Sziasztok! Nekem olyan problémám van és abban szeretném segítségeteket kérni,hogy birósági szakba került az ügy majd augusztusban lesz tárgyalás. A lényeg röviden volt egy tartozásom amit nem fizetem hogy miért azt nem részletezem, elköltöztem a bank nem kereset a levelet valaki mégis át vette a volt élettárs de hozzám nem jutott el, de az eos faktor megtalált.Meg is állapodtunk hogy fizetek havi 20000ft.Fizettem is mert a tartozás az tartozás, ekkor kezdtem el olvasgatni a jogi fórumot és itt találtam azt az infót hogy kérjek irásbeli megállapodást a fizetés részleteiről hogy mennyit és meddig kell fizetnem mert csak szóban állapodtunk meg. Meg is kértem erre őket de semmi reakció én meg azóta egy fillért nem fizetem nekik sőt nem is reagáltam a megkeresésükre,erre egy hónapja kb.jött a közjegyzőtől egy fizetési meghagyás aminek ellent mondtam és most jött a tárgyalásra idézés. A kérdésem volt e már valaki ilyen helyzetben, meglehet e egyezni hogy az eredeti összeget fizetem nem a kamatos kamatott, egyáltalán kell fizetnem, három kiskorú gyermekem van miben lehet megállapodni stb..... ügyvédek válaszát is várom.Köszönöm
Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a fórumnak és most én is tanácsért segitségért fordulok hozzátok! A problémám a következ?: ma kaptam egy leve