Zaklatás


Kupori # 2012.02.27. 12:38

Sziasztok!
Hát egyértelmű választ nem kaptam és megvédeni sem tudtam magam!
Nem fenyegettem soha!! Ő hívott én viszont hívtam és ennyi! Ennek ellenére elítéltek! Nem vették figyelembe az ő általa küldött bíztató sms-eket sem és nem számított az sem hogy ő is hívogatott engem!
6 hónap 2 évre felfüggesztve! :-((( Remek! :-( Semmit nem követtem el és nem érzem magam bűnösnek!!
Tanulság: Ha egy nő elhagy vedd ezt véglegesnek bármit tesz is ne essetek a csapdájukba........

ObudaFan # 2012.02.25. 12:53

Zaklatás:

I.

Aki

  • abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon
  • rendszeresen vagy tartósan
  • mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik,
  • ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg.

II.

Aki

  • félelemkeltés céljából

a)

  • mást vagy rá tekintettel hozzátartozóját
  • személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó büntetendő cselekmény elkövetésével
  • megfenyeget, vagy

b)

  • annak a látszatnak a keltésére törekszik, hogy a sértett vagy hozzátartozója életét, testi épségét vagy egészségét sértő vagy veszélyeztető esemény következik be.
cuper77 # 2012.02.25. 06:24

Sziasztok!
Nem ártana első sorban tisztában lenni a ZAKLATÁS fogalmával hogy a Törvény könyv szerint mi minősül zaklatásnak!Mert ügye ez nagyon össze tett dolog és amikor ilyen ügyet vizsgál az ügyészség akkor több dolgot és tényezőt vesz figyelembe!Csak egy pár Példa napközbe hívhatlak én 1000x is ha könyörgök hogy békülj ki velem vagy add vissza a pénzem mind ezt addig úgy ha nem fenyegetlek meg élet veszélyesen vagy nem este vagy éjjel teszem:)Felmehetek a lakásodra is kopogni mindezt addig úgy még nem félted az életed vagy nem érzed magad veszélybe De amint ezt érzed vagy amint éjjel hívogatnak abban az esetben már megállja a zaklatás fogalmát vagy ha a munka helyeden kereslek cirkuszolok stb stb.

Rendőrségi jegyzőkönyv sajnos sok esetben van hogy maga a rendőr mondja azt írja alá gyorsan mert már várják mások is sok munkája van és sok esetben van az is hogy a rendőr nem jól értelmezi az ember mondatait vagy a saját fogalmazásából eredendően nem azt írja bele amit te mondasz és bizony az ilyen kis bakik miatt történhet meg az hogy egy félre értett mondatból kap később az ember nagyon komoly éveket jobb esetben csak pénz bírságot esetleg felfüggesztett Börtön büntetést!Az ember mikor ilyen helyre megy meg van ijedve és azon van hogy minél hamarabb el a rendőrségről ami nagy hiba mert nem szabad félni az a Rendőr is ember az a rendőr felett is állnak emberek és ha nem engedi meg elolvasni a jegyzőkönyvet vagy nem azt írja bele szóról szóra amit én mondtam nem írom alá ha nincs pénzem ügyvédre már az első kihallgatáson kérek kirendelt ügyvédet és amíg ő nincs ott azt íratom a jegyző könyvbe nem kívánok addig vallomást tenni még nincs ott egy védő:)
Ha testileg bántalmaz a rendőr egyből amint ki érek a rendőrségről orvoshoz megyek azonnal látleletet vetetni és nem előtte haza megyek panaszkodni vagy előtte felhívni a barátom a párom anyut vagy aput hanem egyből a legközelebbi rendelőbe megyek és nem azért mert súlyos a sérülésem hanem azért mert néhány perc is sokat számít egy látlelet vételnél!!!!!Még ha nem is olyan rendelőbe mész de van egyből hivatalos tanúd rá hogy az a sérülés ott volt van max azt mondja az az Orvos asszonyom uram mennyen fel ezzel a sérüléssel a Kórházba látleletet vetetni de a későbbiekben a Bíróságon azt fogja mondani az az orvos igen volt nálam ez az illető ekkor és ekkor és valóban rajta volt az a sérülés vagy a nyoma de mivel nem láttam indokoltnak az azonnali ellátását tovább küldtem a helyi kórházba de már is van tanúd mert ugye az Orvos nem fogja feladni a prakszisát:)

Gabicsek # 2012.02.24. 20:51

Jobb az ilyeneket elkerülni. Nem írni neki, esetleg mail-címet és telefonszámot változtatni. Ennyit talán megér.

Véleményem # 2012.02.24. 15:25

Ilyen írogatás szinten nem sok mindent lehet kezdeni ezzel.
Ha szóban személyesen vagy telefonon, történik olyan fenyegetés vagy kijelentés akkor az ellen lehet mit tenni. Ilyen közösségi oldalas üzenetes dolgokkal nem lehet kezdeni semmit.

Giorgio77 # 2012.02.24. 10:38

Az még kimaradt az előző hozzászólásomból, hogy tegnap volt pároméktól írtam vissza a nőnek.

Giorgio77 # 2012.02.24. 10:17

Üdvözletem!

Segítséget szeretnék kérni. Volt élettársam egyik rokona folyamatosan rágalmazza és zaklatja élettársamat.
Tegnapi nap folyamán én írtam neki egy levelet közösségi oldalon, hogy legyen szíves befejezni, és a továbbiakban mellőzni a dolgot. A válasz nyomdafestéket nem tűrő szavakat tartalmazott és odáig fajult a helyzet, hogy az illető, mindennek elhordta volt élettársamat és a vele közös 5 éves gyermekünket. Sőt engem is megrágalmazott hogy nem is én írok, hanem volt élettársam az én adatlapomról. Mindez még nem volt elég, fenyegetőzik, hogy volt páromat jelenti fel. Neki persze nem mert szólni, holott tudja a telefonszámát és a közösségi oldalakon való elérhetőségeit is.

Önök véleménye szerint mit lehet ez ügyben tenni? Mert az hogy a kisfiam édesanyját ilyen helyzetbe hozza az már tűrhetetlen számomra.
Az illetőről még tudni illik, hogy eléggé labilis idegzetű, a fiát skizofréniával kezelik, és már a család is megszakította vele a kapcsolatot.

Kérném mielőbbi válaszukat, ha lehet, mert kezdem félteni a kisfiamat és az édesanyját is.

Köszönettel Giorgio77

Gabicsek # 2012.02.24. 09:29

Sajnálom, hogy így jártál, nem sok ezek szerint az esély, hogy visszaszerezd a pénzed. Legalább egy fizetési meghagyást megpróbáltál ellene kibocsáttatni?

Standard1 # 2012.02.23. 22:12

Kedves Gabicsek!

Amit írsz, részben igaz: valóban egy kívülálló számára csupán hülyeségem áldozata lettem, amikor további kölcsönöket adtam.
Ugyanakkor, ha nincs egy élő rokonod a gyerekeden kívül, betegséged miatt lemaradtak a barátok, munkahely hiányában kemény önértékelési zavarral küzdesz, a társadalom mocsadékának érzed magad, hidd el, nagyon könnyű áldozattá válni.
Amikor 24 órából 15-16 órát egyedül vagy, minden emberi lénybe kapcsolatba kapaszkodsz, és könnyen áldozattá válsz.
Magam sem hinném, ha nem éltem volna át az elmúlt 9 év keserves magányát!Ezt meg kell ahhoz tapasztalni, hogy értsd az érzelmi hátterét.
Ezek az emberek pedig pontosan az ilyen áldozatul könnyen esőket keresik.
Nem vigasztal, de valami speciális tudása lehet a pasinak, hiszen rajtam kívül nagyon sok emberrel megtette már.E
gyébként tettem feljelentést csalás miatt.Első nekifutásnak nem akarta átvenni a rendőrség, mondván, ha valaki elismeri írásban adósságát, akkor nem követ el bűncselekményt.
Ragaszkodtam a feljelentés átvételéhez, 1 héten belül lezárták az ügyet bűncselekmény hiányában.

Tehát ma, Magyarországon a lopás törvényesített formája: kérj kölcsön, írj alá egy tartozás elismerő nyilatkozatot, majd előre kitervelten ne fizess. Bújj el hitelezőid elől.

Ez estben ugyanis nem bűncselekmény a tett, mivel feltételezik, hogy szándékában állt fizetni, csak sajnos nem úgy jött össze a dolog.
Már-már sajnálni kell az embert.
Ügyvéd elmondta, hogy hihetetlenül sokan erre rendezkedtek be, és időnként horror összegekkel lépnek le.
A sértett szinte tehetetlen, mert ismeretlen külföldi tartózkodás után nem lehet kit tárgyalásra behívni.
Max. az én pénztárcámat terhelik a polgári peres próbálkozások, már ha lenne miből.

Végrehajtó el sem indul, míg nem tudsz lakhelyet megjelölni, vagy ha igen, és sikertelen volt, rád terheli a költségeket, de ő biztosan nem marad pénz nélkül.

Ez a jogállamiság.

Standard1

Kupori # 2012.02.22. 15:11

Üdv mindenkinek!
A következő problémám van!
A volt barátnőm feljelentett zaklatásért.
Amire ő hivatkozik és bizonyítható az kb.800 db hívás a részemről. Ezzel szemben tőle kb 600 hívás jött ugyanebben az időszakban. A szakítás miatt történtek a hívogatások nehezen tudtuk rendezni a dolgainkat, nem zaklattam mert ő is folyton hívogatott és kereste a kapcsolatot velem.
Mit tegyek és hogyan védjem meg magam. Ez 3 éve történt azóta semmilyen kapcsolatom nincs vele, nem beszélünk. Most lesz a tárgyalás....
Köszönöm ha tudtok segíteni!

Gabicsek # 2012.02.22. 09:37

Saját hülyeséged csapdájába estél. Már az első - meg nem fizetett - hitel után nem kellett volna többet adni.
Feljelentést tehetsz csalás miatt ellene.

Standard1 # 2012.02.22. 06:36

2010. júniusában 1,5 M Ft kölcsönt adtam egy ismerősöm APEH tartozására, hogy cége megmaradjon.
Ezt a pénzt nem erre költötte, hanem anyja albérletét újították fel belőle.Ezek után előadta, ha nem adok újabb 1 M Ft-ot, akkor nem tudja visszaadni az első 1,5 M -t mert nem lesz amiből kitermelje.
Aztán egy hónap múlva előadta, hogy elfogyott a pénz, de még nincs eladható terméke, és ha nem adok újabb 1 M-ót, akkor a már adottakat nem tudja kitermelni.
A dolog vége: 7,86 M Ft, amiről tartozás elismerő nyilatkozatom van.
Egy alkalommal, amikor leültem sokadszorra egyeztetni az adósommal, közölte, hogy mindent felszámot és eladott Magyarországon, és kimegy Brüsszelbe.T
ovábbi elérhető címet nem adott meg.
Még nem lettem ideges, mert annak látszatát keltette, hogy akar és tud fizetni előbb utóbb.
Eltelt fél év, semmi.Karácsonykor leültem vele, akkor alá akarta íratni velem, hogy ha elengedek 3 M ft-ot tartozásából, akkor hajlandó a többit havi 250 000 Ft-tal rendezni, de csak 3 hónap türelmi idővel indítva.
Ezalatt én anyagilag annyira ellehetetlenedtem, hogy ezen a télen már nem tudtuk beindítani a fűtést, napi gondunk van a számlákkal.
Adósom tudta, hogy van két olyan fizetési kötelezettségem, amelyek nem teljesítésével 2, 5 M Ft-ot bukok a szerződés szerint, azzal vitte el a pénzt, hogy bőven visszaadja azt a határidőmig. Ehhez igazítottuk a fizetési határidőit a Közjegyzői okiratban.
Ismerősöm lelépett, több csatornán erősítették meg. hogy Brüsszelnben van, ismeretlen címen.
Ezek után, mivel gyakorlatilag a fizetés képtelenség határára sodort, és a havi 28 000 Ft-ba kerülő gyógyszereimet 4 hónapja nem tudom kiváltani, 15 fokos lakásban töltöttük a karácsonyt fiammal, akit egyedül nevelek, megpróbáltam elérni, de sem telefonhívásaimra, sem e-mailjeimre nem reagált..A
mikor januárban előkerült, diktátumot akart aláíratni velem arról, hogy mennyit hagyok el tartozásából, illetve azzal fenyegetett, hogy több 10 milliónyi kártérítést perel tőlem, mivel szerinte ennyi jövedelme esett ki, amiért ideges volt amikor kerestem, hogy mikor óhajt fizetni, ezért nem tudott alkotni. Hozzáteszem, az elmúlt 7-8 évben évi 1-2 alkotását tudta eladni, db-onként 100-120 000Ft-ért.
Ezután 4 hétre megint eltűnt, nálam elszakadt a cérna, és mint utólag megtudtam, zaklatást követtem el, amikor elektronikus úton több alkalommal megfenyegettem biztonságában. Ezt nyilván nem azzal a szándékkal tettem, hogy valóra váltsam, hanem azzal, hátha előkerül, hiszen senki nem tudta környezetemben pontos tartózkodási helyét.Én azt gondolom, hogy ha valaki ilyen összeggel tartozik, és megváltozik az okiratban megjelölt címe, köteles azt a kölcsönadóval közölni, mi az új elérhetősége.E
zt azonban megtagadta.E
zek után feljelentett, jelenleg ott tartunk, hogy én, aki megmentette cégét a felszámolástól, akinek a pénzéből felújította anyja albérletét 1,5 M Ft értékben, aki kiszedte a szarból, na én mehetek esetleg 2 év börtönbe, vagy pénzbírságot kapok, amit persze le kell üljek, mert nincs egy kanyi vas sem a kezemben, hiszen mindet kicsalta tőlem az adósom, és mivel 41 %-os rokkant vagyok, eredeti szakmámat fel kellett adjam, átképezni magam pénzem nincs már, munkát fél éve nem kapok, na én bűnözővé váltam, amikor már a túlélésünkkért küzdöttem.
Ő meg él mint Marci hevesen, és milliós kártérítéssel fenyeget, holott a közjegyző elmondta nekem, hogy adósom 8 éve életvitelszerűen kölcsönkért pénzekből tartja el magát.
Annyit mondott, amikor a végrehajtás lehetőségéről tárgyaltam vele, /ezt sem tudom foganatosítani, egyrészt mert nincs 63 000 Ft illetékre fizetendő pénzem, másrészt mert mindenét felszámolva külföldre távozott az adósom./, hogy reméli, valakinek végre sikerül elérnie, hogy a hatóságok elé kerül a pasi, mert amit az elmúlt kb.8 évben művelt, az elképesztő.
Szóval így szedjen ki a szarból valakit az ember, majd amikor minősíthetetlen hozzáállása miatt eldurran az agya, és mindent megpróbál, csak ne adósodjon el a másik aljassága miatt,börtönbe kerül, aki pedig életvitel szerűen fedezetlen kölcsönökből él, /eddig 24 M Ft-nyit tudtam feltérképezni/, az tiszta, jó ember, priusza nem lehet, hiszen tisztességes ember módjára elismerte tartozásait, csak hát valahogy nem jöttek össze a dolgai.

