posztgraduális jogi képzés külföldön (LLM)

jog/asz # 2016.01.25. 09:24

Sziasztok!

http://jak.ppke.hu/…-jogaszoknak

Szerintetek a hivatkozott felsőoktatási törvénybeli szakasz alapján mostmár minden szakjogász LLM is egyben? Függetlenül attól, hogy mikor melyik intézményben szerezte a szakjogászi végzettséget?

Szép napot!

Sherlock # 2016.01.25. 09:46

Nem, csak a pázmányra vonatkozik a felsőoktatási törvény.

Immaculata # 2016.01.25. 10:22

mivan?

mosza (törölt felhasználó) # 2016.02.01. 05:40

Debrecenben jártam szakjogász képzésre.
Kérhetem a Pázmánytól az ELELEM címet? :D :D :D

Dr.Attika # 2016.02.01. 09:16

Kérni lehet, de nem kapod meg.

Impossible # 2016.02.01. 09:24

Szia Ser!

Visszaolvasgattam a hozzászólásokat kicsit. Jártál az Andrássy-ra? Vagy honnét van az infód? :) Én csak nyílt napon voltam ott régebben meg egy bulin, az alapján szimpi volt.

Sherlock # 2016.04.01. 09:25

Szia Imp!

Hogy megy a business? Ritkán jársz erre, akkor is csak pókerezel.

Az Andrássyra nem jártam, konferencián voltam ott kb. kétszer, egyébként oktatókat ismerek onnan és pár hallgatót, mindegyik dicsérte. A CEU-val van szorosabb ismeretségem.

Impossible # 2016.04.06. 23:56

A CEU nekem asszem túl drága lenne, bár nem tudom, milyen ösztöndíj lehetőségek vannak, eleve nem mélyedtem el ebben, mert az volt az alapállásom, h biztos sokba kerül, ráadásul közel sem tudok folyékonyan angolul. Az Andrássy azért tetszik, mert németül is létezik képzés, meg azért is, mert egy sztem kis egyetem, családiasabb hangulat és számomra emberi áron van. Persze ezt kívülről nehéz reálisan látnom. A CEU-n tanulsz esetleg, vagy hogy érted, h szorosabb az ismeretséged? Ha már kérdezted, úgy érzem, h az utóbbi kb. 3 év során sokat tanultam, többet sikerült fejlődnöm, mint amennyit gondoltam, hogy fogok. A munka jól megy, de nem akarok itt megrekedni.