Nem ketten haladtak az úton, hogy mindegyik azt állíthassa, amihez éppen érdeke fűződik, hanem feltorlódott konvojban. Ha kamerafelvétel nincs, tanú csak akad, aki látta, mi történt.
Büntetőfékezés vádja
Már két hete történt, engem még mindig nem hallgattak meg, még idézést sem kaptam. Abban bíztam, hogy néhány napon belül meghallgatnak, akkor teszek feljelentést, de semmi...
https://geometrydashsubzero.net
Ideiglenesen.
Sok eset és körülmény indokolhatja, nem ismerjük, a büntetőeljárás végén visszakapja, ha.
„Főszabály szerint a ráfutó autó a hibás, ettől eltérőt kell bizonyítani.”
Mégis azonnal bevonták a jogosítványát. :-O
Ha tényleg úgy történt, ahogy leírta, akkor bizonyíték nélkül - esetében fedélzeti kamera és/vagy tanú - ezt nem minősíthetik büntetőfékezésnek. Főszabály szerint a ráfutó autó a hibás, ettől eltérőt kell bizonyítani.
Nincs olyan, hogy "elhitték neki".
csonti1
„Rafinált volt mert feltépte az ajtómat és ököllel megütött.....Látleletet vetettem.”
Erre esetleg nem tudsz keresni egy tanút? Lehet ez azért másként világítaná meg a rendőrségen is a sztorit.
Egyébként szerintem ez ügyben a feljelentést megteheted függetlenül is, majd összevonják bent az ügyet.
Még mindig jobb lenne, mint csendben otthon üldögélve várni a messiást.
Hogy elhitték-e neki?
Nyomban bevonták a vezetői engedélyem!
Hogy milyen eljárás indult?
Közúti veszélyeztetés gyanúja!
Már két hete történt, engem még mindig nem hallgattak meg, még idézést sem kaptam. Abban bíztam, hogy néhány napon belül meghallgatnak, akkor teszek feljelentést, de semmi...
Közben jött a Kormányhivataltól egy határozat a vetői engedély ideiglenes bevonásáról.
Akkor honnan tudod, hogy elhitték neki?
Honnan tudod egyáltalán milyen eljárás indult?
Tettél feljelentést a garázdaságért / testi sértésért?
Úgy bizony!
Ez már 10 napja történt, engem még meg sem hallgattak az ügyben.
csonti1
„A sofőr, hogy mentse a bőrét azt nyilatkozta, hogy a büntetőfékezésem miatt történt a baleset”
És ezt csak úgy, bemondásra el is hitték egyből neki? Nem kértek tőle bizonyítékot?
Ráfutásos baleset elszenvedője voltam. A sofőr, hogy mentse a bőrét azt nyilatkozta, hogy a büntetőfékezésem miatt történt a baleset. A visszapillantó tükörben már jóval korábban láttam, hogy nem tartja be a követési távolságot. Konvojban haladt az autósor és amikor fékezett mindenki, belémszaladt. Rafinált volt mert feltépte az ajtómat és ököllel megütött. A rendőrség elvette a jogosítványom, azt mondták, január óta ez a jogi szabályozás.Látleletet vetettem. Ez teljesen ellehetetleníti a munkám végzését. Ráadásul a biztosítom azt nyilatkozta, hogy szerezzem meg az elkövetkező nevét és biztosítóját, mert ők küldenek kárszakértőt. Fogalmam sincs, hogy tudnám ezeket az adatokat megszerezni. A rendőrségen azt mondták továbbították az ügyemet az ügyészségre. Az összeomlás határán vagyok. Ez így jogszerű? Valakire rafkósan ráfognak valamit és oda a jogsi, a munka, az egzisztencia? Van lehetőség a vezetői engedély visszaadására, amíg az eljárás le nem zárul?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02