Mik a feltételek? Hol találom meg őket? Mert azon kívül, hogy meg kell jelennie a cégnévnek, nem emlékszem más feltételre. Persze lehet, hogy elnéztem vmit...
Állásajánlatok
Az álláshirdetések feladása jelenleg ingyenes. A hirdetések megjelennek, ha a feladáskor közölt feltételeknek megfelel, egyébként értesítés nélkül töröljük.
Ki van kötve, hogy milyen jellegű hirdetések jelenhetnek meg (pl. kizárólag ügyvédjelölt, gyakornok, stb.)? Ha valamit feladott az ember és jóval több telt el, mint a kiírt 48 óra, de nem jelentek meg a hirdetések, akkor kap róla a feladó valamilyen értesítést, miért nem? Vagy egyszerűen csak elfelejtődtek? Vagy ennek van valamilyen anyagi vonzata, amit be kellett volna fizetni és mivel ezt nem tette meg a feladó, ezért nem jelentek meg?
Előre is köszönöm a válaszokat!
A hirdetés feladásakor megadható, hogy ki a munkáltató, az "Asus" név nem fog sehol megjelenni.
(a moderátor természetesen látja, hogy ki küldi be az ajánlatot)
Igen ,azzal csak az a probléma,hogy nem én vagyok a leendő munkáltató!
Ebből az következik,hogy a magam nevében nem küldhetem be!?
Kedves Asus!
Biztosan nagy segítség lenne sokak számára.
A konkrét ajánlatokat azonban ne itt, hanem az állásajánlat feladás oldalon legyen szíves beküldeni, hogy a többi ajánlattal együtt jelenhessenek meg ill. kerülhessenek a Jogi Fórum hírlevelébe.
További ajánlatokat,nem ide,hanem a joghallgatók topikba írtam!
Szeretném segíteni az álláskeresőket!
Közvetve,mert én csak be fogom pötyögni az állásokat ill,bevágom a linkeket!
http://www.bm.hu/…707D005A94A1
Tekintettel arra,hogy a Belügyi közlöny nem jelenik meg a neten és a fenti honlapon nem teszik közzé az alásokat,ha a szerkesztő úr elfogadja majd én befogom pötyögni ide,ha lesz időm!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02