Na mindjárt beírok a moderátoroknak, hogy az utóbbi hozzászólásomat töröljék. :D
ügyvéd v. jogtanácsos
Pazs már komoly néni. Jaj, bocsánat. :DD
Úgy nézz rám, kedves guba, hogy én az vagyok, akit maga Kacsa (mindegy, milyen indokkal) whisky-re meghívott, és magához kicsit hasonlóként is elismert, szóval azért csak tudok valamit, nem? :D Egyébként pazzsal nem akarok randizni, éretlen vagyok hozzá. :DDD
„„Szoktál néha hülyéskedni azért? Vagy csak nem akarod mutatni?“”
Impi, az ilyen kérdésekkel Legislatornál tudsz bevágódni, mert ő imádja a humorodat. :-)
Ebből megint nem lesz randi. :-)
Jó, én is utálom Madách-ot, de muszáj volt magolni. :D
Kedves Impossible,
a hülyeség a koré, melyben a mondat született...:)
Kacsa11
Kedves Rexor,
„Egy érett nő lehet még szép (kb. 40–50 éves korig”
MILF!:)))
Kacsa11
Na akkor másik idézet (Az ember tragédiájából):
"Minő csodás kevercse rossz s nemesnek a nő: méregből s mézből összeszűrve. Mégis miért vonz? Mert a jó sajátja, míg bűne a koré, mely szülte őt."
Kellett belőle választható mondatokat bemagolni, nekem ez tetszett.
"Óvakodjunk a nőtől! A legegyszerűbb mindennapi fogalmak is zavarosak lesznek, ha nővel kapcsolatban akarjuk tisztázni őket."
Rejtő Jenő
Iwikó
Ildi,
a nyelvük még hagyján... :D
"Miket kérdeztél, amire nem válaszoltam?"
Ezek:
"Szoktál néha hülyéskedni azért? Vagy csak nem akarod mutatni?"
Tudom, Béla írta, hogy szoktál, de kíváncsi lettem volna a te válaszodra. Hogy most ez szívből jön, ez a komolyság, vagy csak álca, és belül humorzsák vagy. :D
Imp,
Te még mindig nem érted a nők nyelvét.. :D
Iwikó
Oké, hát ha aranyosnak szántad, akkor csak itt, csak most, csak tőled annak veszem.
Miket kérdeztél, amire nem válaszoltam?
Egyébként egy csomó emberre fel tudok nézni, férfiakra is, nőkre is.
De most visszazavarom magam dolgozni, mert sosem megyek haza, ha itt lógok.
pazs,
"Vannak más módjai is a tisztelet kifejezésének, az általad tisztelt férfiakat mind bácsizod?"
Tudom, hogy vannak más módjai, azt viszont nem tudtam, hogy nem fog neked bejönni a nénizés, én aranyos dolognak tartottam a részemről. :D
Egyetlen egy ember van, akit bácsizom, a többit meg atyázni kell, nem lehet gatyázni. :D Egyébként kevés férfi van, akire fel tudok nézni. Gondolom ezzel, te sem lehetsz másképp. A férfias férfiak kora leáldozott. lol (Nem, nem a magam nevében beszélek. :D )
"Melyik kérdésedre? Mert arra nem hogy foglalkozási ártalom-e szerintem, hogy szerinted nem szoktam hülyéskedni :)"
Egyik kérdésemre sem válaszoltál. :DD
ez az, dicsérjetek még :)
Kedves Kacsa,
A dekoratív és a szép szerintem nem ugyanaz (de én sem vagyok gerontofil). Egy érett nő lehet még szép (kb. 40-50 éves korig), de a túlérett már tényleg nem az.
Kedves Rexor,
szép öreg nőt még nem láttam...:)
Kacsa11
Szia Ildi. Teljesen egyetértek, bár szerintem egy dekoratív hölgy is lehet néni 90 felett, de ezen nem veszünk össze.. De a játék az nem játék :)
pazs egy dekoratív hölgy, ne nénizzük le!
:)
szia Rexor!
bunkó vagy báksziiii :D
Iwikó
Csakhogy én bunkó vagyok (bunkó vagy Bákszi), és így a véleményem nem sokat nyom a latba.
A bácsi kifejezés mindenképpen tiszteletet sugároz (kb. 90 év felett...).
Pazs: márpedig én azt mondom, hogy nem vagy néni :).
Vannak más módjai is a tisztelet kifejezésének, az általad tisztelt férfiakat mind bácsizod?
Melyik kérdésedre? Mert arra nem hogy foglalkozási ártalom-e szerintem, hogy szerinted nem szoktam hülyéskedni :)
Ezzel fejeztem a ki a tiszteletemet. :D Egyébként köszi, hogy válaszoltál a kérdésemre. :DD
Imp, ez a nénizés nekem annyira nem jön be.
KBS: köszi.
Szokott. Itt is megtette már. Csak el mkel érteni.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02