Mindegy, most a legelső szempont, hogy pénz kell. Nem a legszebb szempont, de a szükség nagy úr. :D
diplomamunkavédés
Nem vagy piskóta, hogy bevállaltad az európajogot.
Hát jó nagy kár volt. Kaptam rá egy 3-ast, azt is nagy jóindulattal, nagyon rendes volt a konzulensem is, meg Marcellék is, nem érdemeltem volna meg a 3-ast sem érzésem szerint. Nehéz volt. Akik meg büntin írtak, megcsinálták könnyen, és 5-ösöket kaptak. Én elégedett vagyok így is, túl vagyok rajta, készen van legalább, le van a gond, Eu az nehéz ügy szerintem.
Amit tuti nem vállalnék be, az a polgár, eu, pénzügy. Mindegyiket különböző okok miatt. A többire rá lehetne beszélni, bár van egy stabil érdekeltségi és hasznossági sorrendem.
A bünti tanszékről én is mindig csak ezt hallom. Bár gondolom nem mindegy ott sem, hogy ki a konzulens. Vizsgákon is általában a 2 szélsőség között mozognak a tanárok.
Hát én ajánlanám pl. Busch Bélát. Molnár Gábor a másik véglet szerintem, aki iszonyatosan tudja a dolgokat, tőle jó tanulni, de én hozzá nem írnék dolgozatot, mert nem vagyok mazohista. :D
Busch Bélát én is bírom. Vargát is. Viszont Molnár, Eperjes, Sinku elég kemény azon a tanszéken. Könnyen le lehetne tudni a diplomamunkát, viszont engem sem igazán érdekel a téma. Szerintem maradok már a környezetjogi tanszéknél. Nem tudom, Te hogy vagy/voltál vele, de szerintem ott egytől egyig az összes oktató, még az adminisztrátor is kedves, közvetlen, jófej, öröm arra a tanszékre bemenni.
Adminisztrátorokról jót vagy semmit. Az ő kezükben van a valódi hatalom. A saját bőrömön tapasztaltak alapján vontam le ezt a két igen súlyos tanulságot. E két mondatot üzenem, vésd jól a fejedbe, és tartsd be, különben kihúnysz. (Kölcsey után szabadon) :D
"Adminisztrátorokról jót vagy semmit. Az ő kezükben van a valódi hatalom."
Ez nagyon igaz. :D Igyekszem is megfogadni a tanácsot.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02