Európai Parlamenti Választások 2009.06.07.

Nils # 2009.06.05. 14:06

Köszi a kérdést, Impi. :) Sűrű programokkal, gatyamadzag-összehúzós időbeosztással telik, mondhatni izgalmasan. Eddig nem volt vészhelyzet, de még a java ezután jön. :)

reménytelenség # 2009.06.05. 13:29

hát igen...justizmord tovább ássa az árkot,-ugyanis szerinte még nem elég mély.hát ilyenkor kezdek süllyedni,-hogy magyar állampolgár,/vagy fehér bőrű magyarnak nevezett valaki/vagyok

Impossible # 2009.06.05. 12:40

Nyilván bemásolta valahonnét, de nem értem, mire jó ez, már mindenkinek a könyökén jön ki szögletes cseppekben.

Nils,

hogyan telik a vizsgaidőszak? :D

Nils # 2009.06.05. 11:53

Justizmord, Te aztán nem kispályázol. :D

justizmord # 2009.06.05. 03:54

Amik megmaradtak bennem az elmúlt hat évről, mondhatni amik mély nyomot hagytak bennem. Kijelentések, kifejezések, kommentek, törtéések, minden vegyesen. Kre fog szavazni ezek után a Gyurcsányi fordulattal "KURVA ORSZÁG"-nak nevezett Magyarország?

Pecsenyeliba
Vipera
Szemkilövés
Rebasz
Görényi
Mi az hogy, nagyon is becsületesen!
Szalai utcai ingatlan
Hajdú-Bét
El lehet menni
Elkúrtuk
Öszöd
Böszme
Hazudtunk reggel éjjel meg este
És, lett gázáremelés? Nem lett gázáremelés.
Kulcsár NBH-s jegyzőkönyvében Gyurcsányi nevű illető
Lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse, nem lesz gázáremelés
Álljon elő a farbával
Dübörög a gazdaság
Pannon puma ugrani készül
Nagy a jólét és erős a gazdaság
Gyurcsány tánc
Táncolj, Feri!
Gyurcsány takarodj!
KISZ
Bajnai Internacionálét énekel
D-209
Horn Gyulának meghibásodik az agya
Havas Szófia ’56-ot ellenforradalomnak nevezi
Ijesztgetni könnyű, csak egy sötét sarokból elő kell ugrani
Államadósság mértékének megháromszorozódása
TV székház lángokban áll
Zuschlag ügy
Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy azt nem tudtuk korábban elképzelni
Pű a hétszázát neki
Az a kurva ország
És közben egyébként nem csináltunk semmit 4 évig
Magyarország le van írva
A hétszázát neki
Bassza meg
Meg lehet magyarázni
Amit mondunk, az nem igaz
Lesznek tüntetések. Lesznek. Előbb-utóbb megunják.
Az a kurva ország.
Bassza meg.
Mert elkúrtuk.
A kurva rohadt életbe
Elkúrtuk, bassza meg
Ez botrány
Idióták vagyunk
Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz
Mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.
Nyilvánvalóan végig hazudtuk az utolsó másfél-két évet
Be vagyunk szarva, idióták vagyunk
Nem csináltunk semmit négy évig. Semmit.
Ezt elkúrtuk.
Csak azért Lószart Csak azért Lószart
Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk az elmúlt 4 év alatt, akkor mit mondunk? Semmit. Semmit.
Ó igen, igen, igen
Magyarország, Magyarország, gyere bátran, Magyarország
Kurva ország
Kurva ország
Kurva ország
Nincsen sok választásunk. Azért nincsen, mert elkúrtuk
Trükkök százai, amiről nektek nyilvánvalóan nem kell tudnotok
Pápa városából Gyurcsány Bal(egyenes) Ferenc
Nem kell félni, nem fog fájni
Nem lesz lakossági gázáremelés. És nem ezt mondtuk? Lett? Lett lakossági gázáremelés? Akkor újrakérdezem tőled. Lett-e lakossági gázáremelés? Nem lett lakossági gázáremelés! Köszönöm szépen.
Erős a gazdaság, stabil, és nagy a jólét.
Ezt a nagyon buta és igaztalan kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni, legyen olyan kedves és vonja vissza. Ön úriember. Ilyet senki nem mondott. Ez nem igaz. Tudja mit? Vonja vissza ezt a kampányt, hogy itt valaki gyógyszerfelírási díjat akar bevezetni. Nem akarhat igaztalan módon nyerni.
Nem igaz vádakkal választást nyerni az nem igaz országhoz vezet.
El lehet menni Magyarországról. Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen. Tessék. Lehet menni.
Magyarország, Magyarország, gyere bátran Magyarország
A hazugság csapdájába az egész magyar politikai elit esett. Ebből a csapdából a baloldal, részben az én személyes inspirálásomra is, kitört. És kitörni készül. Fantasztikus politikai teljesítmény, én azt gondolom.
Hatalmas vasút-korszerűsítési programot indítunk.
Lári-fári
1000 milliárd forint, ami vasút-fejlesztésre fogunk fordítani
Mert mi betartottuk amit ígértünk
Nem érzi úgy, hogy hazudott? Nem egyáltalán nem.
Azt gondolom, hogy amit képviselek, és amilyen vagyok, az jó ennek az országnak.
Gyurcsány, takarodj.
Bár egyszer megdobálnának paradicsommal, Istenem!
A vipera az egy veszélyes állat, hüllő, ilyen hosszú, megharapna meghalnék.
Miközben egyszerűen lenyűgözött az a szakszerűség, amellyel a rendőrség tette a dolgát és védett engem, tisztességes adófizető állampolgárt, az motoszkált a fejemben, hogy nem kéne ezt valahogy megköszönnöm? Természetesen akár fizetésemelésre is gondolok.
A rendőrség ősszel védte a rendet.
Tavaszi tábornokkal lényegében folyamatosan kapcsolatban vagyok, külön és kifejezetten utasítást adtam, hogy valamennyi rendelkezésre álló eszközzel a leghatározottabban lépjen fel.
Én egy darabig szentül meg voltam győződve, hogy pap leszek.
Hiszed, hogy Jézus értünk szenvedett, hiszel a szentháromságban…
Első áldozó voltam, bérmálkoztam, ministráltam.
Az úr legyen mivelünk.
Nem vagyok Istenhívő ember.
Tudják mit, emberek. Maguknak nem kell csinálni semmit, majd én megváltom ezt az országot.
Senkinek nem jó, hogy itt mindenki hazudik.
Nézze, én pokolian hiszek abban, hogy amit csinálok, az jó ennek az országnak.
elképzelem, hogy Lendvai Ildikót dugja egy csődör szamár a Combino villamoson. Lendvai Ildikótól elnézést kérünk mint nőtől, ez csak egy költői kép. Így elképzeljük. És mi lenne a válasz: megy a Combino.
Szinte hazafias érzés fogja el az embert. Ez a dal a kőkemény miniszterelnökünknek szól. Remélem élvezi majd. Egy régi kedvenc egy új kedvencnek.
Demcsák Zsuzsa bugyis fotói.
Miért mutatja egy hamvába holt, korosodó szőke szépség hat hasábon Kovács László volt külügyminiszter és pártelnök, jelenleg EU tisztviselő alsónadrágját?