Egy átvágott, így az események sodrásában bűnözővé vált nő.

Gabicsek # 2012.02.17. 12:24

Feljelentést lehet ellene tenni zaklatás miatt a rendőrségen.

zanita # 2012.02.17. 06:57

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Másfél éve van egy jól működő(illetve működne)kapcsolatom.Párom exe,akitől van egy 4éves kislánya napi szinten zaklat mindkettőnk.Telefonálgat,sms-t ír,közösségi oldalakon írkál üzeneteket,és mindenféle formában rágalmaz a szűkebb és tágabb baráti körünkben is.Nekem is van egy fiam,és már neki is írkál nyomdafestéket nem tűrő szavakkal telepakolt üzeneteket,mindkettőnk családja a kiborulás határán van.
A kislányt heti 2x4órára láthatjuk,de akkor is folyamatosan zaklat minket,ha 1percet késnénk a visszavitellel,már a házunk előttt veri a kaput.
Napi 5-10 sms,1óra alatt 10-12 hívás,ha a kislány velünk van akkor ennek sokszorosa.
A levelek,sms-ek elmentve,és már olyan mértékben megvisel minket,hogy nem szeretnénk hogy tettlegességig fajuljon.
Mit tudunk tenni ebben az esetben,úgy hogy lehetőleg a kislányt minél kevesebb megrázkódtatás érje,már így is bajok vannak vele,az anyja megszálott pszichopata viselkedése miatt az óvoda képességfelmérésre vitette,ahol megállapították,hogy visszamaradt a fejlődése,ő jelenleg egy 24hónapos gyerek értelmi szintjén van.Így érthető módon nem szeretnénk ha még több megrázkódtatás érné,viszont már mi sem bírjuk.
Köszönöm a segítséget.

