sylver24: nem tudok válaszolni az üzenetedre, mert a freemail valami miatt nem hozza be az érkezett leveleket. Egész du. nem boldogultam vele. MAjd írok. remélem nem most fogják küldeni az értesítést, mert jelenleg nem tudok elolvasni semmit sem.
Ügyész / ügyvéd
drszo: Én is nagyon nyugtalan vagyok, ugyanígy vagyok én is, nagyon vágyom rá h sikerüljön! Írd meg priviben, érdekel a téma.
sylver24: nálam sincs még semmi.én már az az igazság nagyon türelmetlen vagyok. van valami belső izgalom bennem amit nem tudok megmagyarázni, talán az, hogy nagyon szeretném ha sikerülne. azzal bíztatom magam, h már több van mögöttünk mint előttünk a várakozást tekintve, hiszen május 20-ával lejár a pályázatok elbírálására nyitva álló határidő, így hamarosan lépniük kell. egyébként nálam még az van, hogy a közszolgálati jogviszonyom a jogállásváltozás időpontjában azaz 2012. apr. 15-én átalakult kormányzati szolgálati jogviszonnyá, tehát kormánytisztviselő lettem. ennyit így nyilvánosan, ha esetleg bővebben érdekel a téma a privát emailedre írhatok,mert további véleményt nem akarok e kérdéskörben nyilvánosságra hozni, de lenne mit mesélnem erről az egészről.
drszo: Nálad sincs még semmi? Lehet h nem is áprilisban lesz, hanem májusban? Mert azt mondták neked 1 hete, h leghamarabb április 2. fele, ez jelentheti azt, h nem feltétlen áprilisban..
Megtudtál valamit h téged hogy fog érinteni az április 15-től módosított szabálysértéses helyzet?
drszo: Köszi az infót, én is nagyon nyugtalan voltam már. Akkor nincs más mint várni. :S
sylver24: Nem bírtam tovább várni, most telefonáltam az LÜ-re. Azt mondták, hogy még senkinek nem küldtek értesítést a második fordulóra, nem is tudják megmondani, hogy mikorra várható. A hölgy akivel beszéltem azt mondta, hogy "leghamarabb nyilván a hónap második fele". Úgyhogy nyugi. Csak gondoltam megosztom veled az információt. Üdv.
drszo: Nálam sincs semmi. Sztem még várjunk, a héten, remélhetőleg holnap csak történik valami, jó lenne nagyon!
Sylver24: Nálad van valami hír? Nálam semmi. Lassan eltelik az a bizonyos egy hónap. Szerinted várjunk vagy próbáljunk érdeklődni. Én gondolkodom rajta, hogy ha a héten sem küldenek értesítést akkor megpróbálok telefonon érdeklődni a LÜ-n. Bár nem tudom hogy ez mennyire jó ötlet, de az az igazság, hogy nem tudom hogy miért, de már nagyon türelmetlen vagyok.
sylver24: Nálam sincs semmi. Én úgy számolom, hogy a második kört vagy jövő héten vagy pedig az azt követő héten fogják tartani. Nekem tavaly is úgy volt, hogy az első márc 9-én volt a második pedig ápr. 11-én. Egyébként vagy egy lány aki a privát email címemre írt, ő azt hiszem Miskolcon volt első körben márc 19-én, de még ő sem kapott értesítést. Lassan már kezdek izgulni, hogy mi van. Főként nekem azért problémás, mert a jelenelgi munkahelyemen sem tudni hogy mi lesz az új szabs. törvény ápr 15-i hatálybalépésével. Úgyhogy mindenképpen riasztási készenlétben kell állnom. Remélem az nem történik meg, hogy mindkét helyre egyszerre kell mennem, mert még ezt a variációt nem gondoltam át, hogy akkor hogyan cselekszem, de azt hiszem az ügyészség az első.
drszo: Nálad van hír? Nálam még nincs.
sylver24: örülök neki, hogy jól ment. Majd írok itt a fórumon, ha hívtak 2. körre. Te is jelezz légyszi.
drszo: Köszi a biztatást! :) Kedvesek voltak, kb. 10 percet voltam, kérdeztek a munkámról, hogy hol lakok, motivációról.. Meg hogy mennék-e egy kisebb ügyészségre is, ha arról lenne szó. Mondtam hogy igen, én bárhová elmegyek. A végén mondták hogy majd értesítenek. Majd értekezünk itt, ha van fejlemény. :)
sylver 24: Ma van a nagy napod. Hajrá, hajrá. Kérdésedre válaszolva én a Debreceni Egyetemre jártam. Írj, hogy mi volt.
drszo: Köszönöm! :) Jó hogy rákérdeztél a 2. körre, legalább tudjuk hogy mire számítsunk.
Te amúgy melyik egyetemre jártál? Én a pécsire, de gondolom ezt sejtetted.
sylver 24: Örülök, hogy hívtak szorítok neked. Arra, hogy konkértan mikorra várható a második forduló én kérdeztem rá, már csak azért, hogy tudjunk mihez viszonyítani és mondjuk már ne mától kezdjem magam idegesíteni a második fordulón. NA meg nekem a jelenlegi munkahelyem miatt sem mindegy, hogy mikor kell menni. De nyilván az ügyészséget teszem az első helyre. Mégegyszer hajrá neked és írj, hogy milyen volt.
drszo: Tök jó, örülök hogy jól ment. Igen, bizakodni kell!! Képzeld, engem nemrég hívtak, 19.-én mehetek meghallgatásra! :) A 2. fordulóra te kérdeztél rá, vagy ők mondták?
Szilver24: Na hát túl vagyok rajta. Már több meghallgatáson voltam, de ennyire pozitív élményként egyik sem maradt meg. Nagyon kedvesek, szimpatikusak voltak és nyitottak, úgy tűnt legalábbis nekem, hogy tényleg kíváncsiak a pályázóra és szeretnék megismerni. Az biztos, hogy lesz 2. kör azt mondták, hogy kb. 1 hónap múlva. Ami nekem nagyon pozitív volt az az, hogy először éreztem azt és hittem el, hogy nekem mint a "nép egyszerű gyermekének" is sikerülhet. Reménykedem és bizakodom, hogy hátha tényleg nekem is összejön. Veled mi újság van?
drszo: Persze, írok amint van hír, de sajnos még semmi. :( Drukkolok neked, csak magabiztosan! Majd írj!
Sylver 24: Bocsi héttvégén nem voltam gépközelben. Lágyszi írj ha hívtak. Drukkolok neked. Üdv.
drszo: Majd írj hogy mi volt, hajrá neked! Remélem engem is fognak hívni, hőtfőn már csak-csak..
drszo: De jó neked! Engem még nem hívtak. :((
sylver24: Ma délelőtt értesítettek telefonon márc. 13-án lesz a meghallgatásom. Remélem már téged is hívtak. Hajrá nekünk! Majd értekezünk az 1. kör után.
sylver 24: Köszi
drsz: Váaszolt az ismerősöm, őt se hívták még, nem tud semmit.
Hallod, ez fel se tűnt hogy 3 hónapon belül értesítenek, 2 hónapra emlékeztem, mert tényleg 2 hónap volt régebben. Akkor lehet h jó az okfejtésed, én is néztem a decemberi számot hogy sokaknak megszűnik a jogviszonya..
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02