Átjelentkezés

P.G.L. (törölt felhasználó) # 2006.06.09. 08:53

A hozzászólás (és a felhasználó) törölve.

cicukapitány # 2006.02.10. 22:14

Erőt, egészséget! Szeressük a Rendőrséget!:))

Misi # 2006.02.10. 19:34

Jah, és ha üresedés van nálatok, ajánlom magam:)

Misi # 2006.02.10. 19:32

Akkor csak gratulálni tudok:)
Én is azt hittem, hogy biztos a melóm. Szerettem, jól éreztem magam. És akkor valakinek a valakijének helyt kellett csinálni......
hajrá cicu, hass, alkoss , gyarapíts:)
Te szerencsés vagy, ennyi...

cicukapitány # 2006.02.10. 16:50

Misi! Én mindig tanszékvezetőnél vizsgázok, akár tetszik akár nem, ez van, az egyéni tanrendemet ehez kötötték ki. Van hogy jó van hogy nem. Valakivel jól kijövök valaki meg megszivat. Tanulok én nem az a gond, csak kevés az időm és emiatt csesztettnek mindig...hogy többre lennék képes, csak hát idő kérdése. Nekem nem kell munkaügyibe menni. Nagyon jó munkahelyem van, biztos és szeretek is ott dolgozni, onnan sose rugnának ki.:)))

Misi # 2006.02.10. 13:00

Annyit tudok mondani, hogy 2 évvel ezelőtt is szépen szórtak az utolsó félévben Miskolcon. Nekem egyik szigorlatom se lett meg elsőre.
nemzetköziből a 93-as szlovák magyar szerződés elemin hasaltam. Pp-ből attól függ kihez mész és milyen napja van...A pénzügyet csak meg kell tanulni.
Az államvizsgán is meg lehet bukni, nem kell hozzá tetség. Mindent tudni kell. ha átmentek, akkor pedig mehettek a munkaügyi központba.....Nincs meló, ha nincs kapcsolati tőkéd.

cicukapitány # 2006.02.10. 12:23

A nemzetközi jog szigorlaton már tulvagyok. Most készülök Pp-ből. Az egyéni tanrend miatt én még bőven vizsgázhatok.
Szivoznak itt mindenhol. Sok embert kivágtak akár hiszed akár nem Negakából, nemzetközi közjogból, de van aki szinte minden tantárgyból visszament.
Szerencse és vizsgáztató kérdése. Mint mindig. Páran azért kiakadtak miért 5 éven csinálják ezt velünk???

dr.joci # 2006.02.10. 11:45

Szia Cicukapitány!

Milyen az utolsó év most Miskocon?
régen nagyon szívoztak Nemzetközi szigorlaton,aztán meg államvizsgán is!

cicukapitány # 2006.02.10. 10:50

Miskolcin vagyok. A credit miatt nincs különbözeti, csak amit eddig nem tettél le fel kell venni. Szerintem, bár én az uccsó évfolyamon vagyok és az uccsók között aki nem creditesek, de van volt fősulis osztálytársam aki most jelentkezett át Pestről és credittel sakkozik...:)

dr.joci # 2006.02.10. 07:00

Az adott egyetem tanulmányi oszályán érdeklődj!
Miért akarsz átjelentkezni?
Egyébként Miskolcra sok pázmányos szokott menni!
Régen nagyon sok különbözeti vizsgát kellett tenniük az eltérő tanrend miatt!

szurita # 2006.01.22. 10:59

Jelenleg levelezős Pázmányos vagyok.Szeretnék Debrecenbe esetleg Miskolcra átjelentkezni most félévkor. Akinek van tapasztalata vagy infója a témával kapcsolatban kérem segítsen. Tudok-e tenni valamit, hogy több esélyem legyen?