Iniuria non excusat iniuriam

justizmord # 2009.06.05. 01:35

Magyarországon a pecsenyelibák lőtték ki az azonosító szám nélküli offshore cégekbe tömörült Szalai utcai ingatlanban nevelkedett és ugrani készülő, és dübörgő pannon pumák szemét. Mi az hogy, nagyon is!!!

justizmord # 2009.06.05. 01:31

én csak azt tudom mondani, hogy a pecsenyeliba aszongya, hogy GÁ-GÁ-GÁ-GÁ-GÁ-GÁ

ROR (LOL)

Impossible # 2009.06.04. 11:34

Leg, horn? :DDD

Ezekszerint Te közelebb állhatsz a kínaiakhoz, mint a japánokhoz, mivel nem Reg. vagy, hanem Leg.

És hogy van japánul a "lol"? ror? lol

Sz.Márton # 2009.06.04. 06:55

Ebbe a rovatba miért nem hírdeti magát az ittasvezető a saját honlapján, mondjuk így :

Ön is képviselő akar lenni az Európai Unió Parlamentjébe, garantáltan elintézzük. Küldje el az adatait és ismeretségi körét családi felmenőit, pénzügyi hátterét és pártot találunk önek. Kerüljön ÖN is a 22 szerencsés magyar közé, akik önmagukat és a plussz pénzekkel közvetlen hozzátartozójukat és jó barátaikat/elvtársaikat/polgártársaikat eltartják és magas színvonalon élhetnek, hivatalosan utazgathatnak. Utána bármit szavaznak és mondanak úgysem fontos az EU többi intézményének (Tanács, Bizottság) akik döntenek, de a marketingünk lényege, hogy a sajtónak ezt másképp tálaljuk és minden párt fontosnak tünteti fel az Önök teljesen könnyed, mondhatnánk légiesen felesleges ülésezéseit amit a feszített semmittevésben Önök is előbb utóbb fontosnak fognak érezni és másokal folyamatosan közlik ezt akár a sajtón és pártjukon keresztül, hadd higyjék el, hogy önök is dolgoznak(...)

