Sziasztok! Lehet most tök idiótának néztek,de nekem nem megy az outlook és nem tudok hozzáférni az anyaghoz!!:-(( Ha valaki tud nekem segíteni,azt nagyon megköszönöm. A címem: bodizsuzsa@freemail.hu
Köszönöm!
DE - ÁJK LEVELEZŐRE JOGHALLGATÓNAK MEGY VKI???
Kedves iustinianus!
Csak egy röpke gondolat rólad: ISTEN VAGY!
Köszönöm a segítséget!
sziasztok!
Timi köszönöm szépen a közös címet jó anyagok vannak fent, máris gyűlik.
a tripartitum szövege nekem kicsit nehéz. már csak a koronázás utánit kellene megszerezni...
Zsuzsi!
jogasz.leves.unideb@gmail.com
jsz: iustinianus
Illetve még annyit,hogy honnan tudom az anyagot elérni,amit feltesztek?
Mondanom sem kell,ha a jelenlegi pánik és káosz megszűnik bennem,én is hasznos tagjává válok a fórumnak!!:-)
Timi!
Köszi a választ.Ha jól sejtem akkor a Tripartitum,az 1608:I.k.u.tc. és a jegyzet kell!Szép kis cucc:-)!Még csak annyit szeretnék,hogy ezt a közös e-mail címet írd már le légyszi,mert látom gyarapodnak rajta a hasznos anyagok!
Köszke!Sziasztok!:-)
köszi:)
Akkor a közösre felteszem Ancsi.
Timi, ha van jegyzeted én megköszönném. Énis jegyzeteltem, de vannak kiolvashatatlan részek:S
Lacirek! Mit intéztél? Előre is köszönjük a koronázás utáni tc.-ket. A közös email-re teszed? Esetleg ,ha valaki nem tudott jól jegyzetelni, azt szívesen elküldöm én is...
Társaim!
az 1608.ku. I tc-ből hamarosan felteszem ide, amim van!
üdv laci
Iustinianus Te egy angyal vagy! Elsősök kaptunk levelet...
Zsuzsi! A Tripartitum az biztos, az 1608:I.k.u.tc.-ben meg én sem vagyok biztos, azt jó lenne, ha valaki megerősítené... Egyébként pedig eddig be sem tudtam szerezni ez utóbbit, a másik fenn van a kari honlapon.
Zsuzsi! A Tripartitum az biztos, az 1608:I.k.u.tc.-ben meg én sem vagyok biztos, azt jó lenne, ha valaki megerősítené... Egyébként pedig eddig be sem tudtam szerezni ez utóbbit, a másik fenn van a kari honlapon.
Sziasztok!
Én is most kezdtem veletek a jogot és bár voltam minden előadáson szeretnék pontos és megbízható infókat kapni dr. Balogh Judit jogtörténet zh-járól kapcsolatban.Miből kell felkészülni,tanulni?
köszi Timi.
Iustinianus! Köszönjük a segítséget, remélem majd egyszer tudjuk viszonozni... :)
Ancsi! Cicero A törvények c. könyvet mondta, de azt csak a debreceni könyvesboltból lehet beszerezni.
Lacirek! Igen.
Kedves iustinianus!
Közös e-mail:
Előre is köszönöm, hogy foglalkozol vele és segítesz nekünk!!!
Üdv: Zsolesz
De volt még egy másik könyv amit megmutatott nem?Én csak annyira emlékszem h Cicero-ról vmi ...de lehet nektek van igazatok, hogy egyet kért.
Kedves Timi!
A közös e-mail címre teszek fel anyagokat a héten! Elvileg meg van a ku. I. tc-is! (Ezek nagyon jó anyagok, de azt kérném tőletek, hogy mindenki egészítse ki azzal, amit az órákon lejegyzetelt!!!)
Ki kérte tőletek az Államelmélet c. könyvet????
Simon Attila?
Én nem venném meg a helyetekben! Max. kikölcsönözném, bár az sem baj, ha nem sikerül! Majd megírom e-mailben, hogy miért! :))
Ha jól emlékszem, a CIH 1896-ban indult kiadásába még azok a hiányzó törvények is bekerültek, amelyeket boldog emlékezetű Kovachich Márton György és Kovachich József Miklós jogász-levéltárosok egy élet munkájával átnézett 30 családi levéltár (36 fontos volt, ha jól emlékszem, plusz esetleg Bécs és Zágráb) átrostálásával és azóta meg sem közelített jogtörténeti forráskiadások sorával tártak fel.
Sunshine after the rain.
Ancsi!
Bódy-Győrfi: "Államelmélet" ! a 157. oldalig kell tudni a vizsgára, illetve addig kell átolvasni. Most megyek, megpróbálom felhajtani, ha megjövök, jelzem, hogy megvan-e
szia
laci
Lacirek!
Az államelmélettel én is bajban vagyok.Az összes megvan ha jól nézem, de ezt sehol sem találtam.Meg van még egy, de annak a címét is elirtam...azt is filozófiából ajánlották.Tudtok segíteni a pontos cimével kapcsolatban?köszönöm előre is
Szia Timi!
Akkor az "Államelmélet" kellene neked?
megyek, megnézem.
szia Lacirek
Iustinianus illetve Attika, légyszi akkor küldjetek egy linket, mert én csak az előttieket találom ott... :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02