Helyes következtetés! :D
Az öltöny nem illik egy barátinak nevezhető könnyed locsoláshoz, mert az öltöny túl komoly, túl hivatalos. Az inkább elijeszti az áldozatot. :D
Egyébként az áldozatról jut eszembe: láttam tv-ben egyszer, hogy a gazellák (asszem...legalábbis őzes megjelenésű patás állatok) hogyan jelzik egymásnak a veszély (azaz előre megfontolt, tisztességtelen szándékkal közeledő ragadozó vadállat) közeledtét. Amelyik észeli a veszélyt, úgy jelez a társainak, hogy elkezd dobogni az egyik mellső lábával a földön. Amikor a veszprémi állatkertben jártam, gondoltam, kipróbálom, hátha nekem is működik a dolog. Megálltam egy elkerített részen, ahol valami gazellaféleség ácsorgott, és elkezdtem dobogni a lábammal. Az illető (a gazellaféleség) nagyon figyelt, szó szerint bámult, mintha én is gazellaféleség lennék, és most jön a poén: elkezdett utánozni! Ő is elkezdett dobogni a lábával ugyanolyan ütemesen, ahogyan én csináltam. Akkor éreztem azt a nagy örömöt, hogy igazán megértett engem egy állat. Hát nem ez az igazi, véresen valódi "vissza a természethez" feeling?! :D