Gabicsek # 2012.02.14. 20:14

Nem volt fáradtság, örülök, ha jól végződött.

kovacsmarti # 2012.02.14. 19:27

Igen így! és kösz, hogy ennyit fáradtál!

Gabicsek # 2012.02.14. 09:42

Megszüntették ellened a nyomozást? Így érted, hogy pozitívan végződött számodra?

kovacsmarti # 2012.02.13. 20:56

Gabicsek!
Az IP cím nem fix, de mindig ugyan azt a számot mutatta, csak a helyet jelölte máshová. Volt, hogy pl. Kiskunfélegyháza, de sosem a valódi lakcím. De valójában nem érted miről van szó...miután elküldtem az exemet, neki szabad bejárása volt a lakásba, mert volt tulajdon része...ezért tudott az én gépemről garázdálkodni!! Érted már? Mert amíg 1 rúterről 2 gép ment az IP akkor is az volt, miután a saját gépét elvitte, engem pedig beakart mártani, visszajárt szemétkedni. Egyébként az ügy pozitívan végződött a számomra.
Most mosakodhat Ő, ha ekkora piszokságra képes.De mi az, hogy enyhébb büntetés? Akkor Ő mire számíthat? Mert, hogy annyiban nem hagyom, az biztos.
Egyébként kösz, hogy ennyit foglalkozol az ügyemmel.

Gabicsek # 2012.02.08. 21:01

kovacsmarti!

Ezt írod:

a számítógép IP címe akkor is az maradt, mikor én már őt "kirúgta".

No, ez az, ami nem igaz. Vagy vásárolsz az előfizetésed mellé fix IP címet, vagy ahányszor felmész a netre, annyiszor kapsz egy új IP címet, ami ebben az esetben sosem azonos. Ha nem vásároltál az előfizetésed mellé tehát külön állandó IP-t, akkor nincs olyan, hogy maradt az IP cím, amikor kirúgtad.
Ezt pedig a szolgáltató tudja közölni a rendőrséggel.
Az az IP cím lett nálad kiosztva, amit a rendőrök találtak a kérdéses időben. Ez a fogós a dologban és ezért tudtak beazonosítani Téged.
Ez olyan bizonyíték, amit nehezen tudsz kivédeni. Ezért azt javaslom, ha te voltál, jobb, ha elismered, mert az eljárás gyorsabb, a büntetés pedig enyhébb.

gyógyszerész # 2012.02.08. 19:26

Kiegészítő kérdés:)Ismeretlen tettes ellen tegyen feljelentést?Nehogy hamis vád legyen,mert hallott egy másik esetről,ahol a törvénnyel összeütközésbe került illető ügyét a rendőri nyomozás visszadobta,nyilvánvaló bizonyítékok esetében is.Természetesen újabb bizonyítékok és panasztétel után ismét folyik a nyomozás.Köszönöm

gyógyszerész # 2012.02.08. 18:19

Kedves Fórumozók!Válás után az egyik fél újabb és újabb leveleket küldözget a másiknak.Keresi rajta a Nála elhelyezett gyermek iratait,melyeket az már rég átadott Neki ill. sosem volt azoknak birtokában.A levelekben zaklatott fél néhányszor a tényekre szorítkozóan válaszolt.De volt olyan eset,hogy csak a negyedik levélre.A levelekben dehonesztáló megjegyzések,kioktatás.Személyesen is zaklatták már a munkahelyén kérése ellenére.Attól retteg,hogy a gyermek veszélyeztetése miatt újból bíróság elé citálják és eltiltják a gyermektől.Szorong,görcsbe rándul a gyomra a postás látványától,rémálmai vannak.A levelek a munkahelyére jönnek.Egyre agresszívebb stílusban hazugsággal vádolják.A gyermek előtt is rendezett a másik fél jelenetet.Tanúvallomás,levelek,mint tárgyi bizonyítékok.kb 8.Feljelentést kíván tenni.Mindezek elmondása és felmutatása mellett,mi alapján áll meg a zaklatás vád?Ez "elég rendszeres" beavatkozás a másik ember életébe?Köszönöm.

