Kedves H.Maria
Mekövetem magamat,hogy mindkettönk lelki egyensúlya helyreálljon.A hiba bennem van,mert a FÓRUM szó tartalmi jelentésén én mást értek, mint amivel szembesültem.Igérem,hogy azt a forrásanyagot amit a magyar nyelvhasználatánal igénybeveszek MEGSEMMISITEM.Megsemmisitem mert az nem a mai magyar nyelvet tükrözi.Azthiszem van mit tanulnom böven, de ahhoz itt kell lennem.Kedves Maria netessék engem ilyen gyorsan kiebrudalni.Inkább vonuljunk félre egy csendes sarokba és hadja magát kiengesztelni.Nem ismerkedni akarok mert ahhoz már túl öregvagyok és fáradt.De tudja,hogy egy ilyen hülye félreértéseken alapuló magyarokkal szembeni elöitéleteknek éldozatúl esni mintjelent egy nemzetközi repülötéren?
Egy évvel ezelött az Uzsokiban életmentö gyumormütétet végeztek a feleségemen és 10 nappal a mütét után kinyilt hassal adták ki .Igy kellet visszautaznunk Canadába ahol a Torontói repülötéren a minimális segitségetsem adták meg,söt miután eréjesebben reklamáltam megkérdezték honnan jöttem.Én megmondtam, hogy MAGYARORSZÁGRÓL-ról amire letartoztatással fenyegettek meg de a beteg feleségemnek akkorsem adtak segitséget.Azóta szegény már elhunyt, rövid ideig tartó gyógyithatatlan betegségben. Ez volt az oka a joggal kifogásolható HANGVÉTELNEK útlevélügyben.Egyébként tejföl fehér születet magyarvagyok,600 éves családfa múltal.Születet helyem állampolgárságától megfosztva 1946 március 28.i hatályyal a mai napig is érvénybenlévö Benesi dekrétumok alapján.
Befejezett jogi diplomával nem rendelkezem.Nevem és cimem valódi és nincs olyan körülmény az életemben ami éllnév használatára vagy bújkálásra késztetne.A tisztességes és becsületes emberek útját járom ,emelt fövel egyenes gerincel.Az igaztalan vádakat meg jámbor emberektöl érkezö Isten büntetésének tekintem.
Hát ennyit útlevél ügyben és ünnepélyesen megigérem,hogy többet se véleményt sem tanácsot nem mondok.
Tisztelettel egy nagypapa a tengerentúlról.
boldi