gerbera317:
Nyugodj meg, lesz aki szakértően, helyettem is összerakja majd a "tényállást".
Remélem, hogy a bíróság majdan precedens értékű ítéletet hoz, mert a jogállimaság intézményét csak jogászok tudják helyreállítani! Úgy gondolom, hogy nemcsak az én esetem igazolja, hogy komoly bajok vannak a társasház kezeléssel (is), olyan komolyak, amik embereket tesznek földönfutóvá! Sokan vágtak bele magánvállalkozásként társasház kezelésbe, és jéééé!!! igen jól meggazdagodtak, miközben a ház leépült. Itt is az történt, hogy az előző társasház kezelő ingatlanos cége több százmilliós vagyonra gyúrta fel magát, miközben a társasház úgy lerobbant, hogy a lakók kérték, hogy vegye át a helyi önkormányzat vagyonkezelő cége a társasházi ügyek intézését. Azt remélték, hogy nem azt folytatják majd amit az előző. Itt nálunk a telepen volt olyan társasház, aminek a közös képviselője komoly, bizonyítható összegeket sikkasztott, mikor feljelentették, kapott másfél év felfüggesztettet, majd egy másik lakótelepen folytatta áldásos tevékenységét, szintén közös képviselőként, mert, hogy már van gyakorlata.
Úgy, hogy gondold át, s óvatosan dobálózz azzal, hogy itt kinek kellene szégyenkeznie, még akkor is, ha az az alapállás az ilyen ügyeknél, hogy a kliens az úgy is hülye, majd elviszi a balhét. Tudod eshet pofára az is, aki a lovon ül, ha nagy a szája akkor is!