nem jó, abba még a "főzz egy kávét a főnöknek" is belefér
Nekem van most ilyen munkaköröm (na nem jogi), ebbe minden belefér, ami egy iroda működtetéséhez kell (plusz amiért alkalmaztak eredetileg).
De nem baj, tágulnak ismereteim, pl. tudtátok, hogy a rozsdamentes acélt nem fogja a mágnes?
Off - topic
jogszabály által közelebbről meg nem határozott más jogi munkakör...na, ilyen kell nekem....
Igen, vannak benne kung fu formák is (egy csoportba jártam Zsolttal).
Ebben a szípadra állításban nem maszkírozták négernek.
Nem is, mert velencei volt, ahol köztudott, hogy csak négerek illetve afro amerikaiak lehettek hadvezérek.
:)
Otthelo nemigen nemzeti hőse a móroknak. :) Ha az lenne, eleve tiltakoznának, hogy a színpadokon következetesen négernek maszkírozzák.
jaj már, színész, nagy Zsolt is kiváló Othello volt
Ízlés?! Nacionalizmus!
Játszhatná egy román Hunyadi Jánost? Vagy egy horvát Zrínyi Miklóst? Egy szerb Dugovics Tituszt?
Mondjuk, lehet, hogy ezek nem a legjobb példák. ;)
:) ízlésről nem nyitunk vitát
Egy ír Bond. Ugyan már. :P
én is szeretem a bondos filmeket, de Pierce Brosnan jobban bejött
Nem tudom, én szeretem a Bond János filmeket, de valahogy Craig nem jön be ebben a szerepben. A főgonosz viszont zseniális volt.
„Olyan filmeket nem nézek. :)”
Ez nem is olyan film. Elég rendesen eltér a megszokott Bond filmektől - bár ugyanakkor hozza is a sablont.
Hogy mást ne mondjak, a film elején ott a kötelező felvezető akció, de abban Bond rögtön meg is hal.
ha számít valamit, én örülök, ha itt vagy (és nem kell rohannom psichiáterhez - bár még sosem voltam)
Olyan filmeket nem nézek. :)
Kedves Wers!
Nem, nem, én már csak ismerem magam. Nem sajnálkozom, hidd el. Pl: Egyszer azt mondta nekem valaki, hogy nincs peres gyakorlatom, na mondom...innye, Tinnye.
„Máshol jelenlétem hatalmas frusztrációt okoz”
Na, ezt azért kétlem. Ezt az enber leginkább saját magából váltja ki. "mert engem senki sem szeret"
„BV Intézet? Egyéb rendvédelmi szerv, fegyveres testület... :)”
Nem. Skyfall. "A 007-es ügynök szolgálatteljesítésre jelentkezik."
Végre, valahol hiányomat is érzik. :)
Máshol jelenlétem hatalmas frusztrációt okoz.
"árad belőlem a rettenet, sajnos a kultúra eltemet..." Pokolgép
Amióta tiszteletbeli "katasztrófavédelmis"lettem, már csak szolgálat az életem. :)
BV Intézet? Egyéb rendvédelmi szerv, fegyveres testület... :)
„Szolgálatteljesítésre jelentkezem.”
Tudod, hol hallottam ezt mostanában? :)
:)
Most, hogy így kérdezed, nem.
Hiányoztál. Biz' Istók!
Szolgálatteljesítésre jelentkezem.
Írtam olyat, hogy felesleges? :)
Hidd el, nem felesleges.
http://www.birosag.hu/…-tajekoztato
Emberi dolgok.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243