locsolás

Impossible # 2009.04.14. 12:24

Helyes következtetés! :D
Az öltöny nem illik egy barátinak nevezhető könnyed locsoláshoz, mert az öltöny túl komoly, túl hivatalos. Az inkább elijeszti az áldozatot. :D

Egyébként az áldozatról jut eszembe: láttam tv-ben egyszer, hogy a gazellák (asszem...legalábbis őzes megjelenésű patás állatok) hogyan jelzik egymásnak a veszély (azaz előre megfontolt, tisztességtelen szándékkal közeledő ragadozó vadállat) közeledtét. Amelyik észeli a veszélyt, úgy jelez a társainak, hogy elkezd dobogni az egyik mellső lábával a földön. Amikor a veszprémi állatkertben jártam, gondoltam, kipróbálom, hátha nekem is működik a dolog. Megálltam egy elkerített részen, ahol valami gazellaféleség ácsorgott, és elkezdtem dobogni a lábammal. Az illető (a gazellaféleség) nagyon figyelt, szó szerint bámult, mintha én is gazellaféleség lennék, és most jön a poén: elkezdett utánozni! Ő is elkezdett dobogni a lábával ugyanolyan ütemesen, ahogyan én csináltam. Akkor éreztem azt a nagy örömöt, hogy igazán megértett engem egy állat. Hát nem ez az igazi, véresen valódi "vissza a természethez" feeling?! :D

Legislator # 2009.04.14. 13:04

Abszolút az. Biztos jó buli volt:-). Én például azt olvastam, hogy a kutyák félnek a kígyósziszegéstől. Ez sok kutyára igaz, de az általam vizsgált yorkshire terrierre nem:-).

Sunshine after the rain.

Avelina # 2009.04.14. 14:46

meglocsoltak...utáltam:P

You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Impossible # 2009.04.14. 15:09

Leg,

lehet, hogy csak annyi volt a gond, hogy nem tudsz élethűen sziszegni.

Vivien,

én nem kölnivel locsoltam, ezért nem hiszem, hogy utálta volna az illető, bár nem sugárzott az örömtől. Egyébként nem szeretem a locsolást, pont amiatt, mert a nők nem szokták szeretni, ez szerintem inkább a férfiaknak kell ez a locsolósdi, nem a nőknek. Az okos férfi pedig belátja ezt, és nem megy locsolni. :D Én sem mentem sehova, csak 1 helyre. A locsolás ürügy egy találkozásra...:P És ezért jó. :)

Kacsa1111 # 2009.04.14. 15:38

Kedves Avelina,

locsoltam...utálták!:)))

Krasznaja moszkva 4ever!!!...a borz is sírva menti előle a kölkeit!!!:))))))

Kacsa11

Impossible # 2009.04.14. 16:45

Kacsa,

ilyenkor felmerülhet ám a kérdés, hogy a locsolást utálták vagy a locsolót. :D

Avelina # 2009.04.14. 18:51

atyaég Kacsa:)))))

You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived.

Legislator # 2009.04.14. 19:13

Imp szerint a világ:

"Leg,

lehet, hogy csak annyi volt a gond, hogy nem tudsz élethűen sziszegni."

Három másik (más fajtájú) kutya ugatott, szűkölt a félelemtől. De a yorkie-k többnyire túltenyésztett kis méregzsákok:-), és a biológiát sem ismerik:-).

Kacsa,

Hány litert vettetek, hogy még most is Krasnaja Moskva (bocs a nyugatias átírásért) van otthon? Szegény nagyapám Chat Noir-t használt a célra, egy félliteres üveggel vett, évekig használta.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.04.15. 11:18

Legjobb a sima tiszta víz, annak nincs szaga, bár nem illan el hamar, ezért nem kell sokat önteni, és akkor még szívrohamot sem kap az illető a hirtelen hidegtől.

Impossible # 2009.04.15. 11:20

Leg,

én árnyaltabban látom a rpoblémát. :D
Az a terrier nyilván tökéletesen tisztában volt azzal, hogy a sziszegésed nem kígyótól származik, és valódi veszély nincsen. Ez a terrier egy einstein, a többi kutya a hülye. :D