Sziasztok!
Szia Borsopanna!
Megígértem, hogy megírom a tapasztalatokat, meg az eredményeket. Szóval megvan... de jól megforgattak oda-vissza, fel-le, jobbra-balra, és tényleg ötven perc volt, úgyhogy ötkor jöttem ki.
Anyagi
Btk időbeli hatálya, szabadságvesztés minden, kóros elmeállapot (ide kérte az 57. BKv-t, patológiás és abortív részegség) egy-két fogalom a 137-ből. magánlaksértés, hűtlen kezelés, hanyag kezelés (elhatárolás) rablás, kifosztás, meg még egy-két apró dolog.
Eljárásjog
Bírák kizárása, súlyosítási tilalom, fiatalkorúak eljárására vonatkozó szabályok, meg még itt is van egy-két dolog, amire már nem emlékszem.
Bv.
Szabs. eljárásban kényszerintézkedések, Bv. szervezetrendszer, pártfogó felügyelet. (ez volt a leglazább).
Összességében nagyon figyelni kellett, mert nem mindig volt elsőre (sőt még másodszorra sem az, hogy mi is a kérdés).
... de megvan, és ez a lényeg, mert ennyi volt, ... vége. Ma már FIFÁztam a gyerekkel, és Barátok Közt-öt néztem.
Borsopanna Neked gratula, hajrá a többire, túl kell esni rajtuk, mint a ..., mint a .... a ... bárányhimlőn (Varicella) igen ezt a szót kerestem :-)))