És miért? :)
Pázmány vagy Károli levelező
Ha visszamehetnék az időben, akkor a saját kezemmel verném agyon magam, hogy jogra mentem... nyilván ez neked nem sok segítség :) csak úgy megjegyeztem :)
Halihó!
Én még csak érdeklődő vagyok. Hozzám Győr esne a legközelebb, de szintén levelező. Valaki tud mesélni bármit? Nincsenek jogi végzettségű ismerőseim. Mindenhol elrettentést kapok a jogi képzésektől (itt nem kizárólag a jogászképzésre gondolok, hanem magára az egész területre). Ha bárkinek van kedve mesélni, szívesen fogadom. :)
- amelyik olcsóbb :)
- amelyik közelebb van.
Levelezőn majdnem mindegy. Mindkettőre jártam, munka mellett. Ha tanulni akarsz, akkor tudsz, ha megúszni akarod, akkor úgyis megtalálod a módját bármelyik helyen. (Ez nem jogász specifikus, ugyanez van a mérnök képzéseken is. Ott mondjuk a labor felszereltsége nem mindegy.)
Miért nem folytatod az eltén? :) Pázmányok kb. ugyanazok a tanárok vannak mint az eltén. A tárgyak elfogadásával kapcsolatban szerintem lehet érdeklődni a tanulmányi osztályoktól, meg érdemes megnézni a tárgyakat, mennyire vág egybe az ismeretanyag a tantárgy nevén kívül.
Hali!
Engem az érdekelne, hogy melyiket ajánlanátok nekem, aki most felvételizik. A Pázmány jogász levelezőt vagy a Károli jogász levelezőt?
Melyik helyen fogadnak el jobban korábban elvégzett elte-ájk-s tárgyakat?
Illetve mikor vannak a vizsgák? esetleg hétvégén?
Köszönettel
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02