kovacsmarti # 2012.02.06. 19:51

Gabicsek!
Én nem tudom, mi került a jegyzőkönyvbe,mert a kihallgatást végző nyomozó meg sem mutatta, sőt, ha jól tudom, a jegyzőkönyv 1 példányát meg kellett volna, hogy kapjam. Nos ez elmaradt. De ha végigolvasod amit leírtam, nem arról van szó,hogy megijedtem és ijedtemben mindet elismertem. Nem. Csupán az elkészült jegyzőkönyvet nem olvastam el, bár csak aláírás végett tették elém, és a nyomozó gyakorlatilag betekintést sem engedett. Igen ideges voltam, Te nem lennél az, ha egy olyan dologgal szembesítenek ami valójában részedről nem valósult meg. A volt élettársam bármikor szabadon ki-be járt a lakásban akkor mikor nem voltam otthon. Hol a bizonyíték, hogy mindez nem-e az ő műve, csak azért, hogy lejárasson, mivel a "mézes bödön" a számára megszűnt. Kénytelen volt fenntartania magát gyakorlatilag fillérekből, és amíg egyháztartásban éltünk mindene megvolt. a számítógép IP címe akkor is az maradt, mikor én már őt "kirúgta".
Ha gondolod még válaszolhatsz.
Egyébként nem tudhatod Te sem, úgy mint én sem, mi került a jegyzőkönyvbe.

Warcis # 2012.02.04. 07:31

Üdvözletem mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy az ügyésznő behívatott mindkettőnket mert átlátta hogy igazából egyikünk 19, másik 1 híján 20. közvetítői eljárást rendelt el rongálás és zaklatás ügyében. Azt mondta hogy addig nem zárja le az ügyet míg miközőtünk nem rendeződik a dolog és nem arra kíváncsi hogy tudunk-e jópofizni egymással egy alkalommal hanem a folyamatra kíváncsi és fél évig felfüggesztette az ügyet. Ő azt mondta több alkalommal kell eljárnunk, de utána olvastam hogy ha megtudunk egyezni 1 alkalommal akkor többet elvileg nem kell menni! kérdésem: van olyan hogy folyamatosan el kell járnunk mert az ügyész úgy dönt hogy folyamatot akar látni? és ki jöhet segítőként? mert a másik fél olyan személyt akar hozni akivel büntető eljárásban vagyok veszélyes fenyegetés és zaklatás ügyben! eljöhet segítőként ilyen személy?
előre is köszönöm, tisztelettem!

Gabicsek # 2012.02.03. 22:30

Én a bizonyítékaimat előadtam, azt, hogy ez milyen formában került a jegyzőkönyvbe nem tudom, mert oly annyira ideges voltam, hogy el sem olvastam. Tudom hiba volt.

Sántít ez nagyon. Ilyen nincs, hogy nem tudod, hogy került a jegyzőkönyvbe, és ilyet írattak volna bele. A gyakorlat azt mutatja, hogy ha bele is írtál ilyet, meg voltál ijedve, elismerted, most pedig utólag bánod, és megpróbálod magad valahogy kimosni. Csak az nem szokott bejönni, hogy nem tudod, mi van a jegyzőkönyvben, mert el sem olvastad és úgy írtad alá. Ez nem szokta megállni a helyét.
Mint gyanúsított, azt mondasz, amit akarsz, akkor változtatod meg a vallomásod és úgy, ahogy akarod, kivéve: mást alaptalanul bűncselekmény elkövetésével nem vádolhatsz.
Márpedig: Ha saját hülyeséged miatt került ez a jegyzőkönyvbe, nem vádolhatod a rendőrt alaptalanul közokirat-hamisítással.

Mary Poppins # 2012.02.03. 15:25

Üdvözlök Mindenkit!

Kérdésem mire számíthatok zaklatás ügyben?
Történet röviden: Többszöri alkalommal hívogattam a volt páromat telefonon éjszaka, megcsörgettem mikor felvették (szülei, exem )leraktam. Nem tudom miért kezdtem el, hiszen már 3 éve külön vagyunk.Új kapcsolatban is vagyok és nagyon boldogan élünk! Csak jött egy este a pillanat :(
Igaz, hogy nem szépen váltunk el, de a kapcsolatunk vége úgymond nekem megváltás volt és örültem, hogy megszabadultam Tőle.
A rendőrség persze lenyomozta, hogy én vagyok. Vállalom is a tetteimért a következményeket!
Egy hét múlva idéztek be..... mire számíthatok, ha elsőre bevallom én voltam? nem vagyok büntetett előéletű...... eddig :( indokot sem tudok mondani, én magam sem értem.

Válaszokat köszönöm

Mary Poppins