Legislator # 2009.06.04. 06:37

Imp,

Cserébe a kínaiak az r-et nem tudják kimondani, pl. jap. Ryukyu; kín. Liuqiu. (Lomb Kató szerint az amcsik a "Leghorn" szó kimondatásával döntötték el, hogy ki kínai, és ki japán a foglyok közül).

Sunshine after the rain.

Nils # 2009.06.03. 20:52

Kedves Reménytelenség,
én személy szerint szeretném hinni, hogy Magyarország elsősorban a magyaroké. Illetve jó lenne visszatérni arra az útra, amelyiknek ez az elérendő állomása.

A kezdőkérdésre válaszolva: tradicionálisan futballista-párti vagyok, de a csatár, nem a kapus. :)

reménytelenség # 2009.06.03. 20:40

elég szomorú,/és az ország igen nagy szégyene/ ,hogy még csak az mondta ki....miért,a cigányoké nem,vagy a kommunistáké?csak akinek magyar a vére,vagy aki annak vallja magát?azé ?szégyen,és gyalázat.hát te sem lehetsz egy mszp-s,de még úgy nem egy konzervatív elme,legfeljebb torrente...

Impossible # 2009.06.03. 18:20

písz,

lol

én csak az election-erection szóviccel villantottam

japánok nem tudják kimondani az L-let...

Peace # 2009.06.03. 18:10

elképesztő hová jutottunk,
kiderült, hogy az a szlogen,
miszerint "Magyarország a magyaroké"
alkotmányellenes,
szerencsére még csupán az OVB nyilatkoztatta ki ezt

justizmord # 2009.05.29. 20:46

Impossible írta:

Everybody is silly, who can't see the result of the election…

Everybody is silly, who can't see the result of the erection…

Remélem nem Bajnaira értetted!!!!!!!!!!!!!

Merthogy, attól, hogy Bajnait tényleg nem választották választáson, attól még nem lehet úgy fogalmazni, hogy csak úgy odaállították, mint egy ... mint egy ... mint egy részvénytársasági igazgatót, vagy mint egy ... állami alkalmazottat.

Peace # 2009.05.28. 20:17

nicsak, nocsak Mr. Impy!

eddig pont Te nehezményezted az angol nyelvű mondatokkal villogó Kollégákat - teljes joggal

hová süllyedtél?

inkább örülj neki, hogy megszűnik végleg az szdsz

Impossible # 2009.05.28. 18:11

"Everybody is silly, who can't see the result of the election…"

Everybody is silly, who can't see the result of the erection…

Sz.Márton # 2009.05.17. 10:58

A szavazó meg ne legyen idealista!

Sz.Márton # 2009.05.17. 10:48

A dualista és a jelenlegi materialista, meg még mennyi kimaradt....

Nils # 2009.05.17. 10:44

Márton,
a kitűnő felsorolásodból az ellenérvként sokat hangoztatott jelző, a populista kimaradt. :D

justizmord # 2009.05.17. 03:39

Időnként azt kérdezik tőlem, hogy mi lesz 2009. június 7-e után? Szerintem a válasz meglehetősen egyszerű, június 7-e után június 8-a lesz.

justizmord # 2009.05.17. 03:11

justizmord # 2009.05.17. 02:56

Ennek a választásnak a végkimenetele annyira világos, mint a Fehér Színű Pecsenyeliba Tolla.

Everybody is silly, who can't see the result of the election...

justizmord # 2009.05.17. 02:45

Sem jogász nem vagyok, sem ifjú nem vagyok, helyzetemnél fogva választani (szavazni) sem fogok :))) Ezen felül ez a kérdés mélyen sérti a választás titkosságát, mert ez mindenkinek legbelső magánügye, hogy kire szavaz!!! Ezen felül én egy nagyon szemérmes ember is vagyok, és nehezen fejezem ki érzelmeimet, gondolataimat. Ezért csak annyit tudok mondani, burkolt célzásként, hogy fújj mocskos MSZP, SZDSZ!!!

Sz.Márton # 2009.05.16. 23:02

a mázlista
a pluralista,
a moralista
a fatalista
és a futballista lehet a befutó, a többi csak politikai "B" lista...