Liba és minden, ami libával kapcsolatos

justizmord # 2009.05.21. 01:55

Mivel van már egy vicc topic, és a joghallgatók témakörben, ezért nyitottam ezt a topicot is itt.

Minden olyan dolgot, érdekességet, sztorit, egymással össze nem függő apró dolgokat várok ide, amiknek közös tulajdonsága egyetlen szó: LIBA. Vagyis, mindegyik hozzászólás a libákról szóljon valahogyan.

Ennek a topicnak a nyitását nem nagy vezérünk és szeretett vezetőnk, Bajnai Gordon úr ihlette, hanem a liba megnevezésű baromfi iránti vonzalmam.

Természetesen a 4%-os EU támogatást lehívó, és kormányalakítása idején a társadalom 8%-os támogatását élvező kiváló miniszterelnökünk nevét nem kívánom száműzni innen, de nem az ő neve az összekötő kapocs, hanem a LIBA.

Tisztelettel:

Justizmord

Iniuria non excusat iniuriam

justizmord # 2009.05.21. 01:56

Kedves Jocó!
1.ső strófa

De szeretnék gazdag lenni,
Egyszer libasültet enni,
Jó ruhába járni kelni,
S öt forintér kuglert venni.

2. strófa

Mig a cukrot szopogatnám,
Uj ruhámat mutogatnám,
Dicsekednék fűnek fának,
Mi jó dolga van Attilának.

justizmord # 2009.05.21. 05:14

Az Úr előbb megteremté a tyúkot, aztán megteremté a libát, aztán elfogya a tolla és megetermté a nőt.

Ildikóka82 # 2009.05.21. 11:23

Biológia órán tanárnő kérdi Mórickát:

• Móricka, mije van a libának?
  • Szeme!
  • Móricka, és még mije van a libának?
  • Másik szeme!
  • Móricka! Mivel takaróztok otthon, ha hideg van?
  • Párnával!
  • És Móricka, mi van a párnában?
  • Toll!
  • Tehát akkor Móricka, mije van a libának?
  • Szeme!

(fárasztó...:)

Iwikó

Ildikóka82 # 2009.05.21. 11:23

egyébként imádom a libamájat... :)

Iwikó

Egyjogász # 2009.05.21. 15:50

Azt hittem ez egy, a Bajnai életét és munkásságát feldolgozó topic, de látom, hogy nem..:))

Kacsa1111 # 2009.05.21. 16:36

Kedves Egyjogász,

rövid lenne egy olyan topic (még)...:)))

Kacsa11

Avelina-Vivien # 2009.05.21. 17:50

undorodom a tollpehelytől, mondtam már??a libatolltól is undorodom :PPPP

"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."

Avelina-Vivien # 2009.05.21. 18:22

nézi valaki ezt a királynőválasztást? vagy csak én vagyok az egyetlen aki nézi ezt a sok vigyori libát és kritizál?:)))

"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."

Ildikóka82 # 2009.05.21. 19:52

én nézem és természetesen van most is egy jogász köztük :) szerintem szépek a mostani csajok..

Iwikó

Avelina-Vivien # 2009.05.22. 06:19

Ildi , szerintem arcra szép volt a jogászlány de a stílusa nagyon kiábrándító.Olyan vontatottan és nagyképűen beszélt olyan mintha rágóval a szájában beszélne.Nem tudom minek újságolja el, hogy a ő szeptembertől beadja a jelentkezését ide Szegedre a Katonai Ügyészségre...hogy ő már most "ügyész-palánta"..? és akkor mi van...?
Hülye liba...az ilyen komolyan...:))

Kacsa1111 # 2009.05.22. 07:26

irigykedünk, irigykedünk???:)))

Kacsa11

Sz.Márton # 2009.05.22. 08:30

Bár, nekünk oly mindegy, de (Vivihez csatlakozva)a kolleginának érdekes, több helyzetben is betanultan kimért beszédstílusa volt és valahogy nehezen értettem a kérdésre adott válaszában a Záhonyba elalvást, a Római Jog szig. után, mivel az általa említett Békés Megyébe elinduló vonat, nem Záhony irányában menne át a határon, ahol állítólag felkeltették.

Az első háromba a tavaly is már bejutott kettő, akikbe egy éve fektetik be a modellcégek a befutási pénzt és eleve a hét végső kiválasztottba bejutva az egyik diplomata leánya is eléggé papírformaként hatottak. Ennyi egyedi győztes korona még fogsorba is sok. Persze a győztesek is szépek, de van közöttük is egy aki igazán megérdemelten, természetesen szép, csak vigyázzanak reá, mert még túl fiatal.

