Udvozlom
2022 nyaràn volt egy sikkasztas Svàjcban magyar àllampolgàr àltal, majd nevet vàltoztatott az elkövetö Magyarorszagon.
2025 januarjaban az illeto magyar erkolcsi bizonyitvanyaba ez a tevékenység nem lett feljegyezve.
Be fog kerulni a kesobbiekben ez a cselekmeny az erkolcsibe vagy nem?
Erkölcsi bizonyítvány
Felfüggesztett a próbaidő utolsó napját követő napon lejár.
Fegyház elevülése max 10 év.
Érdeklődni szeretnék 2012.06.10 szabadultam közlekedési baleset miatt fogházbüntetést kaptam 47 hónapot.Kaphatok e bejegyzésmentes Erkölcsi bizonyítványt,Külföldi munkavégzéshez kellene.
- án!
Sziasztok.
Arra szeretnék választ kapni hogy 2 év felfüggesztet kaptam.
Tavaly karácsonykor jött a papír hogy a vádemelést meg szüntették mert eredményesen lejárt a 2 év.
Kaphatok e így tiszta erkölcsit vagy lesz valami benne??
Nem nagyon - azt viszont tudod, hogy zaklattál-e valakit.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Tisztelt Öreg Tölgy!
Megtudhatom- e valamilyen módon, hogy történt-e ellenem rendörségi, vagy bírósági feljelentés zaklatás miatt? Ugyanis olyan helyen dolgozom, ahol ez a szabálysértés számít, és elveszthetem a munkahelyem ez miatt. Válaszát elöre is köszönöm!
Nagyon szépen köszönöm! Hálám üldözzön!
pitatata
Dolgozhatsz.
Jó estét! Arra lennék kíváncsi, hogy 2014 decemberben 875Ft értékű bolti lopás elkövetése után én most dolgozhatnék-e boltban, mivel a rendőr aki a jegyzőkönyvet írta azt mondta nekem, hogy nem fognak boltba felvenni, de a weben olvastam olyat, hogy a szabálysértés nincsen rajta semmilyen listán. Nem akarom megváltani a világot,de még tanulok és árufeltöltő akarok lenni egy szupermarketben, kell a pénz. Köszönöm előre is a válaszokat!
Tisztelt Fórum!
Olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy kisebb értékű sikkasztással (60eFt.) vádolnak, és a papíron az áll, hogy letöltendő munkát (?!) Szabnak ki rám. Ez szerepelni fog az erkölcsi bizonyítványban?
Köszönöm a válaszokat!
Szép napot!
B.
A oróbaidő felének eltelte után kérheted a bírói mentesítést, bár a folyamatban lévő eljárások ebben nem segítenek.
Ha letelik a próbaidő, akkor lesz tiszta az erkölcsi (ami feddhetetlenséget nem jelent, tehát a bűnügyi nyilvántartásból még nem törölnek, és néhány bizalmi jellegű tevékenyésget nem folytathatsz még).
Zaklatás miatt azért nem könnyű letöltendőt összehozni, de ha sorozatban követed el, akkor nem zárható ki.
Üdvözletem!Tavaly December 13án a Bíróság 3év után 1év fogház 2évre felfüggesztve ítéletet hozott velem szemben.Viszont a hátrányos jogkövetkezmények alól mentesítés kérelemre sem kaptam.Ítélet után is kérelmeztem.Ilyenkor mikor kaphatok bejegyzésmentes erkölcsit?Személy elleni erőszakos zaklatás miatt kaptam a felfüggesztettet és még 3 zaklatási ügy van ellenem folyamatban.Mennyi az esélye hogy börtön lesz a vége?
Nem.
Tisztelt fórum.
Közmunkára ítéltek amit jelenleg töltök.
Ez szerepel az erkölcsiben ?
Köszönettel és Tisztelettel.
Tisztelt fórum,
Szerbiában élő magyar állampolgársággal rendelkező személy vagyok. Magyarországon szeretnék pszichológusként dolgozni, ehhez pedig erkölcsi bizonyitvány felmutatására van szükségem.
A szerbiai hatóságok által kiadott erkölcsi bizonyitvány hiteles (ügyvéd általi) forditása elegendő -e ehhez?
Úgyhogy bemegy és kéri. Amiatt, amit leírt, egy pillanatig sem volt büntetett előéletű.
Tisztelt Öreg Tölgy
Azt szeretném megtudni, hogy kaphatok e erkölcsi bizonyítványt, úgy, hogy kb 10 évvel ezelőtt megbüntettek 50 ezer forintra rongálás miatt.
Válaszát előre is köszönöm!
Nem.
Üdv.
Jelenleg büntetőeljárás folyik ellenem rongálás miatt. (Nem igaz, de ez mellékes)
Ha erkölcsi bizonyítványt kérek, megjelenik ez benne?
Köszönöm
Köszönöm! :)
Igen.
Szép estét! Hat éve sikkasztásért kaptam 2 év börtönbüntetést 3 évre felfüggesztve. Azóta nem kerültem szembe a törvénnyel. Kaphatok bejegyzésmentes erkölcsit?
Szuper! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ezután igyekszem jogkövetően folytatni az életemet :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02