Miért írjátok, hogy nincs 1 napos táppénz? Szerintem van! (Nálunk legalábbis szinte 2 hetente akad egy-egy ilyen eset!)
1 napos táppénz
Ki írja? És miért?
1 napig keresőképtelen valaki..vagy 1 napig orvosnál volt, hogy megállapítsák azt, hogy keresőképtelen-e?:))
Hát pasz, mindenesetre 1 napos tp-es papírt hoz. Az egyik azért, mert rendszeresen meg kell jelennie a pszichiáternél, a másik azért mert akkor tudtak neki vmilyen vizsgálatot elvégezni, a harmadik meg talán lekéste a buszt...nem tudom.
the big cat
csufi írta Herminának a közalkalmazott, közszolgálat stb blokkban... És még valaki meg is erősítette, hogy csak 3 nap tp a tp!!!!
"Az egyik azért, mert rendszeresen meg kell jelennie a pszichiáternél, a másik azért mert akkor tudtak neki vmilyen vizsgálatot elvégezni"
Ez orvosi IGAZOLÁS, hogy megjelent, tehát a távolléte a munkából IGAZOLT távollét:))
Nem, nem , és nem.
Nem orvosi igazolás: nagy alakú, rózsaszín tp-es papír 8-as kóddal!!!!
Csak mellesleg tudom, hogy miért vették keresőképtelennek! Szerintem nincs is nagyon jogom firtatni...
Nincs hát. ha kapott papírt, akkor táppénzre került és kész, 1-23-, vagy akárhány napig.
Elképzelni sem tudom, honnan szedték ezt az egy napot.
Régebben lehetett ilyen szabályozás, mert sok ember tudatában ez van! Na mindegy, több szót nem érdemel...
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02