Tisztelt Dream!
"Ezek szerint ha jól értelmezem semmi olyan bejegyzés nem lesz benne ami hátrányos lenne rámnézve?"
- Nem lesz benne.
üdv
dr. Hudson
Tisztelt Dream!
"Ezek szerint ha jól értelmezem semmi olyan bejegyzés nem lesz benne ami hátrányos lenne rámnézve?"
üdv
dr. Hudson
dr.Hudson
Köszönöm a felvilágosítást. Ezek szerint ha jól értelmezem semmi olyan bejegyzés nem lesz benne ami hátrányos lenne rámnézve?
Bocsánat, de jogilag analfabéta vagyok kissé.
Tisztelt Dream!
"A törvényi mentesítés
102. § (1) A törvény erejénél fogva áll be a mentesítés
Röviden: kaphatsz.
üdv
dr. Hudson
Üdvözletem.
2007 augusztusában elitéltek kissebb értékre elkövetett pénzhamisítás miatt,ami miatt kaptam 50 nap közmunkát, amit utána rendben le is dolgoztam. Kérdésem az hogy kaphatok-e erkölcsi bizonyítványt, illetve tartalmaz-e valami bejegyzést majd. Közterületfelügyelőként szeretnék majd elhelyezkedni.
Köszönöm előre is a felvilágosítást.
Akkor nem.
Valaki segítsen. Tavaly áprilistól dolgozok egy cégnek külsősként. Munkaközvetítőn keresztül. Most átvett a cég és kérik az erkölcsi bizonyítványt. 5 hónap múlva jár le a 2 év felfüggesztettem. Ha kivárom ezt az 5 hónapot, és valahogy elhúzom, és utána kikérem a bizonyítványt, szerepelni fog benne valami?
5 hónap börtönt kaptam 2 évre felfüggesztve, amiből már csak 5 hónap van hátra. Előtte volt, hogy ittas vezetésér elvették a jogsim 2 évre, de az 3 hónapja lejárt már. A jogsis dolog már nem lesz benne ha lekérem most csak ami jelenleg van? Ha letelik, és jelenleg nem lesz semmi, akkor nem is lesz az erkölcsiben benne semmi?
A próbaidő letelte után 5 évvel tisztát. Addig nem.
Érdeklődnék, hogy ha nem erőszakos bűncselekményt követett el valaki (gondatlanságból okozott halálos közúti baleset), és 2 év börtönt kapott, abból fele után szabadult, akkor milyen erkölcsit kaphat az illető?
Köszönöm a gyors választ! Még azt szeretném meg kérdezni hogy az erkölcsiben lesz-e valamilyen be jegyzés?Előre is köszönöm a válaszát!
Kaphatsz.
Azt szeretném kérdezi hogy volt egy bolti lopásom / már meg bántam szászor!!!/ 2003-ban.Hárman követük el kb 20ezer forit értékben már pontosan nem tudom.Volt fegyképezés,ujlegyomat,stb.Kaptunk egy határozatott 3honpra az eset után hogy mivel nem voltun még büntetve ezért 30-30-30ezer forint pénz büntetést kapunk és leszárták az ügyet. Mi el fogatuk a határozatott és a pészt ki is kifiszetük. Azóta semit nem követem el és ez volt az elsö és utolsó nagyon bánt az egész még egyi év után is.Tehát az lenne a kérdésem hogy kaphatok tiszta erkölcsi bizonyitványt amiben nem lesz bene semi vagy nem??Mert külföldre menék és ezt kérik tölem. Kérem valaki válaszoljon elöre is köszönöm
Köszönöm! Hol nézhetem meg? Akkor elvileg ha 20 évig makulátlan vagy lehet egy tiszta erkölcsid.?!
Köszönettel.
Köszönöm! Hol nézhetem meg? Akkor elvileg ha 20 évig makulátlan vagy lehet egy tiszta erkölcsid.?!
Köszönettel.
kb. 2200-2400 Ft-ért megtudhatod,
mi szerepel jelenleg erkölcsi bizonyítványodban
(3 hónapig érvényes)
a Büntető Törvénykönyvben található,
mikor is évül el (törlődik)
a büntetett előélethez fűződő hátrányos következmény
Mentesítés a büntetett előélethez fűződő hátrányok alól cím alatt található
a törvény lelőhelye:
http://www.jogiforum.hu/torvenytar/108
Sziasztok! Érdeklődnék hogy létezik olyan hogy az erkölcsin szereplő cselekmények elavulnak bizonyos év után? Tud erről valaki informálni? Mi mennyi idő alatt évülnek el a dolgok lehetőleg példákkal vagy kategorizálva meg tudja írni valaki? Valahol megtudhatom az enyémen mi szerepelne?
Köszönettel!
nem lesz benne az erkölcsi bizonyítványban
amúgy is csak szabálysértés volt és nem bűncselekmény
Azt szeretném kérezni, hogyha két éve volt egy bolti lopásom 6000Ft értékben, akkor az benn lesz az erkölcsi bizonyítványomban? Beismertem, így ha jól emlékszem nem került a rendőrségre az ügy. Kicsit félek, mert most szeretnék elhelyezkedni. Köszi a választ
Én azt szeretném kérdezni, hogy pár éve volt bolti lopásom olyan 6.000 ft értékben. De úgy emlékszem, hogy a rend?rségre nem jutott el az ügy, mert
Az eltulajdonított kicsi érték okán az már akkor sem okozott volna "szeplőt" - nyugodtan kérd csak az erkölcsit.
Azt szeretném kérdezni,hogy nekem 7 évvel ezelőtt volt szabálysértésem(bolti lopás,kb1500ft értékben),még fiatal korú voltam.
Meg fog látszódni az erkölcsi bizonyítványban?
Megnéztem az összes papírt, mindegyik szabálysértés volt. Akkor ezek nem jelennek meg az erkölcsiben gondolom. Köszönöm a segítséget :)
hozzászólás törölve
Meg kell majd néznem a papírokat, de a rongálás valami 1600HUF kár volt, asszem ez valami határ alatt van, a garázdaságnál meg szóbeli figyelmeztetést kaptam, és anno az ügyvédem valami olyat mondott, hogy ez jó, mert nem látszik meg erkölcsiben, de nem emlékszem rá pontosan. Vele is beszélnem kellene majd :)
hozzászólás törölve
hozzászólás törölve
ksstomi, ha válaszodat nekem szántad, akkor légyszi mond el, hogy melyik eldöntendő kérdésemre válaszoltál "nem"-mel, mert nagyon nem mind1 :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |