:-DDD
Sunshine after the rain.
:-DDD
Sunshine after the rain.
Kedves hunfrakk,
beleolvastam a linkjeidbe...
te tényleg ezekből informálódsz?
nem tűnnek fel logikátlanságok és csúsztatások a cikkekben?
az agymosás téged nem zavar???
Kacsa11
miért olvasol ilyen szemetet?
nem mintha más médium jobb lenne...
Sajátos összefoglaló dr. Pintér Sándor és dr. Kövér László eddigi tevékenységéről - a jövő (?) emberei íme
A piros színű gumimacikban bizonyára. Nade ott is vannak ám narancssárga macik... :D
Sőt, koalícióra lépnek a szájában...van egy világ, ahol a sorsuk ugyanaz. :D
Justizmord,
az rendben, hogy nem szeretjük őket, de Te már mindenben (pl. gumimacik) az elvtársakat látod? :)
Nézd meg Sára Sándor Tüske a köröm alatt című filmjét Cserhalmival a főszerepben, az elég jól feldolgozta a témát.
Én azt vettem észre, hogy ezen a kisfilmen a főhős pont úgy pislog, pislákol, gyakran rezegteti a szemét, mi a mi nagy vezérünk és szeretett vezetőnk, az éhes proletárt teli torokból éneklő szent életű Bajnai Gordonunk.
Az is vicces, ahogy a kisfilm elején behozzák a Föld bolygót, majd ráközelítenek Magyarországra, és kiírják, hogy Hungary, Budapest.
Nézzétek már végig a kisfilmet, szerintetek, ahogy több alkalommal is gyakran pislákol a főhős, nem pont úgy csinálja, mint Bajnai?
Iniuria non excusat iniuriam
Tudja valaki, emléxik még valaki, mi volt az a Sikula elvtársos liba-ügy a kommunizmus vége felé a Hortobágyon?
Csak azt tudom, hogy az is kommunista volt, úgy dalolta az internacionálét keményen felállva mint Bajnai, és valami liba-ügye volt.
A libamájpástétom libával kapcsolatos, beszélgessetek arról, jobban bírja a gyomrom, mint bajnaiékat. :D
Az utóbbinak Nils nagyon örülne:-DDD
Sunshine after the rain.
A Kossuth téren fel lehetne állítani több pavilont, ilyen irodát, ahol tanácsokat adnának otthoni libatartáshoz, a másikban esetleg megrendeléseket vennének fel libára (Pet Shop Boys zene szólna halkan a háttérben), a harmadikban a belváros libáit veszettség ellen oltanák, a negyedikben tesztet csinálnának madárinfluenza ellen. Mégiscsak a kormány egészségéről van szó a Kossuth teret említve, és megengedhetetlen, hogy akár megvesszenek a kormánytagok, vagy akár madárinfulenzásak legyenek. Az ötödikben libapórázt és más a tartáshoz használt segédanyagot árulnának. Helyet kaphatna a Három Mancs Alapítvány is, és ellenőrizhetnék, hogy nem tömőcsővel etetik-e otthon. Lehetne egy pavilonban ahol vetítenék a Lúdas Matyit, egy következőben a Nils Holgersont.
A tüntetéseken lehetne fütyülgetni a fütyülővel, hogy .-.. "Libás Lili"
Én azt védelmezem, hogy Budai Berninek más végzettségének kell lennie, mint jogász. Mi az hogy, nagyon is.
A Pannon Kentaur ugrani készül...
De jártak azok, akik tanítottak Téged:-).
Sunshine after the rain.
Pedig az ELTE ÁJK épületében - szégyen, nem szégyen - életemben még csak nem is jártam....:)
Kedves Mindenki,
Egyjogásznak az eltés metódus szerint igaza van. Más kérdés, hogy ki minek állítja magát, a szakma (vele kapcsolatba kerülő) képviselői gyorsan leveszik, hogy mi is a pálya.
Sunshine after the rain.
Ki az a képen, csak nem a (LI)Bajnai? (Azt mondtátok, róla nem lesz szó a topicban!!!:)
Egyébként most hallgatom kormányszóvivőnket Budai Bernit, aki közölte, hogy a Szilvásit is megilleti az ártatlanság védelme (sic.).
Erre mondta azt büntetőjog professzorom, hogy az max. a szűzlányokat illeti meg, így ha valaki ezt mondja vizsgán, annak minden kommentár nélkül beírja a karót, bármilyen zseni volt is addig...
Remélem a Berni nem jogász....., bár ennyit azért talán egy kormányszóvivőnek is illene tudnia...
justizmord: :DD
Iwikó
A goggle hozta ki ezt a képet a hetiválasz honlapjáról:
Nem tudom, tudnátok-e infóval szolgálni. Szeretném megtudni a panellakásban tartott LIBA tartási szabályait. Egyrészt a jogiakat, másrészt a szakmai szabályokat, mi jó annak a zállatnak. Tehát, jogilag, mint háziállatot, tarthatok-e libát mondjuk az V. kerület egyik emeletes házában, és esténként levihetem-e pórázon mondjuk a Kossuth térre legelni egy kicsit. Ez a jogi oldala.
A szakmai oldala, hogy hogyan kell ezt tenni, hogy jó legyen annak a zállatnak. Tudtok-e valahol speciálisan LIBA pórázról? Hogyan kell megkötni, hogy ki ne húzza a fejét a HUROKBÓL? Van-e nemzeti színű, piros fehér zöld színű szalag, amit póráznak használhatnék a LIBA nyakára? Szobatisztaságra szoktatható-e a pecsenyeliba? A bérházakban már megszokták a kutyaugatást, hangosabb-e ettől a LIBA gágogás? El lehet-e hallgattatni a LIBÁT? Létezik-e néma LIBA? Mit kell tenni, ha a LIBA a Kossuth téren sétálgatva összefossa a Kossuth teret? A kutyáknál van ilyen kutyagumi felszedő zacskó, csakhogy a LIBÁKNÁL az ürülékük olyan híg, mint a LIBAFOS. Hogyan kell felszedni tehát a LIBAFOST a Kossuth térről, ha lecsöppen? Van-e valami ilyen rákötözhető, nadrág szerű valami, hogy a Kossuth téren abba fosson a LIBA? Kell-e félni attól, hogy a LIBA, ahogy nevelkedik és növekszik, elrepül? Tud-e magától repülni a tenyésztett pecsenyeliba, vagy csak a vadliba, ahogy húz délnek V alakban? Lehet-e csinálni valamit a pecsenyeliba szárnyával, pl. eltörni a szárnyát, vagy levágni a repülő tollait?
Meggyőződésem, hogy ha minden budapesti család vásárolna egy élő libát otthonra, az még a libatartó ágazatot is kihúzná a szarból, alakrom mondani a libafosból. És ha minden család a Kossuth téren sétáltatná a LIBÁJÁT esténként, akkor még az elmaradt fizetnivalókat is hamarosan kifizetné a kormány.
szerintem én akkor sem nevezem majd jogásznak magam, ha egyszer leszakvizsgázok
majd ha olyan helyen dolgozok, és büszke is leszek rá
na majd akkor
Dr. Mohos gartulálok, gyorsan rájöttél a poénra :) Nyereményt majd postán küldjük.
A Ptk. tartalmazza a szerződéskötés szabályait.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |