Folyamatos négy műszak

bericse # 2011.06.30. 16:41

Nálunk ez fix időszakra, 3 hónapra szól. (Szezonális termék termelése miatt.) Végigszámoltam: Júliusban 21 helyett 23 nap, augusztusban és szeptemberben pedig éppen annyi nap, mint a naptári munkanap. Tehet ebben a rövid időszakban nem "húzza" az egyik hónap a másikat.

végrehajtó1 # 2011.06.30. 16:15

éves szinten kiegyenlíti egymást.Sőt még többet is dolgoznak.

A bátyám dolgozik így mint te és fél évente kapnak 2 nap plusz pihenőt, valamint a folyamatosra is jár valamennyi pihenőnap de arra nem emlékszem hogy mennyi.

bericse # 2011.06.30. 15:15

Nálunk ezt 4 műszakként "tálalják".. Talán mert 4 csoport váltja egymást 3 műszakban..(Egy mindig pihen) nem tudom. Nem is ez a léneyeg, hanem a pót-pihenőt szerintem nem tudja kiadni, mert akkor "borul" a rend a műszakok között.. ezért gondoltam hogy túlóra esetleg. És akinek kevesebb a munkanapja?

végrehajtó1 # 2011.06.30. 15:05

Ez miért 4 műszak?

De nekem úgy tünik ez folyamatos is.Ez esetben pót pihenő napot kell adni.

bericse # 2011.06.30. 15:00

Üdv! Jövő héttől (július 4) az eddigi 3 helyett 4 műszakban kell járni dolgozni. 1-én pénteken még a 3 műszakos szerint, de nem is ez a lényeg.. délelőttössel kezdek (6.00-tól 14.00-ig), ez megy 4 napig, utána egy nap pihenő. Majd 4 nap délutános, megint egy szabad, azután 4 éjszaka és 2 szabadnap. Szóval kiszámoltam, hogy így 23 munkanapom lesz a hónapban. (Naptár szerint 21 munkanap van).A következő két hónapban pedig úgy jön ki, hogy éppen annyi lesz a munkanapjaim száma, amennyi a naptár szerinti. (Aki pl.pihenővel kezd, annak kevesebb lesz a munkanapja ebben a hónapban.) Szóval az volna a kérdésem, hogy a 21 nap fölött 2 ebben a hónapban az nem túlóra esetleg? Köszi a választ.