Seretném ha őszinte segítéget tudnék kapni az alábbi esetemben.
A vodafone távközlési céget egy új telefon vásárlása végett kerestem meg mert, egy kedvezményes ajánlatuk volt azaz akció! Az akció arról szólt nagy vonalakban, hogy három hónapig amennyiben előfizetést kötök velük két évre úgy a havi előfizetésemet ami 6000ft. nem kell befizetni. (mellékesen lebeszélhető).
Miután letelt a három hónap eztkövetően is továbbra sem számlázták ki ezt az összeget. Nekem nem tűnt fel!
Hamarosan viszont a vodafone jelentkezett, idézem: hogy "sajnlátos hiba miatt" amiért lenézést is kértek behajtásra kerül az összeg és ráterhelték a számlámra amit csekken kértek hogy fizesek be!
Eztkövetően több ízben is jeleztem, hogy a hiba nem nálam keletkezett és ezért ne rám terheljék a kért összeget ami 4x6000ft. azaz 24 ezer ft.
Természetesen kaptam választ amiben felajánlottak 5000ft. kedvezményt és kérték továbbra is az összeget.
Ezt nem fogadtam el. Szándékuktól nem távolodtak el és továbbra is kéreik az összeget.
Telefonomat egyírányúsították hiába jeleztem egy ügyfélszolgálatos felé problémámat és írtam újabb levelet nem változtatott a kialakult helyzeten!
Az sem érdeklik, hogy a munkaeszközöm a telefonszám!
Mit tegyek, és milyen jogaim vannak?
Köszönöm! Rudolf