Mondhatjuk úgy is, hogy méltányosságból elengedte a tartozásod felét...
Vodafone számla reklamáció
nem elismerte, csak nem vacakolt veled.
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Udvariasak voltak...
A Vodafone cégnek gondolom elégy jó az agya ahhoz, hogy megértse:)
..hiszen elismerte...
Én továbbra sem értem, hogy hogyan merül fel egyesek kis agyacskájában, hogy ha igénybe veszek egy szolgáltatást akkor nem fizetek, mert ilyen mondvacsinált indokokkal szerintük nem jogos.
A mai napon ami pont a 7-ik, ékezett meg a vodafone Vezérigazgató helyettesének írt válaszom éppen tőle!
A kért 24 ezer ft.-nak a felét elengedték:)
...és nagy elnézést is kértek!
Nocsak nocsak vannak még csodák?:)
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Rudolf
Amikor elindult az SMS-es autópálya-matrica, mindjárt az elején ki is használtam a lehetőséget egy hónapon belül 2 alkalommal. A számlán 1 jött ki. A másikat 8 hónappal később küldték. És eszembe se jutott reklamálni, örültem hogy addig használhattam más pénzét.
Te reklamáltál, kaptál kb egy újabb hónap ingyenességet. Örülj neki, a többit fizesd be. Addig úgyis féljogos marad a telefonod, hacsak teljesen le nem tiltják, és annak a költségét is felszámítják. Kérj részletfizetést, hivatkozhatsz arra hogy ők hibáztak. Ezt meg fogják adni, nagy eséllyel.
Egyébként milyen kár ért téged???
Szerződés szerint járt neked 3 havi kedvezmény, és nem több!
Önmagában az, hogy a szolgáltató "elfelejtett" számlázni, még nem jelenti azt, hogy nem is kell kifizetned.
Lehet, hogy te a ráutaló magatartásra gondolsz, de mivel érvényes, írásba foglalt szerződés van, így nehezen húzható rá ez a fajta megközelítés.
Ebben egyet értek!
Ha igénybe veszek egy szolgáltatást akkor az ellenértékért valóban fizetni kell.
Ebben az esetben nem az én hibám volt az, hogy a kedvezményt továbbra is fenntartották!
Az ebből eredő kárért miért a fogyasztó feleljen és fizessen?
Aláírtál egy szerződést, melyben vállatad hogy a havi díjakat határidőre befizeted. Ők vállalták hogy beszélhetsz a hálózatukon. Ők már teljesítettek, hiszen azt nem panaszoltad hogy az adott időszakban nem tudtál beszélni. Most rajtad a sor: a szolgáltatás ellenértékét ki kell fizetned. Örülj az 5 ezer ft kedvezménynek: ez majdnem 25%, azaz: majd' egy hónapot kaptál ajándékba. Ha nem fizetsz, be fogják hajtani. Az drágább lesz...
üdv
tatti
Érvényes szerződés van, a szolgáltatást igénybevetted, ezért szerintem jogos a követelésük. (Bár nem vagyok jogász.)
Próbálj meg részletfizetést kérni.
Seretném ha őszinte segítéget tudnék kapni az alábbi esetemben.
A vodafone távközlési céget egy új telefon vásárlása végett kerestem meg mert, egy kedvezményes ajánlatuk volt azaz akció! Az akció arról szólt nagy vonalakban, hogy három hónapig amennyiben előfizetést kötök velük két évre úgy a havi előfizetésemet ami 6000ft. nem kell befizetni. (mellékesen lebeszélhető).
Miután letelt a három hónap eztkövetően is továbbra sem számlázták ki ezt az összeget. Nekem nem tűnt fel!
Hamarosan viszont a vodafone jelentkezett, idézem: hogy "sajnlátos hiba miatt" amiért lenézést is kértek behajtásra kerül az összeg és ráterhelték a számlámra amit csekken kértek hogy fizesek be!
Eztkövetően több ízben is jeleztem, hogy a hiba nem nálam keletkezett és ezért ne rám terheljék a kért összeget ami 4x6000ft. azaz 24 ezer ft.
Természetesen kaptam választ amiben felajánlottak 5000ft. kedvezményt és kérték továbbra is az összeget.
Ezt nem fogadtam el. Szándékuktól nem távolodtak el és továbbra is kéreik az összeget.
Telefonomat egyírányúsították hiába jeleztem egy ügyfélszolgálatos felé problémámat és írtam újabb levelet nem változtatott a kialakult helyzeten!
Az sem érdeklik, hogy a munkaeszközöm a telefonszám!
Mit tegyek, és milyen jogaim vannak?
Köszönöm! Rudolf
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02