Villanyoszlop az udvaromon.

Prym # 2010.06.12. 17:20

Elég rossz helyzetbe kerültem. Jelzálog hitelt vettem fel, sajna a törlesztőrészlete az egekbe szökött. Szeretném eladni a házam, de egy hatalmas villanyoszlop van az előkertben ami visszariasztja a vevőket. Mikor megvettem a telket(erdő volt régen)már itt volt. Akkor kértem a szolgáltalót, hogy helyezzék át három kiskorú gyermekemre hivatkozva, de Ők azt mondták, csak az Én költségemen mert ők voltak itt előbb. Beletörődtem mert nekem annyi pénzem nem volt. Eddig igazából nem érdekelt, de most félek, hogy nem fogom tudni hosszú távon fizetni a hitelt és eladni sem tudom. Szorgalmi jog nincs bejegyezve a tulajdoni lapon. Az idő folyamán az egész erdő telekként el lett adva telkenként 2,5-4 Millióért. Én a 92.M2 házat 10 millióért sem tudom eladni.
A villanyoszlop egy magasfeszültségü (hordozó vezeték). Nemrég engedély nélkül bejöttek az udvaromra mert ellenőrizni kellett. Állítólag, (azt mondták) mostanában volt néhány baleset ilyen oszlopoktól.
A vezeték egyébként a hálószobától kb.:10-15 méterre fut.
Nemrég olvastam a neten hasonló kárpótlásokról. 15 éve élünk együtt az oszloppal. A virágoskert dísze! :))
A kérdésem az lenne lehetne-e valamilyen bérletidíjat, esetleg kártérítést kérni a szolgáltatótól. Tudom elsőkörben velük kell egyezkednem, de mire hivatkozzak, hogy ne rázzanak le rögtön.

Előre is köszönöm a segítséget.

Prym # 2010.06.13. 19:55

Úgy látom, senki sem tud segíteni! :(((((