mitzi 100%-os 1etértés!!!
DE - ÁJK LEVELEZŐRE JOGHALLGATÓNAK MEGY VKI???
Nem akarok megint beleszólni :-)))), de szerintem ezt a neptun üzenetet tegyétek fel a listára, már közel 50 tagotok van. Így tuti többen fogják látni.
Egyébként a tanárnőtök szerintem be akarta jelölni, hogy csak az 1. évesek kapjanak üzit, de szerintem fordítva csinálta, és pont az elsősök nem kaptak, hanem csak a felsőbb évesek....
Igen, úgy látszik!
Vinyaard!
Üdv sorstárs! :D
Akkor, majd ezt a fórumot tekintjük neptun értesítőnek! :D
Nem találom, szerintem kikerültem a szórásból! :(
Nahát, én nem kaptam ilyen "Tisztelt Hallgatók!
A konzultáción egyeztetettek szerint..." kezdetű neptun-mailt, pedig eddig is kaptam levelet, ráadásul biztos h jól van beállítva.
Ez csak azért aggaszt, nehogy a jövőben is lemaradjak vmiről.
Iustinianus, köszi a segítséget egyébiránt!
PS: nekem is a "Francia Filmklub"-os volt az ucssó üzim.
Van e-mail értesítőm, de nekem ez volt az uccsó levél:
Kiss Zoltán Programajánló: Francia Filmklub 2009.09.16. 16:31:21
Ezután és ez előtt sem semmi, amit Balogh Judit írt volna! :(
De most akkor jobban körülnézek, hátha valamerre elkeveredett!
Ezzel egyidőben felrakta a kari honlapra (jogtörténeti tanszék/dokumentumok) az "anyagot", amire utaltam: Tripartitum és 1608. k.u. I. tc.
Zsoleszreg,
e-mailt (mint már azt korábban jeleztem) pedig csak akkor kaptok, ha a Neptunban kéritek, hogy automatikusan továbbítson minden üzenetet az e-mail címetekre! Ha nem tudod beállítani majd a TO-n kérd meg D. Vikit, hogy segítsen!
Kedves Bajussz,
másodéves vagyok.
Zsoleszreg,
nekem (meg persze mindenkinek) ez az üzenet jött Dr. Balogh Judittól tegnap:
"Tisztelt Hallgatók!
A konzultáción egyeztetettek szerint a Jogtörténet gyakorlat I. c. tárgy vizsga zh-jának
időpontja: 2009. szeptember 25. 13,30 óra (a Magyar alkotmány- és jogtörténet előadás előtt)
helye: TEOK J 0-113 ea. (a konzultáció helyszíne)
anyaga: - a konzultációs előadáson elhangzott tananyag
- a Tripartitum honlapra is felkerült részletei
- az 1608. k. u. I. tc. (honlapra is felkerült).
Akinek nem felel meg az időpont vagy nem lesz sikeres a dolgozat, a későbbiekben (a TVSZ-nek megfelelően) még két pótlási lehetőség lesz.
Jó felkészülést kívánok:
Balogh Judit "
A Neptunban az üzeneteid között megtalálod.
Mivel a Neptun nem tud különbséget tenni elsős és másod-, harmadéves, stb... között, miden levelezős joghallgatónak megküld minden üzenetet! Érdemes gyakrabban fellátogatni a tanulmányi rendszer üzenetei közé! :)
iustinianus # e-mail 2009.09.16. 19:27
"Kaptatok e-mailt Balogh Judittól? Elküldte a jogtöri zh anyagát"
Én nem kaptam semmilyen e-mailt! Milyen anyagot küldött el?
Akinek elküldte felrakná a levlistára?
Köszönöm!!!
májt:D
Iustinianus: te hanyadéves vagy? vagy már végeztél?
Nemtudom..engem ez kicsit megnyugtatott..tudom, hogy csak tipp, de mégis :)van elképzelésem legalább.
Nagyjából olyan kérdésekre számíthattok, mint pl.: Werbőczy szerint mi a szokásjog hármas ereje, milyen alaki/anyagi jogforrásokat ismersz, miért nem lett törvénykönyv a Tripartitum, miért csak jogkönyv, szokásjogi gyűjtemény (mert lemaradt róla a királyi pecsét és nem lett kihirdetve), stb...
Ne izguljatok, nem lesz nehéz:)) (szerintem)
És az órai jegyzet! Abból is kaptok majd kérdést a zh-án!
Sziasztok!
MÁJT-ból akkor nem kell más csak amit Balogh Judit felrakott ill a köt. irodalom, ugye?
Be kell állítani a Neptunban, hogy az oda érkező üzeneteket küldje tovább az e-mail címetekre! Egyébként a Neptunon szoktátok nézegetni az üzeneteiteket?
Ja, és a kari honlapon is érdemes gyakrabban benézni a tanszékek hírei közé!
Sok fontos információt oda tesznek fel a tanárok!
igen
Azt én se de akkor már fenn van a honlapon az anyag, azt megtaláltad?
emailt
Iustinianus jó hogy szóltál!köszönjük.Én például egésznap nézegettem és még nem láttam :)
Mit nem kaptál?
Én nem kaptam:S
Iustinianus! Hála neki, már annyira aggódtam. Köszi, hogy szóltál, mindjárt nézem...
Lacirek már a tagok között vagy! Próbálj küldeni a közös címre valamit és ha jó akkor magadnak a (saját e-mailednek is) elküldi. Várunk... :)
Sziasztok!
Kaptatok e-mailt Balogh Judittól? Elküldte a jogtöri zh anyagát, és a kari honlapra(jogtörténeti tanszék/dokumentumok)felrakta azt 1608. k.u. I. tc.-t és a Tripartitumot!
(A Neptun nem tudja, hogy ki az elsős, úgyhogy mindenkinek elküldi a leveleket!)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02