Avelina-Vivien # 2009.05.22. 09:02

"irigykedünk, irigykedünk???:)))" by Kacsa

kellene?? kellene??:)))

Ha irigykednék nem mondtam volna, hogy szép arcú lány.Szerintem az egyik legszebb volt a mezőnyben de nekem kicsit erőltetett volt a "full-time jogász vagyok és erre mindig minden helyzetben emlékezetetem is a nagyérdeműt" duma.Ugyan már most komolyan az volt a legvadabb dolog az életében , hogy lepusztulva a vizsgaidőszakban elaludt a vonaton...??tyűűű

Az eddigi legvadabb dolgom nekem nem ez volt...szerencsére:))):)))

Avelina-Vivien # 2009.05.22. 09:08

még valami:))

Az hogy valaki szándékozik beadni valahová a jelentkezését még nem jelent semmit ennél fogva szánalmas, hogy már magának tulajdonít egy pozíciót:)

Csak a a jogász-barbie picsogás mindig felbosszant...

Egyjogász # 2009.05.22. 09:16

Ebből a csajból is "sztárjogász" lesz, akárki meglássa...

Ez csak onnan jutott eszembe, hogy az énekesnő sztárügyvédjelölt most nyilatkozott, hogy egy perben közösen képviselnek a főnökével....
Húha... Ez néhány ezer jelölttel azért még előfordul manapság, a többi jelöltről miért nem írják meg, hogyan áll az aktuális ügyük??

De a focistáról, a korosodó énekesről, az exmanökenről, a vízilabdásról is mindíg megírják, hogy ügyvédjelöltek, jogászok....Mi köze van ennek ahhoz, amitől ismertté váltak??

Azt hogy ez nem szükségszerű, azért gondolom, mert pl. egy évfolyamon végeztem a neves olimpiai bajnok kajakossal és egy ugyancsak nagyon híres vívónővel, róluk érdekes módon még sehol nem olvastam, hogy jogászok lennének...

Sz.Márton # 2009.05.22. 09:24

Azon a viszonylag zárt és eléggé telített területen, biztos valami konkrét ígéret alapján nyilatkozhatott így. Az elvégzendő munka pedig nem igazán női finomságoknak való lesz a fegyveres testületekhez kapcsolódóan, túlnyomóan férfiak által elkövetett inyencségek világát ismerve.., még ügyészi szakaszban is.

bajussz # 2009.05.22. 10:09

"xy 20 éves, főiskolára készül, angolul és franciául beszél, szenvedélye a lovaglás"

magyarul: 2éve nem veszik fel sehova, tanult már angolt, egyszer volt Franciaországban, ott hallotta a nyelvet, ült már lovon :)))

ennyire lesz ügyész a csaj is

Nils # 2009.05.22. 10:13

"szenvedélye a lovaglás"

Ez a modellszakmában nem feltétlenül hátrány. :D

Avelina-Vivien # 2009.05.22. 10:37

enyje Nils:)))

Kacsa1111 # 2009.05.22. 11:00

basszus Nils, lelőtted a poénomat:)))

Kacsa11

bajussz # 2009.05.22. 12:47

erre nem is gondoltam!

Legislator # 2009.05.22. 12:56

Egyjogász írta:

"Ez csak onnan jutott eszembe, hogy az énekesnő sztárügyvédjelölt most nyilatkozott, hogy egy perben közösen képviselnek a főnökével…"

Az énekesnő sztárügyvédjelöltet még abból a korából ismerem, amikor joghallgató volt (és ő is ismer engem). Őszintén mondhatom, hogy a jogban is tehetséges. Viszont a korosodó énekes, (akinek felmenője volt a nagynevű jogtudós) és a vízilabdázók jogi tudását nem ismerem, de vannak elképzeléseim. A meteorológusként ténykedő szintén jogász hölgy jogi tudását némelyek dicsérték. Eszembe jut viszont az egykor ismertebb férfi műsorvezető, aki később ügyvédként nyilatkozott, kezdő joghallgatóként is harsány kacajra fakadtam, annyi ostobaságot zsúfolt három mondatban.

A jogász barbie-k, és a Doktor Szöszik számára egy dal:

Nils írta:

„szenvedélye a lovaglás“

Ez a modellszakmában nem feltétlenül hátrány. :D

És egy kis párbeszéd erre rímelve a dalból:

Ken: -Hi, Barbie!
Barbie:-Hi, Ken!
Ken:-You wanna go for a ride?
Barbie:-Sure, Ken.

Sunshine after the rain.

Rexor # 2009.05.22. 15:43

Egy ügyvédnek legyen fellépése is. Ha ügyvédre van szükségem és megbízok valakit és egy csinos szőke hölgyről van szó vagy egy kopasz csúnya "sztárügyvédről", lehet hogy sokat nyomna a latba az eszétikai élmény :). Ha ért is hozzá akkor főleg :)

Eweol # 2009.05.22. 20:31

Ha tudom a csúnya ügyvédről, hogy érti a dolgát és x db hasonló ügyet sikeresen megoldott már, akkor rábízom az ügyet és nem egy ismeretlen szőkeségre.