Sziasztok!
Először is grt annak aki nyert .
Én veszek egy mély levegőt és... ma megjártam a poklot a bíróságon .Már jól nem kezdődőt felújítsák ott az ablakokat nagy huzat és büdös por a folyóson míg el kezdődik a tárgyalás.
Nincs csuszás kezdek őrülni, hamar el is kezdi a bíró ismételten én vagyok meg ő orszitól se senkitől nem jelent meg senki.
Jó gyorsan elmondja a dolgokat és itt jön a lényeg a pokol tornácán való mély zuhanás kezdete.
Az első szakértőt elrendelte ,hogy bontsa le százalékokra a betegségeket, az eredményt hiába tartja embertelenek, a táblázatot annak akkor is meg kell felelnie neki is.
Ezt meg is tette a szakértő ezért csúszott az ügy öt hónapot és itt jő a feketeleves nem tartotta hitelesnek a bíró az eredmény hasra ütés képen csinálhatta meg a szakértő így ítélte meg a bíró.
Majdnem rosszul lettem ,de muszáj volt tartanom magamat ,hogy értsem is amit mond .
Elrendelt egy újabb szakértőt aki nem igen fog már megvizsgálni csak megnézi a leleteket és újra ír ő is egy véleményt.
Ha az se kedvez akkor le is zárhassa a bíró az ügyet és elmehetek a só hivatalba.
Kérdem én tőle ,hogy mi van a állapot rosszabódásommal azt mondja ez nem tartozik ide mivel eddigi leleteket nézik.
A végeredmény ,hogy el is állhatok a pertől és akkor beadhatom Állapot roszabódásra a nyugdíjintézethez a papírt de az eddigi idő elvész.
Szóval ha valakit vagy valamit lehet fokozni ez az volt így néz ki egy beteg aki beteg ,de talán nem is beteg......