Nem együttműködő közös képviselő

Szomorú örökös # 2024.08.26. 17:37

Nem megy a szövegértelmezés mi?

És neked a normális kulturált hangnem? Már az elején is híján voltál.
Mostanra viszont kimutattad az igazi fogad fehérjét, idő kérdése volt.
Megértem, hogy a közös képviselő is miért így bánik veled.
Ha normális hangnemben írogatnál, akkor semmi gond nem volna,
de így sajnos még bánni fogod ezt az egész délutánt egy életen át.

Szotyis # 2024.08.26. 17:51

Bánni Te fogod, hidd el...Én az utórengéseket fejben lerendezem, de neked nem fog menni. :DD

LipT # 2024.08.28. 16:28

Sziasztok! Ingatlan eladásnál a kk nem adja ki nekem az alapító okiratot és szmsz-t, melyet a vevő kifejezetten kért a szerződéshez. Emiatt a holnapra tervezett időpontot el is kell halasztanunk. 2 hete próbálom, e-mail, sms, telefon, személyesen...mára megesküdött hogy küldi. " 20 percen belül küldöm, jajj még nem értem be, jajj lerobbantam" teljesen szürreális az egész...lehet valamit tenni ellene jogi úton? Ezt komolyan meg lehet csinálni? :D

drbjozsef # 2024.08.28. 16:33

Ezt komolyan meg lehet csinálni?

Úgy tűnik neked, hogy nem?

osztap # 2024.08.28. 16:35

lehet valamit tenni ellene jogi úton
Természetesen, fél-egy éven belül lesz is ítélet a bíróságon, ha megnyered, akkor néhány hónapon belül végrehajtja a végrehajtó.
Vagy tovább noszogatod a kk-t. Vagy iratmásolatot kérsz ezekről az iratokról a földhivatalban, ahol kb. egy héten belül kiadják, pár száz forintért.

Ezt komolyan meg lehet csinálni?
Mint a mellékelt ábra mutatja, igen.

Majordomus # 2024.08.28. 21:16

Hát a Földhivatali iratmásolás gyorsabb.Egyébként a közös képviselőnek nem kötelessége neked esetenként 109 oldalas Alapíró Okiratot meg szmsz-t másolgatni. Ott ahol nincs digitálisan tárolvaezek az iratok és nagy az épület,ez eléggé macerás munka.