Mindig tanul az ember. Sajnos nem tudok vele mit csinalni. Legkozelebb okosabb lesz az ember. Mivel meg nem voltam ilyen helyzetben nem tudom mit kell csinalni ilyen kor. Most mar tudni fogom legkozelebb,de remelem nem lesz legkozelebb.
Telefon szerviz
"Hát, kedves Atesz, nem értem a problémáját, amikor én átadtam önnek a telefont az akkumulátor csere után, akkor az hibátlan volt, tökéletes kijelzővel. Ezek a csíkok csak utána, önnél kerülhettek rá. Nem tudom mit csinált vele, de nekünk ehhez semmi közünk." - fogja mondani a bolt.
És ezzel nagyjából ennyi is az egésznek.
Nincs
Atesz635
„Egy papirom van az atadasrol.”
És abban van bármi utalás a kijelző hibájáról, hogy az a műhelyben, javítás közben keletkezett?
Sajnos nem. Nem volt meg ilyen esetem. Egy papirom van az atadasrol. Ha kell azt at tudom kuldeni emilben.
Atesz635,
„Most hogy aludtam ra egyet”
Nyugtass meg, hogy ott, a helyszínen, amikor átvetted a telefont, akkor vetettél fel a boltban jegyzőkönyvet a telefon sérüléséről...
Udvozlom!
Most hogy aludtam ra egyet pont ez jutott nekem is eszembe. Leirom a tortenetem es elkuldom a fogyasztovedelemnek. Remelem tudnak valamit csinalni. Koszonom a segitseget.
Atesz635
„ilyenkor sajnos ez megserulhet de ez nem az o hibajuk mert ok elmondtak
hogy megserulhet szereles kozben. Ezert oket felelosseg nem terheli.”
Hát szerintem ez nem teljesen így van, nagyon rossz dumával akarnak lerázni! Mi szerepelt az átvételi papíron?
Tuti, hogy csak mossák kezeiket, de ilyen nem volt rajta. Akkor pedig nekik almás a sztori!
„Kerdesem , tudok-e valamit tenni hogy kijavitsak,vagy megteritsek az altaluk okozott kart?”
Szerintem nagyon nem hozzáértő gagyi szervízt találtál, ami gondolom olcsó lehetett, azért választottad.
Nem is értem, hogy miért foglalkoznak vele, ha nem értenek igazából hozzá. Azonnal fordulj a fogyasztóvédelemhez!
Tisztelt forumozok!
Mai napon beadtam a mobil telefonomat szervizbe, akkumulator cserere. Kaptam egy atvetel szervizelesre szolo papirt. Azt mondtak 1-1,5 ora az akkumulator csere. Amikor visszamentem atvenni a telefont a kijelzon ket hosszaban elhelyezkedo csik latszodott. Eleg ideges lettem ,hogy beadtam egy hibatlan telefont es egy kijelzoserultet kapok vissza. Amikor megkerdeztem, ilyenkor mi a teendo,ki a felelos,mert en egy serulesmentes telefont adtam be es egy kepernyoserult telefont kaptam vissza akkor az volt a valasz,hogy ilyenkor sajnos ez megserulhet de ez nem az o hibajuk mert ok elmondtak hogy megserulhet szereles kozben. Ezert oket felelosseg nem terheli. Kerdesem , tudok-e valamit tenni hogy kijavitsak,vagy megteritsek az altaluk okozott kart?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02