába de bunkon kiosztott és mondta hogy vegyek garázst vagy beállót.
Ezenkívül van valami ötletetek? Illetve jogilag akkor nincs jobb helyzetben mint én "mert ő már 6 éve ott lakik..."?!
/kerékpár, motortároló nincs/
ELőre is köszönöm!!!