És te nyomtál már napi 12 órában pókert 42 napon keresztül? :D Na, akkor ezt kihagyom. :D Magasabb limiten meg túl kockázatos lenne.
Jogász Póker
Egyszer megpróbáltam napi 3-4 órát játszani 4 asztalon. Cca 20 napig csináltam szünnap nélkül, pókerkarrierem
legnagyobb bukószériáját sikerült összehoznom.
Ha már széria: a tegnapi már a nyolcadik nyereséges napom volt zsinórban a PKR-en. (Lekopogom.) Ez viszont a leghosszabb nyerősorozatom.
A lényeg, hogy pénzt kell csinálnom. Ezzel a 30 dollárral iszonyú tökölés. Az volt jó, amikor NL25-ön tudtam játszani, azzal azért jönne a pénz, napi néhány ezer. Hülyeség volt kivenni 100-at, de hát szükség volt rá.
Nem én mondtam...
Most épp van egy bónuszom 150 dollárért a bet-en (amiből jó, ha megszerzek 50-et), meg van ez a Party-bónusz 100-ért. Most az okozza a problémát, hogy rohadt kevés pénzből kellene rohadt rövid idő alatt rohadt sok pénzt gyártani, ami rohadtul nem látszik lehetségesnek. :D Persze ez rohadtul nem vicces. :D NL25 az már egy jó limit, ott már élvezet volt játszani is. Most ilyen bagóért dögunalom, még ha verem is a mezőnyt, nagyon lassú. Most már azért mondhatom magam rutinosnak, szerintem. :P
A 30$-ral még az NL4 SSS-t is épp csak hogy megengedi a BRM.
Ha olyan rutinod vagy, akkor told azt az sss-t 4 vagy akár hat asztalon.
Bet? Ott még lehet SSS-t játszani? Nem az ipokerhez tartozik?
De, ahhoz tartozik. Van olyan asztal, ahova be lehet ülni 20BB-al.
Arról volt szó, hogy felemelik 30BB-re a minimumot. Mondjuk, nekem mindegy.
Van olyan asztal, ahol annyi, de van olyan is, ahol 20. Tudom, hogy neked mindegy, de mivel nekem nem mindegy, örülnék, ha neked sem lenne mindegy. :)
Ezzel a megoldással az a gond, hogy azon az asztalon, ahol be lehet ülni 20BB-vel, egy csomó SSS-plaja fogja gyűrni egymást, mert a BSS-játékosok elkerülik.
Figyelj a no more 3 SSS szabályra!
kbs,
az a problémám, hogy ha mindenre figyelek, sosem lesz meg a bónusz. :D
Kérdés: MB-számla létezéséről tud a magyar állam? Nemrég beszéltem valakivel, aki azt mondta, hogy a neteller nem jelenti le a számlát az államnak, így az apeh nem is tud róla, ezért ő havi 60-70 ezer Ft-okat úgy vesz ki, hogy nem adózik (neteller kártyával).
A magyar állam az OTP-számládról sem tud.
Tehát ha valaki nem adózik utána, az nem gáz? (És nem lenne jobb MB-kártyával kivenni, mint otp-vel?) Mert azért, hogy ő kivesz havi 60-70 ezret, és nem adózik, az elég gáznak tűnik, és még senki sem büntette meg.
Most mit mondjak? Adókötelezettséget eltitkolni, nem teljesíteni csúnya dolog. De sokan csinálják.
Tudsz valakit, akinek küldhetnék meghívót? Gondolkoztam azon, hogy a közösségi portálos pókeres kluboknál terjesszem-e, de nem merem, hátha valakinek nem tetszene a reklámozás.
Na egy don-on második lettem, és kaptam érte másfél pézt.
cg kb. 5x jobban fizet, ha az időt is nézzük :D
Egy DON-on mindegy, hogy első vagy vagy ötödik.
Igen, az óránkénti várható profit sokkal kisebb, de a variencia is épp ebben a játéktípusban a legkisebb. Valamit valamiért.
Hm, akkor az nem don volt, pedig aszittem. Akkor az sima sng volt. Első 3 hely volt nyerős. 50-30-20%
Próbálom megtalálni PKR-en a don-os asztalokat... nem találom.
Mert ott nem úgy hívják, hanem - azt hiszem - Double Up-nak.
Megjegyzem, egy tízfős versenyen a díjalap 30%-a nem másfélszeres, hanem háromszoros pénzt jelent. A DoN-on meg dupláz, aki nyer. Azért DoN.
A "másfél pénzt" úgy értettem, hogy 1.5$ :)
"Double Trhu" van, de ha jól értem, ott az első 5 játékos nyeri a díjalap 20%-át. Most akkor ez nem felduplázás, hát nem? Egyébként "Double Up"-ot nem látok. (A sit and go and tournaments részen néztem.)
Ja, 10 dolláros a díjalap, a beülő meg 1 dollár. Akkor mégis duplázós.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02