Kedves Fórumozók,
A szakvizsga gazdasági jog írásbeli részén előforduló jogeseteket meg tudná valaki küldeni?
Az e-mail címem: dorka.dora.dr@gmail.com
Köszönöm szépen és sok sikert mindenkinek! :)
Kedves Fórumozók,
A szakvizsga gazdasági jog írásbeli részén előforduló jogeseteket meg tudná valaki küldeni?
Az e-mail címem: dorka.dora.dr@gmail.com
Köszönöm szépen és sok sikert mindenkinek! :)
Tisztelt Kollégák!
Keresem a szegedi "Nemzetközi Jog javított és pontosított változat - B.Zs., B.L. Egységes szerkezetben a nemzetközi jog "kalóz" jegyzete és az 1996. szeptember 16-án, illetve 1996. október 15-én tartott előadás anyaga, melyben az előadás anyaga dőlt, míg a "kalóz" jegyzet anyaga álló betűvel van szedve" jegyzetet, elektronikus, vagy papír alapú formában.
doktorbors@upcmail.hu
Sziasztok!
Nekem is gazdasági jog írásbelihez lenne szükségem feladatokra! Ha esetleg valaki tudna nekem ebben segíteni: kovilari@gmail.com
Köszönöm!
Sziasztok!
Kérem, ha tud valaki gazdasági jog témakörben feladatokat küldeni, legyen kedves nekem is továbbítani a
dalida23@freemail.hu emailcímre.
Nagyon szépen köszönöm.
Üdv, Dalida
Sziasztok!
Az új jelszó a polgár fiókhoz: szakvizsga2015
Nem kér telefonos megerősítést, lehet használni.
Sziasztok!
Gazdasági jog írásbelihez tudna nekem valaki feladatokat/mintákat küldeni a drhudak.csaba@gmail.com címre?
Köszönöm előre is!
Kedves Polgár fiók!
A jelszó működik, de a gmail utána telefonos azonosítást, stb. kér (amit nyilvánvalóan nem tudok, hiszen nem az én telefonszámom lett megadva :)), és így nem tudok belépni... Tudnál esetleg segíteni ebben?
Előre is köszönöm.
Kedves Kollegák!
Szeretnék segítséget kérni gazdasági jog írásbelihez. Amennyiben tudnátok egy pár jogesetet/feladatgyűjteményt küldeni, hogy mire lehet számítani, megköszönöm! E-mail: mosolyka007@gmail.com
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
A közös mail fiókot a továbbiakban ezzel az új jelszóval éritek el: polgarlaw2015
„Igen. A szóbeli az írásbeli értékelésével kezdődik, és lehet javítani. Értékelik, hogy utána néztél, és magadtól felismerted a hibát, és megkerested a helyes megoldást.”
Köszönöm a választ, akkor még van remény.
„Aki volt már írásbelizni polgárból és teljesen elrontotta, szóbelin még lehet esélye? ”
Igen. A szóbeli az írásbeli értékelésével kezdődik, és lehet javítani. Értékelik, hogy utána néztél, és magadtól felismerted a hibát, és megkerested a helyes megoldást.
Janka15:
A közös fiók:
Polgarszakvizsga2013
jelszó: polgarlaw2014
Sziasztok!
Aki volt már írásbelizni polgárból és teljesen elrontotta, szóbelin még lehet esélye? A Kúrián leszek..
Köszi
Valaki legyen kedves megadni a közös postafiók elérhetőségét. Köszi!
Sziasztok!
Kérlek, hogy nekem is juttassátok el a közös email címet, a hozzá tartozó jelszóval együtt a köv. címre:
tkonter@aol.com.
Köszönöm!
Üdv!
Sziasztok!
Kérlek küldjétek el a közös email elérhetőségét az én email címemre is. ( dyttka@hotmail.com )
Köszi előre is.
Sziasztok!Szép állapotban (néhány aláhúzással) eladó a legújabb Dialóg Campusos Polgári eljárásjog szakvizsga könyv. (2013 -as, a júniusi módosítások is benne vannak).Szerzők: Czoboly Gergely, Juhász László, Kengyel Miklós, Király Lilla, Nemessányi Zoltán.Bolti ára 6800 Ft, én 3000-ért odaadom. Érd.:70/3967905.
Ugyancsak eladó a gazdaság jogi szabályzása c. szakvizsga segédkönyv, Dialóg Campusos ez is,2 részes, Nochta Tibor, Juhász László, Szécsényi László a szerzői, 2010-as kiadás, de használható. A 2 könyv ára 9000 Ft volt, én 4000-ért odaadom.Ez is nagyon jó állapotú. Aki mindhárom könyvet megveszi, annak polgári anyagi jogból kidolgozott tételsort ingyen tudok adni. Szükség esetén postázom is. (Debrecenben vannak a könyvek).
Kedves Szakvizsgázok!
S.O.S. keresek PK-gyűjteményt és kidolgozott tételeket polgári jogból, valamint polgári jog-családi jog írásbeli kérdéseket/megoldásokat. Ha lenne ilyen anyagotok, elküldenétek a bajnoczy@gmail.com - ra?
Valaki meg tudná adni az aktuális gmail fiók login nevét és jelszavát?
Előre is nagyon köszönöm és sok sikert mindenkinek!
Kedves Szakvizsgázók!
Volt valaki az elmúlt napokban,hetekben vizsgázni? Ha igen, nagyon hasznos volna ha leírnátok milyen kérdések voltak, főleg az új Ptk. miatt...
Köszönöm előre is!
Sziasztok!
Kérlek, hogy nekem is juttassátok el a közös e-mail címet, a hozzá tartozó jelszóval együtt a köv címe:
lehoczkya1980@gmail.com.
Köszönöm!
Sziasztok!
Eladó az alábbi szakvizsga segédkönyv:
Czoboly Gergely-Juhász László-Kengyel Miklós-Király Lilla-Nemessányi Zoltán: Polgári eljárásjog (Dialóg Campus)
Lezárva: 2013. június 1. (legfrissebb kiadás)
Érdeklődni a failkinga@gmail.com email címen lehet.
Sziasztok,
én is szeretném kérni, hogy küldjétek el a berni41@gmail.com címre a közös e-mail címet és a hozzá tartozó jelszót! Köszönöm!!
Hello mindenkinek!
a dr.kiss.zoli@gmail.comra szeretném elkérni a jogi szakvizsga A rész kidolgozott tételsorához szükséges hozzáférési adatokat!
Előre is köszi!
Kedves Kolllégák!
Legyetek szívesek megküldeni a közös e-mail címet, és a jelszót az alábbi e-mail címemre: lajdi.dora@gmail.com.
Jövő héten kezdem a felkészülést az A/ részre, és nagy segítség lenne bármilyen segítség :)
Köszönöm
Sziasztok,
Akinek esetleg a bünti lenne a következő eladóak a következő könyvek:
Büntetőjog I (általános rész - 2013) és II (különös rész - 2014) Dialóg Campus
Bv és szabálysértés 2014 Novissima
A különös részi könyv teljesen érintetlen, a másik 2-ben minimális 1-2 oldalon van kihúzás, de mindegyik jó állapotban van, nincs szétesve, stb. A könyvek csak együtt, csomagban eladóak az ár 11.000 Ft. (igény szerint ingyen oda adom a könyvekhez a kinyomtatott jogszabályokat is)
Érdeklődni: 0630/869-00-16
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |