Kérem a munkajog / TGYÁS jogosultság fórumban a 2015.02.22. 14:49-es hozzászólásom törlését.
Köszönöm
Kérem a munkajog / TGYÁS jogosultság fórumban a 2015.02.22. 14:49-es hozzászólásom törlését.
Köszönöm
Tsztelettel kérem, hogy ebben a topicban http://www.jogiforum.hu/forum/26/39591
ma 9: 43-kor írt hozzászólásomat törörljék!
Köszönöm!
Tisztelt szerkesztő, kérem törölje a Telenor szerződés
Szalkacity 2014.10.05. 18:50:54 kor létrekozott témámat, mert már meglévő profilomról tettem fel a kérdést szerződés néven. Köszönöm!
Tisztelt Szerkesztők!
Kérem, hogy az Ilona63 néven 2014. 05.29-30 napokon a tartozás elévülése tárgykörben írt kérdéseimet, illetve az arra adott válaszokat szíveskedjenek törölni.
Úgy gondolom, a kapott válaszok mások számára félreérthetőek, és nem adnak felvilágosítást.
Üdv. Ilona63
Tisztelt szerkesztők!
Kérem az alábbi:
fórumban megjelent hozzászólásomat törölni. Így egy nap után átolvastam, és rájöttem hogy semmi értelme vitatkozi.
Köszönettel: sió
Tisztelet Fórum szerkesztőség !
Tegnap az inkasszóval kapcsolatos hozzászólásom eltűnt a kérdező által felvetett problémákkal együtt. Az lenne a kérdésem, hogy vissza lehetne tenni?
http://www.facebook.com/profile.php…!/photo.php?fbid=276768222356724&set=a.175140345852846.38056.100000706462134&type=1&theater
Nem igazán értek a számítógéphez,remélem ezt kell csinálnom.Köszönöm.
Tisztelt Túlélő,
legyen kedves egy URL címet küldeni.
Köszönettel
Kérem utolsó hozzászóláom töröljék.Ma 8 19 perc
Kedves Admin!
Amennyiben lehetséges, kérem töröljék az alábbi topikot a rendszerből:
http://www.jogiforum.hu/forum/35/29595
Köszönöm szépen!
Megoldódott a kérdésem, nem kell törölni. Azt hittem, hogy a belinkelt oldalon megjelennek az én adataim. De a kijelentkezésem után tettem egy próbát, és látom, hogy más számára nem lett elérhető az adatom.
Üdvözlettel Veci
Kérem az alábbi beírásomat törölni:
Előrehozott öregségi nyugdíj topicban az alábbi hozzászólást.
Veci 2011.10.13. 11:01
Köszönöm
Üdvözlettel Veci
Attól a szerződéstől függ, amelyet a fórum működtetőjével kötöttél a regisztrációkor.
Hozzászólásom duplázódott. Kérem, legyen szíves törölni a „közös tulajdon,kártérítés,per” topicban ma 12:10 - kor létrejött ismétlésemet ; http://www.jogiforum.hu/forum/31/29065#…
köszönettel !
naeznincs
Véletlenül kétszer nyitottam meg ugyanazt a topicot. Kérem Önöket, hogy töröljék az egyiket! Köszönöm!
http://www.jogiforum.hu/forum/21/28866
http://www.jogiforum.hu/forum/21/28867
Sziasztok!
Szeretnélek megkérni titeket, hogy az elévülés+erkölcsi bizonyítvány fórumban a 2011.03.08. ai beírásomat töröljétek. Vykyke néven vagyok regisztrálva.
Előre is köszönettel: Vykyke
Tisztelt Veci!
Kérésére töröltük az Ön által indított témát.
Kérem Önöket, hogy legyenek szívesek törölni az alábbi témát: Széll Kálmán terv és a struktúrális átalakulás
Üdvözlettel Veci
Ezt szeretném töröltetni :
http://www.jogiforum.hu/forum/31/25697#…
Köszönöm!
Szeretnék új topikot nyitni, " csaló leszázalékoltak, jogtalan rokkantnyugdíjasok " címmel!
Kérdésem, hogyan kell ezt megtenni!
üdv. ananász54
Jó estét kívánok!
Dupláztam és a fölösleges hsz-t kérem törölni:
http://www.jogiforum.hu/forum/16/11326
Nem törlődött a törölni kért hozzászólásom.
Kedves renoci!
Hozzászólását töröltük.
Szeretném töröltetni hozzászólásomat, kérdésemet, túl sok adatot írtam bele. renoci néven irtam ma 06 55-kor a munkajog forumba.
köszönöm
Kedves Titiána!
A hozzászólást töröltük.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |