K1978,
„végül is nem lett elküldve a papír”
Akkor mi a probléma? Összetéped, elégeted, kerék alá teszed, onnan is kiveszed, volt nincs.
K1978,
„végül is nem lett elküldve a papír”
Akkor mi a probléma? Összetéped, elégeted, kerék alá teszed, onnan is kiveszed, volt nincs.
Igen én is széttépném a papírt csak nem tudom. Nem akartam felhasználni soha ezért félre raktam hogy majd kidobom csak utánna teljesen megfeletkeztem róla és most a volt párom meg akar vele zsarolni hogy felhasználja ellenem.
„a volt párom meg akar vele zsarolni hogy felhasználja ellenem.”
Az ő lett volna a tanu? (szerintem sokra nem vele, téged akar bosszantani, idegesíteni)
Meglepő lehet, de a Btk.-ban olyan bűncselekmény, hogy "magánokirat-hamisítás", nincs is.
Tényleg meglepő.
kbs,
Ha az ex "fel akarja használni" a kérdező ellen ezt a hamis okiratot, akkor az kimeríti, a "hamis magánokirat felhasználása" bűncselekményt? :D
:D
Akkor végül is fel tudja használni ellenem vagy nem? Nagyon ideges vagyok e-miatt magas vérnyomásban és szívritmus zavarban szenvedek tegnap is orvost kellett hívni hozzám annyira felidegesített ez a dolog.
Nyugi A fiúk (József és Béla) viccülődnek. :D aranyosan.
Szerintem nincs sok okod aggodalomra. Hova használná fel (oda sem ajánlott, túl kemény)?
Ugyan már! Nehogy a szívedre vegyed (az ex párod magát minősíti ezzel, ne foglalkozz vele)
Azzal fenyegetett meg hogy feljelent.
Az, hogy leírtad egy papírra valaki nevét, nem jelent semmit.
De ha már ezt az egészet visszafizettem akkor az a papír már semmisnek nyilvánítható?
De ő azt mondta nekem hogy felhívta a rendőrséget és ott azt mondták neki hogy az közokirat hamisítás.
blablabla... szinte kizárt, hogy valóban ezt mondták neki.
Már hogyan lenne az a lap közokirat?
K1978,
Vagy ő hazudik, vagy hülyeséget mondott a közeg.
Egy hamis magánokirat (mert amiről szó van az az) felhasználása bűncselekmény csak (Btk. 345.§). Önmagába a készítése nem.
Ha nem használtad fel (valamilyen előny megszerzésére, jog alapítására, etc), akkor az nem számít. Nem büntetendő.
Én is rajzolhatok magamnak otthon szerződést, hogy megvettem a parlamentet (már az épületet). De ha azt nem próbálom meg bejegyeztetni a földhivatalban, akkor az nem érdekel senkit.
Nyugodj meg, nincs mitől tartanod.
(Ráadásul fel se használható már előnyre a tartozással kapcsolatban).
Mondd meg neki, hogy tegyen vele amit akar.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettek.
Jó estét kívànok!A férjemmel hollandiàban élünk és dolgoztunk tavaly október óta a tegnapi napig egy gyárban közvetítő cég által.Egyik napról a másikra indoklás nélkül kirúgtak minket.22 hetes várandós vagyok,panasz sosem volt ránk.Voltunk a napokban orvosnál és mivel bsn szám alapján nincs egészségbiztosítás utánunk fizetve így elég költséges volt a vizsgálat,holott váltig állították,hogy van fizetve utánunk minden,nyugodtan menjünk el nem kell érte fizetni semmit.Hát sajnos nem így lett.Elég sok pénzt levonnak a bérünkből,azzal a címszóval,hogy minden hivatalos,minden fizetve van utánunk.A fizetésünk nem kaptuk meg a volt kollegáink mindenki.A telefont nem veszik fel,az üzeneteinkre nem válaszolnak.Haza szeretnénk menni,viszont a pénzünket is megszeretnénk kapni.Ilyenkor mi a teendő?Hova tudnánk fordulni?Előre is köszönöm a válaszokat!
Jó estét kívánok!Ma volt a válóperem,ahol végül nem váltunk el,mert érzelmileg úgy éreztük nem szeretnénk,de a tárgyalás végén rájöttünk rosszul döntöttünk!Ez mind a mai napon történt,kicsit labilisak voltunk a férjemmel a mai napon nem tudtunk tiszta fejjel gondolkodni!A kérdésem az mikor lehet új keresetet benyújtani?
Lilien, erről hollandiai jogászt kell kérdezned. Vagy az ottani konzulátust esetleg.
„mikor lehet új keresetet benyújtani?”
Rögtön. De talán várni kellene, ha ennyire bizonytalanok vagytok.
Tisztelt Fórumozók !
A 12 éve vásárolt jakuzzink elromlott hívtunk egy szerelőt aki kiolvasta hogy a fűtése ment tönkre majd megrendelte és kifizette velünk 150000ft _ot majd ezzel se működött a karácsonyra való tekintettel eltűnt két hétre majd később se jelentkezett .Kozbe mi kerestünk egy másik szerelőt hogy történjen valami az is hozzot egy új fűtést es egy új vezérlőt mert szerinte az is rossz volt ès így együtt működött .Ö is kifizette velünk az alkatrészeket es csak egybe vállalta rá a garanciát .Tehát megmaradt egy fütésünk ami nem kell nagy nehezen elértük az első szerelőt hogy vegye vissza a fűtést mert nincs szükségünk rá mert ő nem tudta megjavítani a jauzzit ès egyèbbkènt is eltűnt es ezért egy másik szerelő megoldotta .Van e valami esélyünk arra hogy visszakapjuk a pénzünk a fűtésére ....garancia papírt irt a fűtésre hogy 1 év jótállás van rá abból kb már 5 hónap el telt mert ennyire nem értük el ès nem nagyon hajlandó vissza adni apénzünk .Hova tudnèk fordulni ilyen panasszal?Köszönöm válaszukat.
Sok mindenkihez , de elsősorban a fogyasztó védelemhez !
Amúgy a tanulság ,hogy előleget sohasem adunk.
Ha kell valami alkatrész, mondja meg a kedves mester, mi azt majd beszerezzük és jöhet szerelni !
Macerásabb de a szélhámosok így kiszűrhetők.
150000ft azaz egyszáz ötven ezer forintot egy ismeretlen mesternek , nem naivság ?
ennyit még akkor sem adunk ha otthagyja az ócska szerszámosládáját némi ócska szerszámmal.
A párom tartozását az én munkabéremből a végrehajtó levonathatja?
Nem. (Ezt úgy kérdezed, mintha már tiltották volna. Ebben az esetben viszont nem ártana előbbről kezdeni a történetet.)
Van nekem is és neki is tartozása a végrehajtónál,az enyém ha kifut,mivel az övét jövedelem hiányában nem tudják foganatosítani az enyémből letilthatják e,mivel házastársak vagyunk.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |